jasminko VIR 1487 Napisano Maj 25, 2022 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu ! Ma baš nije momenat za kupovinu kola Ništa kršteno ne može da se nađe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1774 Napisano Maj 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego zaključaš.... Može da se nađe,na placu,i mora da se plati. Promenio Maj 25, 2022 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2298 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prodao 500l a u NS. Sad ga vidim na oglasima kilometraža na pola,ratkapne nove i cena za 2000 +.Prepoznao sam ga po allseason gumama napred a nazad goodyear zimske i plava kutija u gepeku msm da je bila dizalica. Još mu kažem vidim da ste trgovci al nije hteo da prizna.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12081 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 1306 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, jasminko VIR je napisao: Dizel ? Neka slika ? Kontakt ? Nije mi mali, kažu da ima i manjih. 1,4 valjda benzin i da,zeznuo sam se za kilometrazu nije 130000 nego 113000km,sto se slike tice mogu tek za vikend da ti posaljem,necu stici do njih pre,garaziran,jedini vlasnici,2008. Ako treba sta vici mene slobodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Maj 25, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Imam par poznanika koji su vozili Getz.a i svako od njih ga je ponaosob dizao u nebesa. Svi su bili benzinci i nikada niko nije rekao nešto loše za njega. Meni lično lep auto i za današnje pojmove, sa kilometražom od samo 113000 i preporukom od kolege je po meni ovo odlicna prilika za kupovinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1774 Napisano Maj 25, 2022 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...ima "lepa" kia picanto 1.1 dizel na PA.Plac je na NBG...za 2.500e.Rekao bi da je dobra.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Maj 27, 2022 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Po placevima brati voće i povrće, a auto od vlasnika 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Maj 27, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio auto do 7000e. Ne stariji od 2012. Karavan ili monovolumen. Od vlasnika, siguran, odrzavan. Astra J Renault Scenik Peugeot 308 Opel Zafira Ili nesto tako. Dal da pravim novu temu, ili ovde da se nadam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 27, 2022 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ti ovde prvo prodaj svoj pa onda nastavi dalje da traziš za sebe. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2298 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio auto do 7000e. Ne stariji od 2012. Karavan ili monovolumen. Od vlasnika, siguran, odrzavan. Astra J Renault Scenik Peugeot 308 Opel Zafira Ili nesto tako. Dal da pravim novu temu, ili ovde da se nadamPa sad si zakasnio za 308 dobar hahahhaПослато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Maj 29, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, slobasuper9 said: Pa sad si zakasnio za 308 dobar hahahha Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Al oću noviji Mada, na prvom mestu mi je Scenik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 31, 2022 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2022 at 5:56 PM, Markone88 said: Ja bih kupio auto do 7000e. Ne stariji od 2012. Karavan ili monovolumen. Od vlasnika, siguran, odrzavan. Astra J Renault Scenik Peugeot 308 Opel Zafira Ili nesto tako. Dal da pravim novu temu, ili ovde da se nadam Isto ovo trazim, samo do 5000 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara ovaj moj Ford Focus Tddi WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ford Focus Tddi, 1999. godište, Limuzina, Dizel 1753 cm3, vozilo prešlo 320000 km, Lozanj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...