Peki 1214 Napisano Septembar 11, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bice slike ubrzo' date=' samo da uzmem aparat od apexa. Inace sam se i ja raspitao u vezi lupkanja, verovatno cu menjati lance unutar motora i spanere (nadam se da je to to). Pa cu posle biti 100% siguran da nece puci i napraviti veliku stetu kao sto se desilo jedom mom prijatelju, pa je pokrivio nekoliko ventila i zeznuo klipove. Trebace mi samo savet od vas, kome da se obratim da mi donese delove za nju. Motor inace pali ko bomba i to sa losim akumulatorom a sto se tice voznje, udobnosti i snage prezadovoljan sam.[/quote'] Svojevremeno je MD na motomagazin forumu pisao da za njega paše lanac sa gpz 1000 pa èak je i pominjao neki lanac filipa kljajiæa. Na žalost taj forum više ne radi. E sad ako je MD sa ovog foruma ista osoba probaj da ga kontaktiraš. Spiros u Solunu je prava osoba za poruèivanje rezervnih delova za ovako star motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Septembar 29, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan IMATE SLIKE U MOJOJ GALERIJI (slikane su mobilnim, ali nisu tako lose) Komentari.... :omfg: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Septembar 29, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bivan okacio slike Boldorke!!! - SAD MOGU DA UMREM fenomenalno, nisam ocekivao da je bas ovakva bombonica. moj savet sto se tice izgleda - ne diraj NISTA. gledam slike i toplo mi oko srca, pa ovakve masine prosto GREJU, bas mi drago sto jos ima ovakvih lepotica okolo. Da se druzite u zdravlju i veselju 100 godina! extra...extra... eh,place mi se kad pomislim na sta lice danasnje masine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 29, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Srecne voznje. Odlina kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Septembar 29, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Bivan okacio slike Boldorke!!! - SAD MOGU DA UMREM fenomenalno' date=' nisam ocekivao da je bas ovakva bombonica. moj savet sto se tice izgleda - ne diraj NISTA. gledam slike i toplo mi oko srca, pa ovakve masine prosto GREJU, bas mi drago sto jos ima ovakvih lepotica okolo. Da se druzite u zdravlju i veselju 100 godina! extra...extra... eh,place mi se kad pomislim na sta lice danasnje masine...[/quote'] Nemoj jos da umres, rano je. Nego to sto kazes da nista nediram sto se tice izgleda, jedini si pored mene koji ima takvo misljenje. Svi drugovi i ko god je video motor, kao bio bi lepsi kad nebi imao masku. Ali moj je, maska nejde nigde . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan To skidanje maske i OGOLJAVANJE Boldor-a ima smisla kad je maska izlomljena, izguljena...... a ovako NI SLUÈAJNO!!! Maska ON obavezno!!! or'ginal je OR'GINAL !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 29, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ....or'ginal je OR'GINAL !!! Reche Yo i sede na Stroma :mrgreen: ps.ima jedna bol d orka kod Taleta u garazzi....ali bez te maske...u fabrichkom stanju!!! Crvena,preshla 5000Km i vlasnik nece da je proda ni za 3000e.....jeb..,oduhevio sam se izgledom! Izgleda kao muzejski primerak. Inache vlasnik je doneo motor jer su od stajanja popustile semerinzi i neke umice na shtapovima i josh neke sitnice koje stradaju tokom vremena....KAKVA GREOTA! Nego,Bivan-e... Sa srecom da se vozish!.... i lupkash! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 29, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! P.S: Ako se nismo zajedno provozali na matorim BMW-ima, pa valjda cemo negd nea Hondama Pa da se provozas bar 100000km x nekoliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Septembar 29, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! P.S: Ako se nismo zajedno provozali na matorim BMW-ima' date=' pa valjda cemo negd nea Hondama Pa da se provozas bar 100000km x nekoliko...[/quote'] Eh, ja bi mogao jos uvek da se vozam na BMW-u, nece ici iz kuce (cale se kurci po gradu ) Cim budem registrovao, onda moze da padne jedna voznja. Hvala svima na silnim kilometrima. Ipak cu jedno vreme cu da lupkam, mislim do zime. (bankrotirao sam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 29, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bivan okacio slike Boldorke!!! - SAD MOGU DA UMREM ... Mogu i ja da umrem al' od jeda kako mu je dobar motor :wink: Druže ništa nediraj sem krpe i sredstva za poliranje, pa ako je sreæe i junaèkog zdravlja da se naðemo negde na vožnjici... p.s. Okaèi slike i na 1100.net da oni šabani ameri pare oèi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 29, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Honda izgleda fe no me nal no. Kao što Peki reèe, od alata da koristiš samo polir pastu i krpu... Svaka èast! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 29, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih da je motor prelep! Stvarno je posebno dobro oèuvan primerak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 29, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Skrooooz mi se svidja! :kul: Bas je dobar! Neka ti je sa srecom sokole! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 29, 2006 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam je prvi put video u Skadarliji 80-i neke hteo sam da svisnem od "ljubavi na prvi pogled" tako da sam kasnije morao da dodjem do nje... Eh koliko li je stoperki "provozala" Ovako smo nekad izgledali ako se i ona promenila kao i ja onda :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 29, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu masku da skidas pusti te budale zavide ti :twisted: Motor je EXTRA EXTRA, ako ga budes ocuvao ovako jos ovoliko godina neces morati da uplacujes penziono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Septembar 30, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem, osim Hvala! I drago mi je sto vam se svidja makina. Pozdrav. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 1, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Srecno da se navozas i da predjes mnogoooooooooo km!!!!!!!!!!!! Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...