rboban 1038 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su fabricke dimenzije. Jel mislis da ce manja prednja guma moci na istu felnu? Vidim da je ova prednja 80 a zadnja 70 opet jel ima to neke veze ili? Koja je sirina felni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan E to ne bih znao. :-\ Jel to moram da merim ili pise na gumi ili negde? Mozda su ovo glupa pitanja ali sam jos nov u svetu motora. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan E to ne bih znao. :-\ Jel to moram da merim ili pise na gumi ili negde? Mozda su ovo glupa pitanja ali sam jos nov u svetu motora. :-\ Utisnuto na obodu felne..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rebelion 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Dodji Zeko kod mene, imam ja guma za tvoj traktor! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Februar 7, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan Na felni pise 17x250-05-18-DOT Sta je od toga sirina ne znam. :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Februar 7, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad vec pricate o tim stavrima meni treba za neku privremenu varijantu sto sam ja smislio da probam nesto, pilot power 150/60/17 da je polovna ali sto bolja moguca, ako to uopste ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Pirelli proizvodi odlicne gume za tu dimenziju, a u domacoj varijanti imas prilicno dobre Savine gume (mislim da je zadnja npr negde oko 40e) - znam cak i ljude koji su sa tom gumom vozili trke 125-ica... Ne mogu tacno da se setim koja je guma u pitanju, pogledah sad na net-u i mislim da je Sava MC 25, ali imas je kod onog cicice sto prodaje delove za Tomos i drugo razno na Buvljaku na Novom Beogradu. Mozes sa njim da se konsultujes, mislim da ima format za zadnu, a nisam siguran za tu prednju 110, to mozda da potrazis negde drugde... Ima li neko kontakt tel. od tog cicice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na felni pise 17x250-05-18-DOT Sta je od toga sirina ne znam. :S Predpostavljam da je 17x2,50-05-18-DOT????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...