Jump to content

Moto Zajednica

Angel eyes

Recommended Posts

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 - 2005

Malo sam tumarao po netu pa sam naleteo na ovo

Angel eyes, mada ima jos bolje - devel eyes, mada sad nemogu da nadjem slike gde sam ih snimio na kompu  :D

Pa reko da podelim sa vama, da vidimo vasa misljenja, zna li ko nesto o ovome, gde ima, valja li sta, koliko parica...?

post-2180-12879011538763_thumb.jpg

post-2180-1287901153896_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1132 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

u exstra izgleda,a od cega su oni stapovi

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Pravio je drugar,xtra je ispalo.. Ja mislim da su stapovi oni od onih drski za venecijanere shto se zavrce...

• U prolazu, 96 postova

Mnogo je teze nego sto izgleda  ;)

Prvo i osnovno treba otvoriti far, isto se stavlja u rernu, greje se 10 min, pa polako vuces staklo, pa opet grejes ....

Bar sam tako nesto gledao neki klip...

Mada ovo pravljenje ne izgleda previse tesko, nasao sam neki americki sajt, kostaju oko 110 dolara, ali to naruciti...

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo

zajebano je to dosta praviti.moras da nadjes pune a ne suplje sipke klirita od venecijanera pa onda da iskrivis, najbolje sa fenom da napravis oblik koji ti odg stavis led na krajeve naravno kupis u ,,radio klubu,,sto jace ,i onda kao najvece drndanje moras zadnju stranu prstena da isturpijas sitno po 90" da bi se prelamala svetlost,,,pravio sam ja to za auto pre par godina i dosta je dobro izgledalo

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo
http://www.geocities.com/jvxdriver/eagle_eyes.htm,,,,,ovde ti je sve objasnjeno,jedino sto sam ja pravio zareze po 90"^^^^^^^^^^{tako to izgleda sa zadnje strane pa se jos bolje vidi}ako nisi mnogo vican sa rukama dizi ruke, dodji kod mene u garazu na prolece pacemo nesto da napravimo zajedno,otp vidis kako treba da izgleda ta vrteska od venecijanera mora da bude puna,,,,,nadji negde,,,

• U prolazu, 73 postova
  • U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: zx10r

;D e kad ti ne bi  palamudio Velimire al ne iz Cacka sto ti je rodno mesto mopeda i dragog nam servisera Marinkovica.To sto ravco ANGEL EYES nepomaze kao i ja omasio si temu OFTAMOLOG nam treba ne ovo.E sad far moze da se otvori drzanjem u vreloj vodi od 3 do 5 min cisto da bi se ziva guma koja je izmedju zastitnog providnog dela nazovimo ga staklom mada nije i kucista fara opustila da kad odvojimo zabice koih je od prilike od 4 do 6 uz peripetie ovojio far.

• U prolazu, 96 postova

;D e kad ti ne bi  palamudio Velimire al ne iz Cacka sto ti je rodno mesto mopeda i dragog nam servisera Marinkovica.To sto ravco ANGEL EYES nepomaze kao i ja omasio si temu OFTAMOLOG nam treba ne ovo.E sad far moze da se otvori drzanjem u vreloj vodi od 3 do 5 min cisto da bi se ziva guma koja je izmedju zastitnog providnog dela nazovimo ga staklom mada nije i kucista fara opustila da kad odvojimo zabice koih je od prilike od 4 do 6 uz peripetie ovojio far.

To sto ste ti i tvoja drugarica Vukica umocili tvoj far u vodu i sjebali ga  ;D ;D ;D pa sad nagovaras i druge  ;D ;D ;D

Ima na you tubu kako se skida plastika sa fara, stavlja se u rernu, na ne znam koliko stepeni, drzis u rerni 5 min, pa izvadis, malo razglavis staklo, vratis u rernu jos 5 min, pa opet izvadis i onda bi trebalo lako da skines....

Nacicu taj klip pa cu da ga postavim

• U prolazu, 11 postova

Ajd pitacu ga a mozda i on naleti na temu u medjuvremenu,i on je chlan foruma  :)

Valjda se na mene odnosi ;D :).........Pravio sam od stapica slicnim tim za venecijanere(posto ovi za venecijanere su jako lomljivi,bar ovi koje sam ja probao),najteza stvar u celoj prici jeste otvoriti far.Ja sam ga otvorio sa pistoljem za vruc vazduh,i onda je sve lako.Kad budem nasao slike okacicu.

• Drug član, 1132 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

gde si naso te stapice i od cega,nije problem uopste otvarati far barem meni ;D :D;)

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

To je moj bivsi kolega pravio pre par godina od drski za venecijanere. Ugradio u Astru, i evo dan danas izgleda odlicno. Jedino sto on nije stavio bele diode, nego neke ultra jake plave koje smo izvadili iz tadasnjih Chieftec kucista.

• Drug član, 1854 postova

ne mogu da nađem temu u garaži. jel zna neko gde ima da se nabavi ova "reflecting tape" o kojoj ovaj lik priča i kako se to zove kod nas? uradio sam dva komada, na jednom su zarezi duboki a na drugom su jako plitki i na oba se vidie kad se upale diode a ja bih da se ne vide. i jel ima neko ideju za neku jače diode? ove su od čini mi se 18000... koštaju 45 dina u radio klubu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja