kanda82 59 Napisano Maj 28, 2022 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Ducati Monster s2r 800 2005 god. Trikolor, jedini u Srbiji, a i nema ih mnogo 800cc. Kvačilo je mokro i ne kapara kao drugi modeli Ducati-a. Dugogodisnji vlasnik, redovno održavan, mazen pazen, lickan. Auspusi Spark nisu kinezi da ne bude žabune imaju homologaciju, samo što su retki kod nas. Na motoru je zamenjeno sad za ovu sezonu: gume pireli diablo roso 2 nove, ulje shell 15w50 dobijeno sa popustom završio drugar @N.F.S., filter ulja, lanac did 525 + lancanici, sve tečnosti što se tiče kvacila i kočnica, pločice su na 70% nisu menjane. Motor je pred sezonu rasture ceo sem agregata i bukvalno svaki šraf cinkovan detalji farbani, zadnja viljuška skidana radi prone boje iz sive u crno, usput ležajevi menjani, sve podmazano kako treba. Maltene blaža restauracija. Motor bukvalno sedi i vozi, bez dinar ulaganja. Nema skrivenih mana. Uz motor ide: Originalne grane sa katalozatorom, Prednji i zadnji stender Home made zadnji je specifičan pošto je mono viljuška, PLUIG vizir, Pun rezervoar goriva i 2kila šećera jer je nemaština. Malo sale nije na odmet. Kroz slike ima dok je sredjivan. Cena simbolična 5000€. Kontakt 060 4050800 Kanda. Sretna kupovina Postavljam ovde temu u nadi da će admin da prebaci u prodajem, jer nemam mogućnosti da tamo postavim post. 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Jun 1, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, atraktivan i lepo odrzavan motor! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Jun 7, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna oglasa, vlasnik ne moz' da pise ovde... Ducati monster 800 s2r WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ducati monster 800 s2r, 2005. godište, Naked, vozilo prešlo 28698 km, Kragujevac. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili Sent from my EML-L09 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Jul 16, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, da podignem temu i prenesem izmenu. Prijatelj koji prodaje dukca ide poslom van zemlje, na duzi period, vozila na dobos (BMW 118 118d, 2007 god. takodje)... Ko zeli ovog unikatnog "talijana sada je cas da ga pazari.... Cena 3500e. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jul 16, 2022 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Zaljubih se Cenim ga da covek od 110kg i 190cm izgleda smesno na ovome? Tj motor se ne vidi ispod njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Jul 16, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 10cm nizi ali sam zato 5kg tezi! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Jul 16, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivao sam da @N.F.S. ima drugaciji glas, onako grublji, dubok, a on skoro ko lala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Jul 16, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mikrofon pegla zvuk! Pored ovog izduva (nije vise na motoru) sve deluje piskavo... Inace volim kulturu, ton, i akcenat onih sa severa... Sestra rodjena mi je u S. Mitrovici, a sestrici zive u N.Sad-u, pa kada me pozovu i kazu "Di si ti Ujo?" ja se istopim! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 660 Napisano Jul 17, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To kad se cuje od sestrica, nema niceg lepseg Ti njima uzvrati mangupskim pa diii si, ni za di si nisi I izvinjavam se za offovanje!! Pozdravljam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...