Bole37 5505 Napisano Maj 24, 2022 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju dva bocna Hepko Beker kofera sa nosacem, na kom je i kutija za alat sa bravicom. 750 evra sve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5634 Napisano Maj 25, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ček bre Sale, gde si se ti javno pohvalio da si kupio novi motor. Jesam li ja negde to propustio ili nećeš da se zameras ostatku sveta zbog tog prelepog Bavarca. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zbunio se. Odmah je pomislio, šta dalje?! Šta posle ovoga? Postoji li bolje? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Ček bre Sale, gde si se ti javno pohvalio da si kupio novi motor. Jesam li ja negde to propustio ili nećeš da se zameras ostatku sveta zbog tog prelepog Bavarca. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Gde bre da se hvalim sa ovom kravom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Jupiter je napisao: Zbunio se. Odmah je pomislio, šta dalje?! Šta posle ovoga? Postoji li bolje? Nema dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5634 Napisano Maj 25, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, presao si igricu. Kao i svaki ima svoje vrline i mane ali da je jedan od najboljih jeste sigurnoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8911 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1895 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sale, blizu ti je pijaca gore, ovo će mlekadzije što dolaze na pijacu ceniti sigurno. Jedna za mleko, druga za sir i kajmak.. Ovde sve estete, kao i ti, pa hoće lepše... Niko ne gleda praktičnost.. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, ProMaster je napisao: Sale, blizu ti je pijaca gore, ovo će mlekadzije što dolaze na pijacu ceniti sigurno. Jedna za mleko, druga za sir i kajmak.. Ovde sve estete, kao i ti, pa hoće lepše... Niko ne gleda praktičnost.. Ma koferi su top topova, ako uspem da namestim da ne kaci topcase bocne, necu ih ni prodavati. Ovaj stariji cika svaba koji ih je vozio napravio ih je vislje,jer nije nosio topcase...Pa ja cu ove bocne staviti eventualno jednom godisnje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8442 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 381 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Vozićeš se bez bočnih kofera, džabe si ti kupio GS-a..... 4 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, shlem je napisao: Vozićeš se bez bočnih kofera, džabe si ti kupio GS-a..... Vazda sam seljak bijo... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemci da stave "topcase", ne daj bože. To smatraju vrhuncem ružnoće. Pre će da vucaraju bočne nego što će ikad turiti "topcase" gore. Nisam uspeo da razumem, niti se više trudim. Zato i ti furaj kako ti odgovara. GS je odličan motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je kada hoćeš da budeš dobro izbalansiran. Estetika je na drugoj strani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemci i estetika? Neće da može. Ali "Topcase" samo ako idu na kraj sveta. Pre će ogromnu tank torbu da grle i veliki ranac na leđa nego kofer. Izvini, ofujem temu, neću više. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To ti i govorim. Estetika je nebitna, a top case ne doprinosi balansu motora, naprotiv. Zato voze samo sa bočnim koferima, i sve što dodaju na motor postavljaju što bliže težištu. Nisu Nemci budale, ne bi ti napustio Srbiju da jesu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan De, de, nemoj tako. Nisam ja napustio Srbiju. Kad tako čujem, rastužim se, svega mi. Nego, u pravu si za balans ali njima je "topcase" ružan, razumeš? Nema veze ni sa čim drugim. Ja vozim sa njim na posao i nazad pa me pitaju, šta će mi? Da ne idem možda u prodavnicu s njim? Rekoh, idem, naravno. A posle posla raznosim i pice. Motor im je hobi, nije prevozno sredstvo. Čekam da shvate prednosti i da gorivo još poskupi pa će na skutere, dok trepneš. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3777 Napisano Maj 28, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sale @Bole37 prelep ti je motor. Ako ne umes da ga vozis,pisi da se nadjemo da te malo poducim kako se dodaje i otpusta gas. Da vidis sta radi boxer kompresija @lomitelj evo i ja posle par godina sam ponovo aktivirao motor kao svakodnevno prevozno srestvo. Jedino mi zao guma grad ih upropascava. A ni moj nije imao top case a ima original bocne. Naravno napravio sam nosac, kupio kofer i pretvorio ga u prakticno prevozno sredstvo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Maj 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, punisa 16 je napisao: Sale @Bole37 prelep ti je motor. Ako ne umes da ga vozis,pisi da se nadjemo da te malo poducim kako se dodaje i otpusta gas. Da vidis sta radi boxer kompresija To sa gasom vazda mi bio problem... Promenio Maj 28, 2022 član Bole37 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne igrajte se sa gasom, brzina ubija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1990 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne igrajte se sa gasom, brzina ubija. Ne ubija brzina vec naglo zaustavljanje!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ah, izvinjavam se, aludirao sam na temu gospodina koji prodaje kofere, a koju je svojevremeno otvorio. Slažem se, problem je zaustavljanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Daj nemojte coveka vise..... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5505 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 822 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan ahahahaha, ovde vise i nije vazan predmet prodaje...Ide teemaaaaaa... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...