Motorcyclist 18752 Napisano Petak u 09:20 Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi pasali ovi slajderi i na GSR? Ovi mi izgledaju najkvalitetnije, duzina ok, sraf mislim da je isti cak i ovaj suzeni deo treba da ulazi. Koliko sam skontao i ne mora da udje skroz vec da sraf uhvati dobro. Ostalo je estetika. https://www.aliexpress.com/item/1005006863910203.html?sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 Naravno postoje jos neki za GSR ali mi se manje svidjaju. Jedan i previse strci... https://www.aliexpress.com/item/1005007395112439.html?sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 - https://www.aliexpress.com/item/1005006923837195.html?sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18752 Napisano pre 20 sati Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neki best buy model kacige npr. do 20.000? Da je nesto provereno. Posto sada postoji dosta marki i modela na trzistu ali mozda se neka istice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1801 Napisano pre 18 sati Drug član, 759 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji.Kaciga se kupuje prema obliku glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4716 Napisano pre 18 sati Drug član, 509 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Postoji li neki best buy model kacige npr. do 20.000? Da je nesto provereno. Posto sada postoji dosta marki i modela na trzistu ali mozda se neka istice. Prijatno iznenadjen sa LS2. Probaj ako ti odgovara oblik ne razmisljaj. Drugi su hvalili i MT, ne znam. LS2 imam vec 10 godina, sada je druga ( samo za hladnije vreme) best buy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18752 Napisano pre 18 sati Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio na to. To se podrazumeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18752 Napisano pre 18 sati Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, vex said: Prijatno iznenadjen sa LS2. Probaj ako ti odgovara oblik ne razmisljaj. Drugi su hvalili i MT, ne znam. LS2 imam vec 10 godina, sada je druga ( samo za hladnije vreme) best buy Probao jednu, ne odgovara. Kao ni vecina MT osim jedne koju imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4716 Napisano pre 18 sati Drug član, 509 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Probao jednu, ne odgovara. Kao ni vecina MT osim jedne koju imam. Prva kaciga koju sam kupio novu je G.REX. Nolanov budget brand, trajaka 6-7 godina intenzivne vozznje. Lagana idosta tiha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18752 Napisano pre 17 sati Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, vex said: Prva kaciga koju sam kupio novu je G.REX. Nolanov budget brand, trajaka 6-7 godina intenzivne vozznje. Lagana idosta tiha. Ja sam dva puta imao MDS, savrseno lezale. Sada imam MT Revenge valjda, dobio na poklon, ta je vec dosta stara. Ako izgura sezonu to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10871 Napisano pre 16 sati Hronični Motociklopata, 7492 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Motorcyclist je napisao: Postoji li neki best buy model kacige npr. do 20.000? Da je nesto provereno. Posto sada postoji dosta marki i modela na trzistu ali mozda se neka istice. I ja gledam u sličnom cenovnom rangu (uslov SA sunčanim naočarima), probao sam tako neke jeftinije modele LS2, MT... i najbolji utisak što se tiče komfora i funkcionalnosti mi ostavila "Airoh Spark" , samo kolor šeme su im blaga katastrofa, pa reko uzeću crnu, kad ono nema crna lakirana, samo jebeni mat, serem im se u mat, nervira me ta mat klošarska fora-moda koju sad velika većina proizvođača pokušava da progura (i uspeva im na žalost), a to je samo da bi ih manje koštala izrada kacige... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 125 Napisano pre 15 sati (promenjeno) U prolazu, 76 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym NHT 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам данас купио баш ту Аирох спарк 2, има наочаре, припрему за блутут, пин лок се добија уз кацигу, анти скреч визир као тешко се гребе итд, шта знам мени је прва фул фејс па не могу да причам о буци и о неком квалитету, у суштини за прву вожњу данас ми је била ок. Стеже код образа али каже ми момак у продавници да тако треба и да ће мало ту да попусти, видећемо. Мени се свиђала и једна Caberg, и пар ком LS2, и ниједну осим ове нисам пробао (знам да је то грешка, али не могу да идем по радњама и да пробавам), а и ову сам гледао више од пола сата у радњи и двоумио се између ње и још једне али ми та друга била много дречава па сам ипак ову узео. Promenio pre 15 sati član dule2812 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 146 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 36 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Po meni dobar odnos cene i kvaliteta KYT kacige, imam par godina jednu kupljenu na sajmu i skroz OK. