zakarus 18 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, MAJSTORREEE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni cilj restauracije je vracanje u fabricko stanje, pa se i ja trudim da mu vratim izgled kako je izgledao, a sto se tice crne boje i zlatnih sivih pruga stvar je u tome sto je nekad vecina motora bila farbana u crnu boju ako se ne varam tridesetih cetrdesetih i pedesetih su uglavnom izlazili crni motori i naravno ratne serije u zelenoj boji. A sto se pruga tice po meni najlepse stoje zlatne samo ja nisam mogao da ih nadjem pa su dosle sive. pastelno zelena,pastelna plava,blijedo plava,slonova kost,crvena nesto poput ove vespe zelene... http://www.oldtimer-klub-zagreb.hr/index.asp?nav=vozila〈=2&tip=2 plava http://www.oldtimerklub-rijeka.hr/index.php?option=com_hotproperty&task=view&id=94&Itemid=99999999 Mozda, moja saznanja su drugacija, a na osnovu prodajnih kataloga iz tog perioda, za NSU motore u ponudi su bili samo crni motori. Evo isecaka iz dva kataloga NSU motora iz tog vremena, za one koji neznaju nemacki prevod zaokruzenog bi bio: RAM......CEVAST GVOZDENI RAM , CRN EMAJLIRAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan nismo mislili ciljano na NSU... opcenito oldtimere... evo pregledao sam i na onim linkovima i doista pretezu i to jako crni pa mi ima logike sto je kolega napisao,ali opet nemoguce da su svi bili crni i zeleni...ako me razumjete sto zelim reci... preferiraju se crni jer ljepse izgleda ali prezasiceno je crnima ;D tebi mestre...svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan nismo mislili ciljano na NSU... opcenito oldtimere... evo pregledao sam i na onim linkovima i doista pretezu i to jako crni pa mi ima logike sto je kolega napisao,ali opet nemoguce da su svi bili crni i zeleni...ako me razumjete sto zelim reci... preferiraju se crni jer ljepse izgleda ali prezasiceno je crnima ;D tebi mestre...svaka cast! Verovatno nisu svi bili crni pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore daj jos slika i pre i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, zaista si se trudio... Skidam kapu :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nesto slično odradio na NSU175, ali je bio u daleko boljem stanju pre ponovnog farbanja i sredjivanja. Opet ne izgleda tako dobro kao tvoj motor! Svaka čast majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, odlicna restauracija! Obzirom da sam veliki postovalac NSU mashina, te , da sam i sam odradio par restauracija, znam kakav je posao u pitanju.Tranutno radim na jednom Spezial Max-u, iz 1955, 250 ccm.Ofarban je ( u crveno ;D) ,i sad sam poceo sklapanje.Okacicu slike cim stignem, a ovo sto kacim je NSU Fox, 4 takta, 98 ccm iz 1949. god.Na zalost nemam slike pre restauracije ( nije bilo digitalnog aparata, pre 5 god.kad sam ga skinuo sa jednog tavana ;D). Pozdrav za Lex-a, i nek te dugo sluzi ta 175-ica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep ovaj Fox...! Kakva mu je bila dalja sudbina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep ovaj Fox...! Kakva mu je bila dalja sudbina? Pa, i dalje je kod mene ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep ovaj Fox...! Kakva mu je bila dalja sudbina? Pa, i dalje je kod mene ;D. Cestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za restauraciju! :oGenijalno :o Ja sam inace jedno vreme vozio NSU Konzula 350, divan motor, ali je masina bila sklepana, sa pojedinim delovima od automobila, pojedinim losim originalnim delovima i karburatorom od jawe, tako da su mi na kraju pukli ventili, unistili klip i cilindar, i tako....na kraju sam ga prodao onako razvaljenog....i i dan danas mi je Konzul tiha patnja..smrc.... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan E svaka cast! Samo ocekujemo od tebe i slike na kraju. Za kalendara. Dobra rezolucija i mnooooooooogo fotografija! Rezervoar je k'o lutka. Jel taj tip prednjeg ogibljenja "springer"? Jos jednom svaka cast, pravo remek djelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za restauraciju! :oGenijalno :o Ja sam inace jedno vreme vozio NSU Konzula 350, divan motor, ali je masina bila sklepana, sa pojedinim delovima od automobila, pojedinim losim originalnim delovima i karburatorom od jawe, tako da su mi na kraju pukli ventili, unistili klip i cilindar, i tako....na kraju sam ga prodao onako razvaljenog....i i dan danas mi je Konzul tiha patnja..smrc.... :-[ Jel mozda znas gde je zavrsio tvoj konzul... ??? U mom komsiluku ima jedan konzul 350 sa sve bocnom prikolicom - merkam ga vec par godina da ga kupim ali su ne zainteresovani. Njima to ne znaci koliko bi meni znacilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za restauraciju! :oGenijalno :o Ja sam inace jedno vreme vozio NSU Konzula 350, divan motor, ali je masina bila sklepana, sa pojedinim delovima od automobila, pojedinim losim originalnim delovima i karburatorom od jawe, tako da su mi na kraju pukli ventili, unistili klip i cilindar, i tako....na kraju sam ga prodao onako razvaljenog....i i dan danas mi je Konzul tiha patnja..smrc.... :-[ Jel mozda znas gde je zavrsio tvoj konzul... ??? U mom komsiluku ima jedan konzul 350 sa sve bocnom prikolicom - merkam ga vec par godina da ga kupim ali su ne zainteresovani. Njima to ne znaci koliko bi meni znacilo Mozda nisi ponudio dovoljno para da ih vise zainteresuje. Mozes da das kontakt meni da probam da ih zainteresujem ja. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 17, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Somborskoj okolini je bilo vise komada NSU-a i DKW-aca. Ako hocete mogu da se raspitam sta moze da se nadje. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno se raspitaj pa javljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan i postavi slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pozdrav i svaka cast na prelepim primercima proslog vremena,imam nekih delova za nsu moram da pogledam pa da uslikam pa kom odgovara znam da imam prednje viljuska komplet tockove delove agregata i jos neke dzidzi midzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekih slika delova koje imam za nsu slikano je na tavanu i trnutno tako izgleda da se srediti nije trulo ispeskirati farbati to je to ako nekome treba nesto od ovog proslog vremena neka se javi dogovoricemo se,na PP saljite komentare i pitanja.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan to si je to.evo i tel 0606273590 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolekamikaza 0 Napisano Novembar 20, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BALJEVAC Motocikl: MZ 125 ETZ Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore gde bi mogo da nabavim nesto novih delova za njega? imam i ja jedan za restauraciju pa se spremam polako da pocnem sa radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...