MILJAN* 157 Napisano Decembar 9, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno i sta drugo reci.Ja imam sina pa me jako pogodio tekst u poruci OCA u ovoj temi....isplakah se sad i sta da napisem..nista pametno....Zao mi je Nikole ali mi je zao i roditelja....Nikad srce vise nije celo..Samo otac zna kako mu je kad se otkine deo tela,deo dushe....... Nije trebalo da se desi.....Pocivaj u miru bajkeru......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bog sebi uzima najbolje !!! Nikolu nazalost nisam poznavao ali iskreno saosecam sa porodicom i prijateljima! Neka ga sreca prati bar na ovom poslednjem putu. Iskreo saucesce !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 15, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dani i noci prolaze a meni je sve teze i teze,plasim se da cu poludeti a nesmem Nidzo zbog tvojih sestrica.Kazu mi, pa Pero imas Natasu i Nataliju,da imam ih hvala Bogu,volim ih mnogo,ti znas da ih nisam nikada odvajao od tebe i necu,ali..da uvek je to ali!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan najiskrenije sauceshce porodici prijateljima svima koji su ga poznavali.Pocivaj u miru sokole! :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 23, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dvadesettri dana i noci je proslo od kako me je napustio MOJ Nidza a imao je samo dvadesettri godine! Sine moj, uskoro cu i ja doci jer ne mogu bez tebe,mnogo mi nedostajes,nemam sa kim da pricam,da se vozim,da pijem pivo,da pravim planove.... mnogo te volim i cuvaj mi mesto pored sebe, moj dobri decko,moj andjele. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 23, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 30, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Prodjose 30 najtuznijih dana i noci kako je preminuo moj sin Nikola,moj Nidza,moj Djole,moj Dzoni i Watspe kako su ga zvali drugari.Nidzo sine,dolazi Nova godina,drugi put nisi sa nama,onda kada si bio u vojsci i prvi put da neces biti sa nama za Bozic.Nisi fizicki sa nama ali jesi duhom i uvek ces biti,ti si nas andjeo cuvar.VOLJENI NIKADA NE UMIRU! Cetrdesetodnevni pomen nasem Nidzi dacemo 08.01.2009.god. u 11 casova na groblju u Sopotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 30, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 8, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo dali cetrdesetodnevni pomen nasem Nikoli,nasem Nidzi,sinu i bratu.Sine moj,vreme prolazi i polako shvatam da si otisao zauvek mada se jos uvek nadam da ces otvoriti vrata i uz onaj tvoj osmeh reci ``gde ste``.tesko je,tuga i samo tuga.Uvek smo sve planirali i dogovarali se ali ovo nismo,niko nije ni mogao da pretpostavi da ovo moze da se desi. Zahvalio bih se svima sto su danas sa nama posetili vecnu kucu naseg Nikole a posebno nasoj braci bajkerima. Cast mi je i zadovoljstvo sto sam imao takvog sina i mnogo mi je zao sto si kratko uzivao u zivotu a ja nisam dugo delio radost zivota sa tobom.Cini mi se da te sve vise i vise volim sine moj,pocivaj u miru i cuvaj mi mesto pored sebe.Ove ti slike salju tvoje sestre Natasa i Natalija,to su im slike iz telefona,mnogo im nedostaje njihov veliki brat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ogromna tuga i duboka praznina,takav je osecaj kada otac izgubi sina jedinca. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 11, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan :-\ :'( :-\ :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da je to praznina u srcu koja se nikada nece popuniti, ako ista moze da pomogne, znajte da saosecamo sa vama iskreno iz srca, ja sam onaj dan kada se to desilo sedeo na poslu i plakao, tuga je to, kad mlad covek ode tek tako! Ogromna slika i uspomena koju vi najblizi nosite u svojim srcima, cini da njegov zivot na ovome svetu nije bio uzaludan! Nedajte da vas tuga pokopava, budite sto bolje mozete zbog njega! Jos jednom, moje najiskrenije saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,nece nas tuga pokopati,to necemo dozvoliti zbog Nidze jer je on uvek zracio ogromnom energijom,uvek je bio nasmejan,spreman za akciju...kako je tesko pricati o detetu u proslom vremenu,uzas.Nije nas narod uzalud rekao``nedaj Boze nikome``! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru, druze moj.. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan nemogu da verujem šta sam pročitao neznam šta da napišem... nisam poznavao čoveka ali mi je mnogo žao... šta ti je život cccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Nidzina slika iz juna prosle godine koju sam slucajno pronasao,tada je imao dugu kosu,nemojte mi zameriti,uspomene su sveze,sve je to jos tesko prihvatiti,ustvari,ja nikada i necu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Januar 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta da ti kažem...iskreno saučešće druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Januar 15, 2009 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Strasno....gledam u ovaj ekran i neznam sta da napisem....iskreno saucesce ocu i porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam nesto da pisem ali ne mogu,nemam snage. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Januar 20, 2009 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan - Vi ćete izgoreti brzo i beskorisno. Posle vas će ostati samo pepeo. - Ako, znaće se bar da smo bili vatra! A iza vas će ostati balav trag kao iza puža. Ivo Andrić - Znakovi pored puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam upalio Nidzinu Hondu,jedva je upalila,nisam je palio od sahrane,cini mi se da nekako drugacije radi,kao da i ona tuguje,nije to onaj njen karakteristican brutalan zvuk,kao da oseca da to nije njen gazda,a i nije!E moj sine,stigao je i kofer i nosaci i pantalone,sve je spremno za planirano putovanje,samo TEBE NEMA,nema te da kazes, Djole gde se danas vozimo,nikada vise to necu cuti,ne mogu vise da pisem od suza! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Velika tuga,najveca... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna tuzna,prazna nedelja,nedeljom je najgore jer se setim te proklete nedelje kada je Nidza otisao,otisao da se nikada ne vrati. Umeo je nekada,u raspolozenju, da zapeva onu pesmu NEDELJA,voleo je tu pesmu a pricali smo mu da je bas tuzna ali kao da je osecao da ce otici u nedelju. Tuga,bol i ogromna praznina. Tuga u srcu,bol u dusi,praznina u zivotu,u kuci,u svemu. Nikada te necemo prezaliti i zaboraviti sine nas. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...