semza 60 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo spremao sobu pa vidim da ima viska stvari koje bi mozda nekome dobro dosle a meni malo popunilo budzet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Novembar 30, 2008 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, molim te, postavi cene i broj mobilnog. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 60 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Cene su najmanji problem,kad mi nesto fali nepitam posto je ;D,tel je 062/223-005 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 60 Napisano Decembar 21, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nikome nista? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...