Jump to content

Moto Zajednica

Honda CB f2 900 boldor

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Honda CB900 F2

Imam u planu da kupim jedan motor, pa me interesuje i vase misljenje u vezi cene.

U pitanju je Honda CB f2 900 boldor -83 godiste. (jeste, ruzna mu je maska)

Motor je kao bombona, u srbiji je od pre 10 godina i stoji u garazi kod jednog starijeg coveka koji ju je isterao samo za moto susret, i redovno ga je palio 1 mesecno. Motor izgleda kao da je sad izasao iz fabrike. Radi isto tako. Presao je 30.000

Cena mu je 1500e ali u cenu je uracunat i prepis i carina.... (caletov prijatelj je u pitanju)

Ja mislim da to nije puno za njega, a vi?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Nemam slike, ali znaci jos nisam video negde tako ocuvan motor.

Izduvna grana 4 u 2 i znaci nova, gume strava, sediste original, ali kao da se na njemu nije sedelo, prva farba, nigde ogreban. :shock:

• Svrati ponekad, 193 postova

Kao sto dexter rece, legendaran motor, a jos ako je u originalnom stanju i tako dobar, cuvaj ga dugo, sve ces vise uzivati u njemu.....

Ipak je to 900.......

Okaci sliku obavezno, kupio ga ili ne....... :)

Okaci cu i dve slike. :D Samo da ga uslikam.

Danas u 5 idem da ga probam i da vidim jel sve ostalo ok.

Inace smo se dogovorili, ako mi sve odgovara nosi motor u ZR na carinu da mi sredi papire i masina je moja :D

Necu jos da se veselim, ko zna sta sve moze da se desi. Javljam kad mi stigne u dvoriste.

Pozdrav.

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Sine ako je tako kako kažeš uzimaj ga odma', da ga ja ne bi pazario :wink:

I onda "welcome to the family". Moramo i mi boldoraši (veliki i mali) da se udružimo i ispariramo "strom" sekti

Sine ako je tako kako kažeš uzimaj ga odma'' date=' da ga ja ne bi pazario :wink:[/quote']

Evo, evo, hocu da ga pazarim, ali moram da sacekam kraj radnog vremena. :)

Sine ako je tako kako kažeš uzimaj ga odma'' date=' da ga ja ne bi pazario :wink:[/quote']

Evo, evo, hocu da ga pazarim, ali moram da sacekam kraj radnog vremena. :)

Beš' šljaku i trk po motor :wink:

Ej, bio sam, provozao sam ga. Ima zvuk doo... Jalo lepo radi, jedino kad se upali cuje se na leru, tek tek neko lupkanje, ali mimo toga sam ga rezervisao i sigurno ga uzimam. Kad se ugrejao, za nekih 3 min je prestalo. Dao sam 400 e za kaparu da moze da ga carini i tako to. Nisam nosio aparat da ga slikam, za jedno 5 dana cu ga slikati. Mozda izgleda i bolje nego ovaj iznad sa slike. Uostalom videcete i sami.

Pozdrav.

• Svrati ponekad, 273 postova

hehe, odlicna je to masina. I po meni mnogo lepsi bez oklopa. Scapolo vozi tak`u 750. U familiji mu od rodjenja :). I njemu lupka dok se ne zagreje... Pa ga terao kod Kocke, a ovaj ga izbacio iz radnje uz spominjanje Laze Lazarevica... :)

• Vlasnik sajta, 5389 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

E ne videh temu ranije. Neka je sa srecnom sa bajkom i zelim ti puno suvih i bezbriznih kilometara sa njim :)

Daj slidze 8)

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V
:). I njemu lupka dok se ne zagreje... Pa ga terao kod Kocke' date=' a ovaj ga izbacio iz radnje uz spominjanje Laze Lazarevica... :)[/quote'] Tacno!!! Svaki Boldor lupka ovako ili onako. 200E ili slicno je covek dao za korpu i opet mu je isto lupkalo. Pa to lupka srce u junaka :wink: !!! Sa srecom i u zdravlju i veselju da se lupkass