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 264 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam i sam povratnik na dva tocka ( citaj pocetnik) imam pitanje u vezi prednje viljuske. Primetio sam linije prljavstine na prednjoj viljusci, gore gde je cisto nije masno, donji deo jedva se oseti neka masnoca pod prstima, vise prasina.. Jel ovo normalno ili da se spremam za reklamaciju. Promenio pre 6 sati član Vujka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2969 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 5058 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam i sam povratnik na dva tocka ( citaj pocetnik) imam pitanje u vezi prednje viljuske. Primetio sam linije prljavstine na prednjoj viljusci, gore gde je cisto nije masno, donji deo jedva se oseti neka masnoca pod prstima, vise prasina.. Jel ovo normalno ili da se spremam za reklamaciju. На другој слици није само прашина, мислим да и семеринг попушта. На првој је само прашина.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 264 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo hvala na odgovoru. Zaboravih da napomemem da sam prilikom zadznjeg ciscenja motora kao zavrsni sloj na pojedinim mestima koristio silikon spraj. Da li je moguce da su ostaci od njega ostali vidljivi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2969 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 5058 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам данас купио баш ту Аирох спарк 2, има наочаре, припрему за блутут, пин лок се добија уз кацигу, анти скреч визир као тешко се гребе итд, шта знам мени је прва фул фејс па не могу да причам о буци и о неком квалитету, у суштини за прву вожњу данас ми је била ок. Стеже код образа али каже ми момак у продавници да тако треба и да ће мало ту да попусти, видећемо. Мени се свиђала и једна Caberg, и пар ком LS2, и ниједну осим ове нисам пробао (знам да је то грешка, али не могу да идем по радњама и да пробавам), а и ову сам гледао више од пола сата у радњи и двоумио се између ње и још једне али ми та друга била много дречава па сам ипак ову узео. Кацига не треба да буде беспрекорно удобна јер треба да те држи у приправности поготово кад на путу нема таквих ситуација.(дугачак, раван, монотон а ауспух тих)Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1742 Napisano pre 6 sati Drug član, 1367 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ma uživaj i teraj, meni lično deluje normalno. Kad propiša bice ti štapovi mokri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2969 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 5058 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Krokodilo hvala na odgovoru. Zaboravih da napomemem da sam prilikom zadznjeg ciscenja motora kao zavrsni sloj na pojedinim mestima koristio silikon spraj. Da li je moguce da su ostaci od njega ostali vidljivi??? Прати ситуацију, време че да каже.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 264 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gajo Sevojno je napisao: Ma uživaj i teraj, meni lično deluje normalno. Kad propiša bice ti štapovi mokri. Stapovi su suvi, nigde trunkice. Gore one male gumene manzetne ( cistaci) i oni su suvi. Tako da mi lici na ostatke silikon spreja, na koji sam zaboravio da sam stavio. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18752 Napisano pre 5 sati Integrisan, 5616 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa AGV brendom? Nekada je bio bog i batina kada sam ja pocinjao a mislim da ih najmanje vidjam od svih brendova iako su iz Italije. Jesu skupe ali ima i drugih skupih brendova pa ih vidjam da ih nose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17243 Napisano pre 5 sati Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam i ako se ništa nije menjalo, AGV je od 2007. u vlasništvu Dainezea. A sa druge strane, MDS kao nižebudžetna kompanija koja proizvodi kacige je u vlasništvu AGV-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...