djole_kg 30 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Piaggio MP3, Peugeot Vivacity 3 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, ja sam Djordje Malisic, iz Kragujevca sam, 91. godiste, ponosni otac jednog Dusana, pa sve ostalo. Po zanimanju sam privatnik, vlasnik firme Elektrostil, koja se bavi trgovinom elektro materijala i izvodjenjem elektro radova, inace sam dipl ing elektrotehnike. Do sada sam vozio Peugeot Vivacity 3 50cc, a sada sam u procesu kupovine Piaggio MP3 500cc. Odavno pratim forum, a sad sam resio i da se registrujem. Nemam polozeno za A kategoriju i za sada ne bih da polazem, jer jednostavno to sada zahteva previse vremena, kojeg nemam. Pozdrav svim clanovima, nadam se lepom druzenju i dobrim savetima. Izmena: Da li imate neku preporuku za servisera iz Kragujevca za MP3, hteo bih da ga dovedem u fabricko stanje, nakon kupovine. Promenio Maj 8, 2022 član djole_kg 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Maj 8, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Komšija,raskomoti se kao kod kuće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Djole.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 8, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Imaš u Kg dobrih majstora. Neću navoditi imena, da nekog slučajno ne preskočim. Čitaj teme, prepoznaćeš ih, i lako doći do kontakata...ne "gori" ti za odma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 8, 2022 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, djole_kg je napisao: Da li imate neku preporuku za servisera iz Kragujevca za MP3, hteo bih da ga dovedem u fabricko stanje, nakon kupovine. Zdravo komšija! U našem kraju, ovlašćeni Piaggio servis je firma www.3t-racing.com iz Gruže. Imaju dobru reputaciju što se servisa tiče, ali čeka se dosta na red jer imaju dosta posla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Maj 8, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao imenjace. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Maj 11, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, ulazis u svet druzenja i uzivanja, posto si odrastao i ostvario se ne dozvoli da ti kategorija diktira sta ces voziti, za sada uzivaj na trotockasu, buducnost je puna A kategorija i dva tocka, kako priroda zapoveda! Budi siguran, vidimo se Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...