Jump to content

Moto Zajednica

Prvo ''pravo'' putovanje - 8 država Balkana 2008., 26.07.-10.08.2008.

Recommended Posts

• Drug član, 1193 postova

Moram priznat da me je iznenadilo ovoliko komentara! I to pozitivnih! Hvala svima na komplimentima  ;D , nadam se da ćemo Paola i ja imati priliku sljedeće godine objaviti nešto bolje  ;)

pa ko bi na ovo dao negativan komentar(oni koji bi i dali ne dolaze na ovaj sajt)

odlicno ste izgurali ovo putovanje, sledece godine imacete i domacine dok prolazite kroz srbiju (a i da svratite u barandu)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 131 postova

Momci,devojke,SVAKA CAST!!!Citam sa punim srcem ko da sam bio ja,fantasticno putovanje,zelim vam puno ovakvih.Vidimo se mozda nekad ,na nekom drumu.

• DR.Mr, 214 postova

E momci i devojke xtra putovanje procitao u jednom dahu  stvarno imas talenta da sve to srocis kako treba ........posebno mi se dopalo sto uvek fotkate hranu u restoranima ;))) Ako Prolazite Beograd - Pancevo na nekoj sledecj turi a zatreba bilo sta ili ste u prolazu javite se ......Pozdrav svima

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Super putopis!!!

Priznaj da si u svakoj recenici morao bar jednom  da spomenes Paolu da bi se opravdao za to sto je dva puta morala da se izvlaci ispod Stroma :);)?

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Predivan putopis, hvala vam sto ste radost i avanture putovanja podelili sa nama  :)

Nadam se  nekom zajednickom putovanju i pohodu u nove avanture vec od iduce sezone  :)

Bravo za celu druzinu  ;)

• U prolazu, 14 postova

Moram priznat da me je iznenadilo ovoliko komentara! I to pozitivnih! Hvala svima na komplimentima  ;D , nadam se da ćemo Paola i ja imati priliku sljedeće godine objaviti nešto bolje  ;)

pa ko bi na ovo dao negativan komentar(oni koji bi i dali ne dolaze na ovaj sajt)

odlicno ste izgurali ovo putovanje, sledece godine imacete i domacine dok prolazite kroz srbiju (a i da svratite u barandu)

A legendo! ''Vratiće se rode'' Ako ćemo prolazit, svratit ćemo, serija me oduševila!  :D

E momci i devojke xtra putovanje procitao u jednom dahu  stvarno imas talenta da sve to srocis kako treba ........posebno mi se dopalo sto uvek fotkate hranu u restoranima ;))) Ako Prolazite Beograd - Pancevo na nekoj sledecj turi a zatreba bilo sta ili ste u prolazu javite se ......Pozdrav svima

He he  ;D Kad sam ja uvijek gladan  ;D

Super putopis!!!

Priznaj da si u svakoj recenici morao bar jednom  da spomenes Paolu da bi se opravdao za to sto je dva puta morala da se izvlaci ispod Stroma :);)?

Di me nađe  ;D

Pozdrav svima!

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Lep putopis, propracen sa dobrim fotografijama, dobra tura sloznog drustva.

Uzivao sam citajuci ga, skoro kao da sam i ja tamo bio.

Ali samo: skoro :)

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Jedan od boljih putopisa koje sam skoro citao. Po meni, odlican odnos slika i komentara.

Samo, ja Vam zavidim na ovako lepom provodu.  ;)

Sve pohvale za tvoje drustvo i tebe. I naravno, hvala sto ste podelili sa nama,..

• U prolazu, 14 postova

Jedan od boljih putopisa koje sam skoro citao. Po meni, odlican odnos slika i komentara.

Samo, ja Vam zavidim na ovako lepom provodu.  ;)

Sve pohvale za tvoje drustvo i tebe. I naravno, hvala sto ste podelili sa nama,..

Znaš šta,  i sam više volim putopise sa puno fotografija (slika govori tisuću riječi), a kad se nađe još i poneka anegdota u obliku teksta, to mi je super! Zato sam i pisao ovako!

Ljudi, čitam ja vaše putopise, što bi rekla Fata: ''Al sam se napal'la!''  ;D

Jedva čekam sljedeće ljeto!  ::)

• Drug član, 1193 postova

sve je super , mozda ...mozda treba ovakve putopise praviti iz vise delova tj, svaki dan po jedan deo ,pa u nastavcima .......

ovako kad citam iz cuga (ne bi da prekidam) ledja me zabolese

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja