Vlada GS 190 Napisano Novembar 29, 2008 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo dozivljaja od pre par meseci. Krenem do grada, a posto zivim na Banovom brdu, spustim se pored crkve i desno za grad. Normalno,jakna, cizme,rukavice,kaciga. Bilo je toplo pa sam podigao vizir.Idem polako zutom trakom,kad me obidje klinac na skuteru,majica,sortc,papuce, kaciga kod kuce...ma opusteno...Taman sam pomislio,vidi ludaka molim te,kad spazih policajca na nekih 300 m od nas, stoji na semaforu kod Jugopetrola, i pomislim,e sad si gotov, sad ce ovaj da ti "uzme meru", kad on PROPUSTI NJEGA, A MENE ZAUSTAVI!!!!! Ja sikcem ispod kacige, kako si mogao da pustis njega u papucama, a mene zaustavljas pod "punom ratnom opremom". A on ce meni,pa taj klinac nece da stane... A ja moram da stanem, rekoh. A policajac ce, pa ti imas tablicu......braco bajkeri, pogotovo ovi mladji, kacige na glavu, pa makar isli u prodavnicu. Ja spadam u starije, presao sam cetiri banke,i dobro se secam kako su mene ucili....po gradu vozi polako...da te svi vide...kola ima mnogo, a motor uvek upada u oci...ako projuris samo ce pomisliti, vidi ovog ludaka...verujte mi, veci je gust voziti jaku masinu polako...a ako te bas svrbi gas, prodji Simanovce i razvuci ga 200 do skretanja za Sabac. Neko ce reci, pa nevidim se ispod kacige na zestokoj masini, a ja bih mu porucio,stvarno te niko nece prepoznati ako roknes sa te zestoke masine. Neka samo 10 posto moje brace ovo prihvati, i ja cu biti srecan. Zasto jurcati po gradu prepunog nervoznih vozaca, uletati u makazice, rizikovati....kada cu stici pet minuta posle tebe do bilo kog mesta u gradu. Pet, ma deset minuta dodji kasnije, ali ces se voziti jos trideset godina. Razmisli druze moj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki savet zlata vredan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 29, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš ih naterati dok ne probaju asfalt... Statistika kaže da najviše skuteraša gine od svih dvotočkaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš ih naterati dok ne probaju asfalt... Statistika kaže da najviše skuteraša gine od svih dvotočkaša. Pa vozaci skutera (u pocetku) voze kao sumanuti i obaruju ga u krivine kao da voze MotoGP motore a ne skutere sa malim gumicama koje klizaju kad vide krivinu a kamo li kad skreces... jos ako su preduvane... Mada kad probaju asfalt malo se uozbilje kao sto kaze kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 30, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na tekstu..veoma poucan...respect nigga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno napisano, nema sta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Novembar 30, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan desava se i meni da me obidju skuteri ali kad na semoforu stanu ,pun gas u leru v masine i losijih auspuha ih pobara sa motorcica a ja lagano nastavim u svom pravcu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Statistika kaže da najviše skuteraša gine od svih dvotočkaša. Verovatno da među skuterašima ima naj više mladih a mladost ludost, takođe među njima ima i naj više ne registrovanih, bez dozvole, bez... opreme... ču oprema šta je to... Tu saveti ne pomažu, tu pomaže samo ukus asvalta u ustima. Na žalost takvi ne ugrožavaju samo sebi život već i svim ostalim učesnicima u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 2, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Statistika kaže i da je scooteraša debelo više od ostalih 2-točkaša a i prelazi se gro više km po gradu gde je i rizik od degustacije asfalta veći. Ništa se ne sekirajte, koga ne strefi pamet, strefi ga stara dobra prirodna selekcija, u svakom slučaju. A ukus asfalta definitivno ''otvara'' nove vidike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shvatili smo hehe, znaci: skinimo tablice i ne stajmo muriji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan osim sto bez tablica jel moramo u sorcu i papucama, ja sam zimogrozljiv shalim se, fala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar tekst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja iako imam 12 godina nikad se nekurcim osim u nekom praznom parku....ja sam sa bajsa popio asfalt pri neznam mozda 30 ali sam vozio i do 80 pushtenih ruku pa sam morao da poginem ko od shale ;D kako bicikla ide 80 i to pustenih ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 17, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel si skocio nekad biciklom iz aviona .... