zippacope 70 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu ovo te kantice za koktele? ;D ;D ;D Ala ga vi uzivate, svaka vam cast!!! Dajemo sve od sebe,jos malo pa nestalo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 12, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Predivno!....samo, što ste tako zeleni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7953 Napisano Decembar 12, 2008 nocni cuvar, 2590 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E ne moze Jela bez hainekena a lepo sam je rekao Singha je zakon . Super slike .Ajmo dalje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Predivno!....samo, što ste tako zeleni? Zeleni zub nije ti drug... ostala u aparatu zelena boja iz Istambula pa dok smo provalili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac sta je ovo ? zaigrala zima i na vasa vrata,tezak minus i na Thilandu stavljaj lance na benbaru ,a ja moram sto pre da zavrsim ovaj putopis sa skracenim naslovom bez onog dela "Nekom zima majka-a nekome maceha" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Januar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...sad i naš drug Mikulanac prti sneg po Pataji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 31 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lozi vatru u nekoj staroj kanti i greje se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7953 Napisano Januar 16, 2009 nocni cuvar, 2590 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bas cu vas razocarati . U Pattayi zahladnelo tako da je preko dana 28 a nocu 18 . Upravo sedim na plazi , lovim dzaba wireless iz lokalne kafane , jedem sea food i blejim . Vatru jos nisam upalio , nemam vremena . Na BMW-u nove gume pa ce izdrzati prvi patajski sneg. Peco izbacuj te slike i pisi putopis , moraces opet ovamo a neces ga zavrsiti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Januar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh da si mi bliži pa da te mlatnem jednom onako očinski, što nas provociraš ovde i fataš nam zazubice ;D (Ma neću šalim se ja, nego bih ti se i ja pridružio u tvom štrajku ;D) Ajde, slike i putopis, šta si se ulenjio Peco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno "nekom majka,a nekome..." Uzivajte,verujem da uzivate.Pricinili ste mi veelikoo zadovoljstvo samo gledajuci slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Januar 22, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Peco svaka cast a da te mrzi da pises imas jedan veeelikii minus. :) Pozdrav iz boombara :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Bravo,dajte još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...