mrcina 0 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan ljudi otvaram moto klub kod mene u vrdniku a ujedno i kafic. pa su sugestije i predlozi dobro dosli!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 30, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti puno uspeha i da istrajes u tome .veliki pozdrav iz negotina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Vrdnik je sjajno mesto. Zelim uspeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan good luck... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan IDUCE GODINE U OVO VREME BICEMO MILIONERI srecno ti bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 30, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan srecno ti u osnivanju kluba..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 30, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Klub otvaraš sam ili ga osniva grupa ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan CESTITAM!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 12, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan kul! srecno! ste smislili ime ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Extra samo napred,Vrdnik je lepo mesto a imate i banju kul. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 19, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Morate skup da pravite na otvorenom bazenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Decembar 19, 2008 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, mrcina rece da otvara klub pa su sugestije pozeljne, ja ovde u komentarima ne vidim ni jednu! ;D moja je da ako je grupa ljudi u pitanju, da se u startu zna ko sta radi i da svako bude zaduzen za neku sitnicu! tako ce se ljudi navici na obaveze DOBROVOLJNOG DRUSTVA! a ne posle kukati kako niko nista u klubu ne radi samo pojedinci glavu izgubise! (sto je cest slucaj po klubovima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi iskoristiti prednost koju nudi vase okruzenje. Ono je prelepo. Ima svega: planina, jezera, ravnica..sve Bogom dano. Jedno od lepsih mesta koje sam upoznao. Prilaz Vrdniku je tako interesantan i inspirativan da ja nemam reci. Molim vas, ko uspe, koncepcijski prvo da iskoristi takvu jednu poziciju onda ce svaka nadogradnja ideji biti samo kvalitetan dodatak ma o cemu se radilo - o plivackom klubu, o kosarkasima, o fudbalerima ili pak bajkerima. Motociklisti imaju svoje specificnosti u odnosu na sve ostale grupe, udruzenja gradjana i sl samo treba to aktuelizovati i mudro iskoristiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, mrcina rece da otvara klub pa su sugestije pozeljne, ja ovde u komentarima ne vidim ni jednu! ;D moja je da ako je grupa ljudi u pitanju, da se u startu zna ko sta radi i da svako bude zaduzen za neku sitnicu! tako ce se ljudi navici na obaveze DOBROVOLJNOG DRUSTVA! a ne posle kukati kako niko nista u klubu ne radi samo pojedinci glavu izgubise! (sto je cest slucaj po klubovima) hvala druze za savet ta problematika mi je poznata od ranije pa cemo se potruditi da o toga nedodje......hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi iskoristiti prednost koju nudi vase okruzenje. Ono je prelepo. Ima svega: planina, jezera, ravnica..sve Bogom dano. Jedno od lepsih mesta koje sam upoznao. Prilaz Vrdniku je tako interesantan i inspirativan da ja nemam reci. Molim vas, ko uspe, koncepcijski prvo da iskoristi takvu jednu poziciju onda ce svaka nadogradnja ideji biti samo kvalitetan dodatak ma o cemu se radilo - o plivackom klubu, o kosarkasima, o fudbalerima ili pak bajkerima. Motociklisti imaju svoje specificnosti u odnosu na sve ostale grupe, udruzenja gradjana i sl samo treba to aktuelizovati i mudro iskoristiti. hvala druze pa videcemo da iskoristimo pogodnos vrdnika kao mesta uopste posto je stvarno jedno od najlepsih mesta na fruskoj gori...vidim da se tebi vrdnik dopada pa se nadam da ce jos ljudi imati takvo misljenje......kad budes u prolazu potrazi me pitaj samo za MARKEZA. poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 27, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima za podrsku i pozdrav i misljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan bitno je da okupis ljude u koje imas poverenja i sto se tice fizicke pomoci, novih ideja i naravno ljudi koji nikad nece prigovarati za fnansijski deo jer se klubovi raspadaju zbog toga! i od pocetka morate biti na cistom. od pocetka i za svaki wc papir voditi fiskalni isecak, ako se pojavi usijana glava da mozes pravdati i tih 20 dinara. sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Decembar 27, 2008 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz temerina i patriots-i ce te posetiti cim se prolepsa vreme! da vidimo kako napreduje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 28, 2008 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa prvim lepim danima, dolazimo ti u posetu. Srecno ti bilo, i srecna ti Nova Godina!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kova 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oprezno! Prvo se raspitaj o problemima koje dovode klub do raspada, dobro razmisli o pravilima( najbolje da pogledaš statut neke slične organizacije), odaberi pametno s kim to radiš, i budi spreman na sve. Ako "Ti" praviš klub zbog otvaranja kafića, diktiraj uslove jer se može desiti da ostali članovi izglasaju tvoje izuzimanje iz kluba te na taj način preuzmu kafić. Za nove članove kluba odredi visok rok "stažiranja" dok ne dobiju boje, na taj način ćeš ih upoznati. Striktno se pridržavaj pravila kluba, takođe ih striktno i primenjuj. Puno sreće vidimo se na leto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan Oprezno! Prvo se raspitaj o problemima koje dovode klub do raspada, dobro razmisli o pravilima( najbolje da pogledaš statut neke slične organizacije), odaberi pametno s kim to radiš, i budi spreman na sve. Ako "Ti" praviš klub zbog otvaranja kafića, diktiraj uslove jer se može desiti da ostali članovi izglasaju tvoje izuzimanje iz kluba te na taj način preuzmu kafić. Za nove članove kluba odredi visok rok "stažiranja" dok ne dobiju boje, na taj način ćeš ih upoznati. Striktno se pridržavaj pravila kluba, takođe ih striktno i primenjuj. Puno sreće vidimo se na leto! HVALA PUNO NA SAVET ynam da je nateze sa ljuudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz temerina i patriots-i ce te posetiti cim se prolepsa vreme! da vidimo kako napreduje hvala ti druze na podrsci i uvek ste dobro dosli u vrdnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcina 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: VRDNIK Prijavi odgovor kao problematičan Sa prvim lepim danima, dolazimo ti u posetu. Srecno ti bilo, i srecna ti Nova Godina!!!! hvala na pozdravu i cim budes dolazio javi se. sve najbolje u novoj godini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan to je vrlo lepo ali dali klub otvaras ti kao jedinac ili kao grupa .ocekujemo poziv na zurku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Je uspela akcija otvaranja kluba i kafica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...