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 17, 2008 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moze 60-65, sa superkros gumama, nizbrdo, vetar u ledja,dijeta 3 meseca pre toga, ali 80?! No-No, mozda sa slikovima, karbonskim ramom i dooobrom kondicijom... Nisi ti dobro bazdario taj brzinomer... Na nekim deonicama na Tour de France pojedini takmicari ponekad dostizu do 120 Km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nazhalost je izgleda tako.... @Purec92 Ne mozesh druzhe uvek tako razmisljati,meni je prvi motor bio skuter i bez obzira shto sam uvek nosio full opremu i postovao zakon opet sam voleo da iz tog skutercica izvuchem max i vozim ga kao chovek,shto ne znachi da sam ja debil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja iako imam 12 godina nikad se nekurcim osim u nekom praznom parku....ja sam sa bajsa popio asfalt pri neznam mozda 30 ali sam vozio i do 80 pushtenih ruku pa sam morao da poginem ko od shale ;D kako bicikla ide 80 i to pustenih ruku pa nizbrdica je to....dodushe puna rupa ali moze ne znam 80 ali 70 i neki sigurno poshto sam malo malo pogledao u neciji brzinomer na kolima....lepo sam se zaleteo u dvadeset chetvrtoj i pici mishko samo ja imam slik gume DRUMSKOlagan bajs i lepo sam vozio....a bajs vozim od druge godine.... ako si slučajno video moj znaj da meni brzinometar "laže" 20na sat - tj. dodaje do nekih 150 onda smanjuje na 10+... prvo sam mislio da ga popravim a onda sam shvatio da je to exxxtra... ograničenje 40 panduri sa radarom a ja vozim 60 i bole me brige nije uopšte loš trip.... pošto svi vozimo oko 10-20 preko limita taman se uklapam u normu i da si išao 50 što je dosta dosta brzo na bajsu... ja ne bi dizao ruke sa njega... da ne bude ko u vicu vidi bez ruku, vidi bez zuba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan a izvinjavam se shto su mi obrisani komentari ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1968 Napisano Decembar 17, 2008 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan a izvinjavam se shto su mi obrisani komentari ??? Zato sto imas 12 godina, menjas pasos za novi, farbas motore i kola, sve bi redom 'polomio', vozis bajs 80km/h bez ruku i tako... Ako ti nije jasno na sta sam mislio, recicu ti otvoreno - zasto sto si lupao gluposti u bitnoj temi za mladju populaciju. Imas prilicno liberalan podforum 'off topic', pa izvoli tamo se prazni. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto jurcati po gradu prepunog nervoznih vozaca, uletati u makazice, rizikovati....kada cu stici pet minuta posle tebe do bilo kog mesta u gradu. Pet, ma deset minuta dodji kasnije, ali ces se voziti jos trideset godina. Razmisli druze moj... Po gradu ces stici za isto vreme jurio ne jurio, uvek ga stignes na semaforu jedino ako je totalna dileja pa da prolazi na crveno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno tačno i ispravno... ja to volim mlađim i "luđim" vozačima elegantno da objasnim, npr. kod Jugopetrola prema Adi ima pravac prema Obrenovackom... i naravno na semaforu se juniori "osile" sa gasom... ispratim ih prvih 3- 10 metara i onda nastavim lagano, a posto su se oni zaleteli stignu na sledeći semafor 10 sekundi pre mene taman toliko da moraju da stoje na crveno i dok ja dodjem ja sa 40 prodjem pored njih na cisto zeleno a oni jos nisu ni krenuli... to ti je najbolji dokaz da nema zurbe i da ako ti se neko ubacio to nece uticati birnije na to da ces sad zakasniti 5 satio tamo gde si krenuo... prema tome, uzivajte u voznji... ko ne ume da uziva u voznji ne ume ni u s#xu ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si...meni cale nije dao da odem do radnje sa apn-om bez kacige i opreme,ja mislim da sam bio 1. u selu koji je na apn-cu bio sa punom opremom i koji je imao ispravnu i prednju i zadnju kocnicu :D,ali je pomoglo u situaciji kada sam pao...i ja preporucujem svu opremu,bolje i kaciga od 2000 din nego nista!pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 17, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Totalno tačno i ispravno... ja to volim mlađim i "luđim" vozačima elegantno da objasnim, npr. kod Jugopetrola prema Adi ima pravac prema Obrenovackom... i naravno na semaforu se juniori "osile" sa gasom... ispratim ih prvih 3- 10 metara i onda nastavim lagano, a posto su se oni zaleteli stignu na sledeći semafor 10 sekundi pre mene taman toliko da moraju da stoje na crveno i dok ja dodjem ja sa 40 prodjem pored njih na cisto zeleno a oni jos nisu ni krenuli... to ti je najbolji dokaz da nema zurbe i da ako ti se neko ubacio to nece uticati birnije na to da ces sad zakasniti 5 satio tamo gde si krenuo... prema tome, uzivajte u voznji... ko ne ume da uziva u voznji ne ume ni u s#xu ;) pa dobro, istina je sve to.ali, ja ga npr. razvlacim od semafora do semafora jer je zanimljivo. otvoren pravac malo jaci gas...milina mislim, kada zelim da stignem od A do B bez zurbe, nema potrebe za time. ali kada se vozas tako bzvz, sto da ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeonWalker 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro, istina je sve to.ali, ja ga npr. razvlacim od semafora do semafora jer je zanimljivo. otvoren pravac malo jaci gas...milina mislim, kada zelim da stignem od A do B bez zurbe, nema potrebe za time. ali kada se vozas tako bzvz, sto da ne pa nemaju svi pare za gorivo ko ti ;D shalim se....Ne treba siliti ni sa cim pa tako i ne sa gasom....brzina je 5(zavisi koji motor)a zivot je jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 18, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma slazem se ja... svi mi ovde volimo i voznju i brzinu.. da ne volimo verovatno bi bili na forumu BMP (Beogradske Mlade Pletilje) ili nesto slicno... ideja je da ti gosodaris brzinom a ne ona tobom.. znaci ok je razvuci malo, ali veliki broj mladjih vozaca (a ima i starijih) kada se malo krene ostrije sa semafora (potera) bi se trkali do Istambula i tu vec nastaje problem... posle sledeceg semafora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...