Arthas 135 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je opste poznato narocito kod nekih modela KTM adv koliko sam citao ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, drmilan_ je napisao: Da znas da to mozes imati i zbog kofera, ako ga imas. Imao taj problem na translapu, uz tegove koje uzeg od Nenada donekle sam smanjio wobling, ali kad sam skinuo kofer woblinga nije bilo uopste. Neverovatno ali istinito. Suzuki gs 500 zna preko 120 km/h isto da pravi problem tako sam bar dobio info od proslog vlasnika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno samo, ni dot 2002. nije strasan.... Sta sve covek nece procitati ovde 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 22, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne banalizuj. Odgovorno tvrdim da samo to što je dot 2015 ne mora da ima nikakav uticaj. Guma je možda loša, kockasta, ima bubrege i sijaset drugih problema koje polovna guma može da ima. Ali ako je korekno čuvan motor i sama guma nije previše prešla, apsolutno dot 2015 ne pravi problem sam po sebi. Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desavalo jer prednja kocnica nije popustala skroz, vrsila je mali pritisak i kad se ne koci. Otisao kod majstora, on ocistio kocnicu i nemam vise taj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Maj 26, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Niklovao bih ili hromirao, kako vec, neke glave srafova ili cele srafove na kocionim kljestima, kome da se javim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 801 Napisano Maj 26, 2023 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy možda kolegi @štampar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 26, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Guliver je napisao: @BokyBoy možda kolegi @štampar... Je l ima neko broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5969 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Pitanje: Niklovao bih ili hromirao, kako vec, neke glave srafova ili cele srafove na kocionim kljestima, kome da se javim? Obrati paznju. Navoj i povrsina koja naleze ne sme da se obogacuju metalom. Mozda je bolja i jeftinija opcija da ih kupis nove iz originala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano Maj 27, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, abarth_maniac je napisao: Obrati paznju. Navoj i povrsina koja naleze ne sme da se obogacuju metalom. Mozda je bolja i jeftinija opcija da ih kupis nove iz originala... Ili samo da im ispoliram glave na mašini, a? Ali cenim da bi potamneli opet jako brzo. Ništa njima ne fali, nisu oštećeni i sl da bih morao da ih zamenim, stvar je čisto estetske prirode jer su kljesta crne boje pa bih hteo da malo naglasim srafove i dam kontrast. Hvala u svakom slučaju na savetu. Promenio Maj 27, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Maj 27, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije idealno mesto, jbga... Drugaru iz okoline Kragujevca treba regler za Gileru 125 RV iz 1991.god. Mislim da je 6 izvoda. Da li mora oriđiđi, ili neka zamena ? Inače, ovaj je ispravan, ali gubi kontakt negde na ploči, a ne zna gde da ga odnese, da se preletuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7760 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam uhvatio detalj, da na forumu ima spisak šta sve treba poneti na duži put motorom. Nisam u stanju da ga nadjem. Može li pomoć u vidu linka i 200e u koverti... Šalim se, samo ovo prvo. Unapred hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Maj 29, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ova tema ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ko u Beogradu ili okolini može najefikasnije da mi ispravi deo rama na motoru (kod trougla za fuzaster) i po kojoj okvirnoj ceni? Imao sam bliski kontakt sa vozačem SUV vozila, da ne kažem, dobro da me nije oborio sa motora. Nakon tog "kontakta", sav udarac je upila čizma ali je nažalost onaj deo rama na koji se kači trougao za fuzaster je sada malkice uvučen ka unutra. Nije puno, niti smeta previše, ali ponekad se osete vibracije kada se obori motor na stranu u krivini jer taj deo rama sada zakačinje zadnju viljušku. Probali smo fenom da zagrejemo i ispravimo međutim nema sile, pa sam saznao da postoji metoda zagrevanja brenerom, izvlačenja rama i onda farbanja tog dela rama ili da može "na hladno", ko ima dobar alat. Inače ne brinite, da vam nisam napisao ovde niko nikad ne bi primetio da se to desilo, Suzana je idalje u top formi Jedino što sam ja mogao da ostanem bez stopala, ali srećom čizme su odradile svoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to čizme, model? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 202 Napisano Maj 30, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod majstora kod kog inace odrzavas motor, trebalo bi da moze bez vecih problema da sredi to. Meni se desilo nesto slicno prosle godine kada sam imao udes, odvezao motor kod Kocke, i ispravio mi je bez naplate. Doduse, nije jedina stvar koja je radjena na motoru tako da ce tebi verovatno naplatiti nesto, ali sumnjam da ce biti mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bojan82 je napisao: Koje su to čizme, model? Dainese Torque 3 Out. Udario me je lik na semaforu sa tipa 10km/h, ali je direktno udario tu gde mi je stajala noga na fuzasteru, da ne pomisli neko da me je udario sa 200 na sat. Pre 3 sati, Mali Ika je napisao: Idi kod majstora kod kog inace odrzavas motor. Nemam majstora, zato i pitam. Redovni servis sam radio sa drugarima u garaži, međutim mi nemamo alat za ovakvu vrstu popravke, dok elektriku radim kod čika Rajka, tako da nisam imao potrebe do sada za majstorom. Ako neko može nekoga da preporuči, bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6173 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad stignes daj neku sliku kako izgleda, kad sam ja ispravio kapiju ispravicemo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 30, 2023 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Loše sam slikao, ne znam koliko se vidi... Tačno se vidi da sada dodiruje viljušku, nije mnogo, ali kad se oslonim na levu stranu u krivini, oseti se da kači... Promenio Maj 30, 2023 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Maj 30, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, blackmore je napisao: Loše sam slikao, ne znam koliko se vidi... Tačno se vidi da sada dodiruje viljušku, nije mnogo, ali kad se oslonim na levu stranu u krivini, oseti se da kači... Veliki šrafciger, zagres s onim malim brenerom, i za minutu gotovo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6173 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Velike papagajke resavaju to za par sekundi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1929 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš pajserima da probamo - znaš gde sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, a pogotovu hvala komšo @Mr_Wolf na ponudi, javljam se ako ne rešim to u neko dogledno vreme, sad imam neki haos privatno, neću videti motor 10 dana otprilike, pa kad to rešim, bacam se na sređivanje rama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Jun 1, 2023 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Velike papagajke + sila puta Srbin i bice ispravljeno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Jun 1, 2023 (promenjeno) čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan blackmore svrati do mene, rešavamo za par minuta, bez oštećenja farbe. Promenio Jun 1, 2023 član Nimmin 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...