milanozibandit 22 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam Milan Ljubinovic imam 34 godina i zivim u Australiji u drzavi Queensland, grad Brizben Rodjen sam u Zemunu, a odrastao sam na Novom Beogradu. U Australiji sam od 91 godine, a entuzijast motora sam jos od malena. Dolazim u Srbiju na prolece 2009 motorom iz Australije, pa bih zeleo da upoznam vas koji posecujete ovaj sajt da provedemo leto zajedno u nekim turama. Ja planiram da idem kod strica u Svedsku, pa da se provozam gore na 60-i stepen gde sunce nikada ne zalazi u letnjim mesecima. Ko je zainteresovan za druzenje neka se javi da izmenimo slike i kontakte. Pozdrav bajkeri od Srbende iz Australije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 27, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zemunac i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav Milane!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Novembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A je l' se vama vrti u glavi pošto stojite naopako? ;D Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 27, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 27, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Milane i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Milane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i od mene!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bubba Zanetti 1 3 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan MILANE ,pozdravi mi Mel Gipsona ..REINKARNACIJA NOMADSKOG OLOSA" MC BUBBA ZANETTI " SRBIJA. POZDRAVLJAMO TE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1301 Napisano Decembar 1, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ti bar ne moraš da razmišljaš o snegu i ledu. A i Brizbejn je lep grad. Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVENN86 12 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, zdravo! Je l' dolazis u rodni kraj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...