mihajlovic11 51 Napisano Februar 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Dare.Juče sam kupio samo jedan mikroprekidač koji je zezao, nemam pojma da li je iz originala nisam ni gledao, kupio sam kod Peđe......500 dinara je koštao.Ako je tako kako kažeš, a sigurno je tako, zamena oba mikroprekidača će tebe da sačeka, kada stignem na red Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Februar 28 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To je zamenski prekidac, oem je oko 1.200-1.500din. Pre strada na levoj strani jer se koristi pri startovanju, mnogo više puta odradi nego na desnoj strani. Ali nema veze, neka ga tako za sad....nabavi dva oem pa nek ćute. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Februar 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno....Ajd' dok si u kancelariji , da li na sastavu lonca i cevke od auspuha treba da ide neki dihting, kod mene ga nije bilo ?Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkydriverRS 50 Napisano Februar 28 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na kupovini, stvarno picajzle bivsi vlasnici.Poslano z mojega SM-S918B z uporabo Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Februar 28 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, mihajlovic11 je napisao: Dogovoreno.... Ajd' dok si u kancelariji , da li na sastavu lonca i cevke od auspuha treba da ide neki dihting, kod mene ga nije bilo? Ide dihtung, obicno se zavari/sabije za unutrasnjos lonca na ulazu auspuha. Imas i to kod Pedje, oko 2.5krsd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Februar 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke na kupovini, stvarno picajzle bivsi vlasnici.Poslano z mojega SM-S918B z uporabo TapatalkHvala kolega.Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Februar 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ide dihtung, obicno se zavari/sabije za unutrasnjos lonca na ulazu auspuha. Imas i to kod Pedje, oko 2.5krsd.Hvala, nabavićemo ga Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Februar 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo zanimao sa auspuhom. Preko noći je ostao naliven antirosom i on je uradio šta je mogao.....Sada je red na mene, da i ja uradim šta mogu .Šmirgla P100 i udri.Nije loše ispalo, ali još nisam zadovoljan. Opet sam ga nalio sa antirosom i sutra ide popravni sa šmirglom..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 1 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Danas je urađen popravni , ponovo detaljno ošmirglan auspuh.... Lepo opran i odmašćen sa nitro razrađivačem, zatim ofarban u prvu ruku..... Potom još dve ruke u malo debljem sloju farbe. Stavljen novi dihtung i namontiran auspuh, šrafove koji ga drže sam namazao sa bakarnom mašću, jel svi znamo za "večnu ljubav" između čeličnih šrafova i aluminijuma u koji se šrafe . Posle montaže usledila je lagana vožnja oko 45 minuta da se farba lepo zapeče.... Posle toga namontirana ukrasna plastika.....toliko o auspuhu, idemo dalje.... Promenio Mart 1 član mihajlovic11 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 16 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Barelu kupljena letnja Acerbis mesh jakna.Jakna ima Level 1 protektore na laktovima i ramenima, takođe i sertifikat AA za bezbednost.Prvi utisci su zadovoljavajući, jakna je veoma udobna i deluje kvalitetno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 18 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamenjen mikroprekidač kočnice, ovaj oriđiđi je definitivno ispustio svoju plemenitu dušu , stavljen zamenski, pa koliko traje.....Takođe, zamenjena i svećica, motor se bukvalno preporodio.Već sam se spremao da skidam i čistim karburator......nikako nisam mogao da dobijem miran rad motora na leru.Sa novom svećicom je sada pesma.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Mart 21 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto na nexusu 300ie ne radi prekidac zadnje kocnice, jel tesko doci do njega i zameniti ga ? Takodje vidim da na vecini piaggio agregata od 250 i 300 balavi ulje na iberlaufu, jel i kod tebe takva situacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 21 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je na Nexusu, ali na Beverly se veoma lako menja mikroprekidač, potrebno je skinuti vizir i plastični poklopac kod posude za Ate ulje....ako si spretan sa prstima , to je dovoljno da se zameni mikroprekidač.Kod mene iberlauf nije mastan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Mart 21 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo skinuo sam za 5 min, mislio sam da je komplikovano doci do prekidaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 21 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan E pa super.....lagano se menja Poslato sa STK-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Valja polako spremiti repromaterijal , za vikend radove.... Elem, mislio sam sad za vikend da proverim stanje karburatora i da ga detaljno očistim (s' oproštenjem, produvam ), neće da mu škodi.....Kada već skidam karburator, zamaniću i antifriz o istom trošku.Tek danas sam i testirao rad termostata i ventilatora hladnjaka.U vožnji po gradu, skala za temperaturu je zakucana na jednoj crti preko polovine.....kada podigne temperaturu za još jednu crtu, tada se pali ventilator i skalu opet vraća na jednu crtu posle polovine.....Kapiram da je to OK ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Mart 28 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ok je, tako treba da radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Mart 28 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne secam kad sam svog toliko vozio da bi mi upalio ventilator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Da da, baš mu treba puuuuno vremena da upali ventilator.Nije ni meni nikada do sada palio, već sam počeo da sumnjam u ispravnost sistema, onako zakuca skalu na pola i nigde ni makac.Danas sam se baš zainatio , ventilator je upalio tek na radu u mestu, posle 5-6 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Mart 28 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma hocu reci, ja mog toliko cesto i toliko vozim dugo u cugu da kazaljka uspe da prebaci prvu crtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 28 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Slabo i ja vozim za sada, čekam Dareta da reši neke stvari, i onda pun gas...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 29 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak... Pojma nisam imao da 2006 god. postoji karb verzija.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano Mart 29 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.....Nisam to znao ni ja, još kada sam ga kupovao na oglasu je stajalo 2006 godište, bio sam ubeđen da je IE baš zbog toga što je 2005 godine izbačen karburator iz upotrebe.To me je malo pokolebalo da li da ga kupujem ili odustanem, ali opšte stanje skutera, jedan vlasnik od uvoza u SRB od 2014 godine, servisna knjiga od uvoza, to je presudilo da se ipak odlučim za kupovinu.Pa nije ni karburator Sveto pismo , rasturi se, očisti, sklopi i pun gas......Biće sutra i detaljnog opisa radova...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 29 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije sveto pismo..naravno....nego ne znam ima li delova.. Moze biti da je samo prva registracija 2006...pa je tako zaveden...posto je iz uvoza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...