Ej' date=' bio sam, provozao sam ga. Ima zvuk doo... Jalo lepo radi, jedino kad se upali cuje se na leru, tek tek neko lupkanje...[/quote']

To zveckanje i lupkanje je standardna stvar za sve honde iz te serije cb750/900/1100f, verovatno se èulo i dok je motor bio nov. Sve što te zanima, tehnièka uputstva za download, saveti i slièno možeš naæi na forumu:

http://cb1100f.net/modules.php?name=Forums

p.s. šalji fotke :wink:

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Ja cu da ti cestitam kad imas sve papire u ruci... :D

Samo posle pamet u glavu, jer ovaj vise nije taj dobar stari BMW chopper kome srce polako, mirno, stalozeno lupka...

E da, ovaj ce da ide malo brze...

Samo je ta prednja maska ruzna ( ovo je samo moje skromno misljenje) da se najezis! :shock: :lol:

Hvala ljudi, nemate pojma da celu noc nisam spavao, ali sam poceo mozda malo rano da se radujem, josuvek nemam ja, kako kaze Joseph B., papire. Ali recimo da je 98% moj. :D

Samo posle pamet u glavu, jer ovaj vise nije taj dobar stari BMW chopper kome srce polako, mirno, stalozeno lupka...

BMW ce uvek biti masina, i srce ima da mu lupka jos mnogo monogo kilometera. Ne planiram da ga prodajem. Ima ko ce ga voziti.

Ruzna je maska, ali kad sednes na motor i krenes, uopste ti nije bitno kako izgleda od napred, neplaniram da je skidam, ipak je komplet u originalnom stanju... u prirodi je mnogo lepsi nego na slikama.

Okacicu slike kad ga budem dobio sa carine. Verujte mi na rec prva liga. Mozda sam dosadan, ali toliko mi je zabunila glavu (Honda :D ) da sam odusevljen sto ce biti moja.

A fora je sto uopste nisam planirao da kupim motor, nego mi cale rekao da se prodaje, ja seo na motor i otisao da ga vidim... Sve se desilo za 1 dan. Stigao kuci s posla i trazio od caleta 600e ja skrpio ostatak, i dogovorio sve.

Jes da cu imati mali dzeparac za more, ali je*es more :D

Peki hvala za sajt. 8)

Evo, ja stigao sa mora, i u dvoristu me docekala boldorka.

Sad nemam love za registraciju, a slike ce za koji dan. To je to. Pozdrav!

• Drug član, 1414 postova

Imao sam tu Hondu sa oklopom honde 1100, ali ne stoji da svaka kucka i lupka, jer moja to nikad nije radila! Na njoj hoce da zezaju karburatori i tada niko ne moze da ih nasteluje, jer postaju samorastelujuci!!! Inace je jak motor 106ks, pouzdan i izdrzljiv (ako je perfektno ocuvan navozaces se slatko sa njom). Ovo je moja bivsa Bol-dor makina:

DDRVl_990611308am0168mccccccresizewx7.th

DDRVl_990611308am0168mccccccresizewx7.th.jpg

• Drug član, 948 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Ajde, ajde Bivane, ne moras od nas da je krijes... :D Pozuri malo s tim slikama. :wink:

Bice slike ubrzo, samo da uzmem aparat od apexa. Inace sam se i ja raspitao u vezi lupkanja, verovatno cu menjati lance unutar motora i spanere (nadam se da je to to). Pa cu posle biti 100% siguran da nece puci i napraviti veliku stetu kao sto se desilo jedom mom prijatelju, pa je pokrivio nekoliko ventila i zeznuo klipove.

Trebace mi samo savet od vas, kome da se obratim da mi donese delove za nju.

Motor inace pali ko bomba i to sa losim akumulatorom a sto se tice voznje, udobnosti i snage prezadovoljan sam.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja