Jump to content

Moto Zajednica

savet za mladju bracu bajkere

Recommended Posts

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

Problem sa klincima na skuterima je shto bi svi zeleli da voze R-a , sede na zadnjem sedichtu i drze noge na zadnjem fuzasteru , a oprema , pa oprema skuplja od skutera , a i kako da ih neko vidi , ja mladjeg burazera nikako da urazumim , vozi free-ja i kupio sam mu ok kacigu i ofarbao je da izgleda extra al dzabe , jakna ... koja jakna , njemu nikad hladno vozi na 10 stepeni u duxu ... to je ne izlechivo , tj lechi se sa prolaskom puberteta u nekim sluchajevma ... a to asfalt i slichno , ni to ne pomaze ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Poenta je u tome da se skrene paznja na postojanje vozaca koji ne reaguju logicno, iz raaznih razloga, tako da svaki auto treba gledati kao da je za volanom ova bakica.

Znaci ne treba nikako polaziti od toga da ce vozac uraditi "sto je za ocekivati" (kao npr stati na crveno ili ostati u svojoj traci s punom linijopm... itd)!!!

Razlozi ovakvog "nelogicnog" ponasanja su nenabrojivi. Npr, u jednog mog prijatelja se bakica zabila dok je cekao na semaforu, jer je nesretnica, eto bash tad, umrla (u voznji). Druga ganja pauka....itd...itd...itd

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

naravoucenije... u saobracaju kao u kavezu sa lavovima... "keep the eye contact" = stalno ih gledaj... kada ih gleddas, onda te vide... a ako te ne vide... bitno je da si ti njih video... meni npr. je to navika na pesackom... i nikako da objasnim rodjacima iz Crne gore da to sto je zeleno svetlo ne znaci mnogo... samo eye contact...

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

ne znam koliko struje trosi ona "kamionska" (ima drugi izraz  za nju al ne mogu se setim) sirena... mada je tramvajska keva... al sam cuo da je pogolema...

• U prolazu, 29 postova

Postoji jedan lep momenat koji se nadam se vecini nas desio ili ce se desiti a nazalost nekima nece nikad.To je onaj momenat kada se naviknes na opremu i kada voznju motora ne mozes da zamislis bez iste.kada na motoru posle cizama obuces patike i osecas se kao da si bos (jakna,pantalone - go,kacigu da ne pominjem).Forsirajte sebe dok vam se to ne desi,posle je lako ;)

Druga stvar,kvalitet opreme.MOLIM vas da se ne primate na Aozbiljne komentare tipa :uzmi jaknu, do jaja je,super ti stoji a realno manje te stiti od najlon kese!!!Googlajte,pitajte ozbiljne motoriste za savet,citajte ozbiljne testove odece obuce kaciga i sl. a ne da bude komentar posle testa kornjace koji glasi:super je,leti ne greje ledja!kapirate :)

Cuvajte se

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

@Kovac_Dingospo

Sasvim si u pravu. Ne slažem se i nije tačno da će bilo ko izgledati smešno ili manje mačo ako je u punoj opremi koja je pri svemu tome i dobra odnosno kvalitetna i pruža zaštitu. Garantovano vam niko neće reći ništa na račun toga što sebe poštujete i štitite od povreda. A i ako kaže, vi sebe poštujete i zaštićeni ste a kome se to ne dopada, neka vas ne gleda. Kad je glava u pitanju, nema ničeg smešnog i nepotrebnog u zaštiti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja