sasa_f1 308 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 358 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Veci mu je konkurent QJ SVT650 nego taj Benelli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4688 Napisano pre 12 sati Drug član, 2931 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Poklopio se Benelijem TRK ako se ne varam. Po meni X Cape je lepši i unikatniji dok je TRK baš generički kvazi ADV. Nego eto, vizuelno veliki, 500 kuba, tri kofera... TRK je u svemu u odnosu na prvi MM bio u prednosti osim u zadnjoj kočnici. Jedini promašaj Beneija je što nije ostao na istoj šasiji 500ke a ugurao jači agregat. To bi im bio kompletan i pun pogodak uz male modifikacije novijih displeja i zadnje kočnice. Apsolutno sjajan motocikl za sve nas gabaritnije sa preko 110kg težine i 190+ visine. Nakon 500ke je sve krenulo generički što se tiče trenutne 700 i 900 serije. MM1200 je možda pored TRK 500X najveći motor a samim tim dopadljiv gabaritnijoj populaciji. Cena me malo odbija kad vidim da recimo na akciji postoji MG Stelvio u osnovnoj opremi za 11900e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 2064 Napisano pre 5 sati Drug član, 662 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition, Piaggio Beverly 310S Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, mick said: TRK je u svemu u odnosu na prvi MM bio u prednosti osim u zadnjoj kočnici. Jedini promašaj Beneija je što nije ostao na istoj šasiji 500ke a ugurao jači agregat. To bi im bio kompletan i pun pogodak uz male modifikacije novijih displeja i zadnje kočnice. Apsolutno sjajan motocikl za sve nas gabaritnije sa preko 110kg težine i 190+ visine. Nakon 500ke je sve krenulo generički što se tiče trenutne 700 i 900 serije. MM1200 je možda pored TRK 500X najveći motor a samim tim dopadljiv gabaritnijoj populaciji. Cena me malo odbija kad vidim da recimo na akciji postoji MG Stelvio u osnovnoj opremi za 11900e. Odoh u off, ali gde ima nov Stelvio za 11900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4688 Napisano pre 4 sati Drug član, 2931 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, DjoleLO je napisao: Odoh u off, ali gde ima nov Stelvio za 11900? Ja naleteh pre nekog vremena…ako nije neki klick bate ovo mu dođe cena osnovnog modela tj. klot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...