InfUses 18 Napisano Jun 8 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KAWASAKI ER-6F Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, BokyBoy said: Meni ovo lici ili na losu masu, ili na los kontakt, pogledaj dzek od table ili bolje oteraj kod nekog majstora, takodje neka ti proveri punjenje. Sada videh da si iz ZR, cimni naseg @abarth_maniac ili neka ti on preporuci nekoga, u slucaju da ne radi oko struje. Hvala Boki na brzom odgovoru! Pozabavicemo se masama, kontaktima i dzekovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Jun 8 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se sa tobom, stavio sam drugo zvono i kvacilo koje je skroz ispravno i vibracije su bile prisutne sve dok nisam zamjenio kais i rolnice. Sent from my iPad using TapatalkТако нека буде, него очи лажу око исправности, само мерни инструмети. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Jun 8 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, InfUses said: Hvala Boki na brzom odgovoru! Pozabavicemo se masama, kontaktima i dzekovima Akumulator. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Jun 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Akumulator. Moguce i to, zato sam i rekao da proveri i punjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Jun 8 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Meni je tako na versysu resetovao sat i trip 1, zamenio akku i sve ok. E sad, meni nije palio greške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InfUses 18 Napisano Jun 8 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KAWASAKI ER-6F Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Meni je tako na versysu resetovao sat i trip 1, zamenio akku i sve ok. E sad, meni nije palio greške. Ovaj samo radi ko stroboskop Sad sam se vratila sa voznje, displej vise nije radio nego sto je radio. Svetla, zmigavci...sve to radi u voznji, ali kontrolna ili je mrtva kao da je ugasen ili sve divlja po njoj. Krenucu od akumulatora (to nisam menjala kada sam ga uzela), pa ako ne pomogne...idemo dalje. Hvala svima na dijagnostici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano Jun 8 (promenjeno) Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ajde skini sedište, vidi kleme!!! Meni ovo liči da se minus olabavio Promenio Jun 8 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InfUses 18 Napisano Jun 8 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KAWASAKI ER-6F Prijavi odgovor kao problematičan Kleme nisu labave sigurno. Zaboravila sam da kazem da je akumulator bio prazan kada sam htela prvi put ove godine da vozim. Posto sam ga punila, kleme su vracene na mesto. E sad, mozda je ostao prazan jer je na izdisaju pa sad to pravi problem? Izvinjavam se na propustu da pomenem prazan akumulator .. .kao sto sam rekla, nisam jos mehaniku savladala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Jun 8 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj samo radi ko stroboskop Sad sam se vratila sa voznje, displej vise nije radio nego sto je radio. Svetla, zmigavci...sve to radi u voznji, ali kontrolna ili je mrtva kao da je ugasen ili sve divlja po njoj. Krenucu od akumulatora (to nisam menjala kada sam ga uzela), pa ako ne pomogne...idemo dalje. Hvala svima na dijagnostici Провери пуњење што пре да те не кошта веомаSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InfUses 18 Napisano Jun 8 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KAWASAKI ER-6F Prijavi odgovor kao problematičan Yup... Ponedeljak... Akumulator... ako se ne osvesti moracu da pronadjem majstora da proveri detaljno. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Jun 8 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim poznata profilna slika.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Jun 10 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Koja je najveća brzina Yamahe Fazer 600? Lik mi govori da je išao 280,jel moguće to? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Jun 10 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Možda mu se zamaglio vid na 180... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10442 Napisano Jun 10 Hronični Motociklopata, 7309 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Koja je najveća brzina Yamahe Fazer 600? Lik mi govori da je išao 280,jel moguće to? Ide on 280, kad ga baciš iz aviona... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Jun 10 Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 6/8/2024 at 10:59 PM, MaxiS said: Vidim poznata profilna slika.... Ja nisam obratio dovoljno pažnje i već sam pomislio da je @blackmore bio odsutan zbog promene pola Laknulo mi je kad sam shvatio da je to nova kolegenica 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10989 Napisano Jun 10 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZS600 Fazer - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Jun 10 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Baš ti hvala što si mi objasnio da ima wikipedija. Video sam i sam al mi mnogo velika razlika(koliko laže lik) da posumnjah u internet pa zato pitam ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2458 Napisano Jun 10 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ti hvala što si mi objasnio da ima wikipedija. Video sam i sam al mi mnogo velika razlika(koliko laže lik) da posumnjah u internet pa zato pitam ovde.Laže, idemo dalje :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10989 Napisano Jun 10 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gde sa 95 ks da ide 280km h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Jun 10 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da mi opet ispriča,pošto je od onih što ti pričaju jedno isto 100 puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InfUses 18 Napisano Jun 10 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KAWASAKI ER-6F Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim, akumulator danas zamenjen. Nije to problem. Nisu ni labave kleme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Jun 11 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Onda je garant ono sto sam rekao, ili losa masa negde ili los kontakt table, mrdni malo dzek iza satova, najbolje da ga izdzekas pa da ga naprskas kontakt sprejem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InfUses 18 Napisano Jun 11 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KAWASAKI ER-6F Prijavi odgovor kao problematičan Vozila sam masinu danas do Abarth-a. Poslao me kuci bez kontrolne table ... Lici da je kontrolna totalno u off-u. Videcemo... Cekam dijagnostiku elektro-strucnjaka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16241 Napisano Jun 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, InfUses je napisao: Vozila sam masinu danas do Abarth-a. Poslao me kuci bez kontrolne table ... Pazi sada, mozda ides i 300 a da ne znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InfUses 18 Napisano Jun 12 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: KAWASAKI ER-6F Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, BokyBoy said: Pazi sada, mozda ides i 300 a da ne znas... A ne, ne ... Ne vozim ja Fazer-a Ja sam zensko, lovacke price nisu moja jaca strana 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...