rusic 261 Napisano Novembar 27, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da sachekam kraj spora itd pa da ispricham prichicu ali mi treba kontakt nekog ko radi transport motora pa evo kratkog sinopsisa elem... pre dve nedelje sam ishao od crvenog krsta ka slaviji.. iz sporedne ulice zhena bez gledanja krene da se ukljuchi u glavnu ulicu kroz moju traku tj za nju suprotni smer.. znachi izletela je, skrenula u levo pod uglom od 45 stepeni a sve vreme je gledala u desno... ja kochio, svirao itd ali nisam uspeo da se zaustavim u tih 5-6 metara.. krenem da skrecem u suprontni smer (kolona iz suprotnog smera je stala kad je videla nju da izlece) u poslednjim trenutcima u nadi da ce stati i da cu je obici a ne udariti direktno u nju ali ona je nastavila pod punim gasom... ja skachem u vis, ona prolece ispod mene i kupi motor, ja se kotrljam i na kraju zavrshim sa par ogrebotina i uganutom nogom.. kaciga je odradila svoje i popila malo grebanja.. rukavice sachuvale shake od ogrebotina.. da sam imao duboke patike ne bi mi bilo nishta i sa stopalima... dolaze murkani i krecu da napushavaju mene.. hvala bogu na svedocima jer bi na kraju ispao ja kriv.. zhena je priznala da je kriva.. popunili smo glupavu papirologiju i 2 sata kasnije me je odvela hitna pomoc... dobio sam gips do kolena na 2 nedelje... sad copam malo i previjam deo noge na kome fali meso i to je to... advokata sam naoruzhao izveshtajima itd i sad krece peripetija.. sledece nedelje mi dolazi procenitelj iz njenog osiguravajuceg drushtva pa moram da prebacim motor (nije neka velika mashina, Liberty 125) do kuce... on trenutno stoji tamo na crvenom krstu a trebam da ga prenesem na karaburmu... dve kombinacije koje sam imao za prenos mi trenutno ne mogu pomoci pa mi treba neko novi... jedan lik je imao kombi bash za tu namenu i prenosio je za 15-20 evra motore ali vishe ne radi... mozhe kontakt na PM mada je korisno da stoji i ovde javno, ko zna kad ce kome zatrebati.... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6365 Napisano Novembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde neko sa prikolicom da pomogne čoveku na brzaka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 27, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pedriić (Bata) 064/832-7035 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 27, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan par vas se ponudilo da pomogne... svaka chast BJB bratijo... bash (retko) visok procenat dobrih ljudi imamo na forumu... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8947 Napisano Novembar 27, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan par vas se ponudilo da pomogne... svaka chast BJB bratijo... bash (retko) visok procenat dobrih ljudi imamo na forumu... pozz Jesi obavio posao? Ja imam Punta, kada se obore sedista mozda bi mogao da stane skuter. U Stojadinu sam tako vozio Jawu350 i MZ250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Procenitelji ima da dodju gde im ti kazes, a za svako dodtno pomeranje i transport motora sa mesta udesa, imas pravo na isplatu troskova, naravno uz racun, pa ako imas nekog ko moze da ti izda profakturu za transport uzmi im pare i za to, a gospodju ces lepo da tuzis za troskove lecenja, pretrpljeni bol i za nauk da drugi put vrti glavom na sve strane, pre nego bezglavo izleti negde. I da se sto pre oporavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi me sutra na 063 222-000, Marko Lazic, imam sluzbenog caddyja, staje libery, bice mi zadovoljstvo :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim danas, sad sam pogledao na sat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 27, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi obavio posao? Ja imam Punta, kada se obore sedista mozda bi mogao da stane skuter. U Stojadinu sam tako vozio Jawu350 i MZ250. hvala, kontaktirao sam jednog od forumasha koji se ponudio... ima neko dostavno vozilo.. valjda staje motor u njega... @saxi ma znam... ja sam im rekao da je motor kod mene kuci jer sam mislio da cu ga odavno prebaciti al' se iskomplikovalo.... a shto se tuzhenja i naplate tiche advokat mi reche da bi trebao da budem ili na nuli ili dobar.. u svakom sluchaju kraj sezone je a ja i onako uzimam neki TA ili KLE za sledecu pa je sve ok a rane uvek zarastu.. imao sam i gore sudare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 27, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Zovi me sutra na 063 222-000, Marko Lazic, imam sluzbenog caddyja, staje libery, bice mi zadovoljstvo :-) hej, hvala puno, mislim da sam se snashao... ukoliko se neshto izjalovi zovem ljudi shta da vam kazhem, pivo za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Stavicemo ga u prikolicu i pravac Karaburma (ako je mogla da preveze Tenerku kad mi je pukla guma, sa Libertijem ce da uziva). Samo pozuri, imacu je jos par dana, jer nije moja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 30, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan samo da javim, motor je prebachen... sci, ruke ti se pozlatile... chovek je u sred neke svoje guzhve uzeo da mi pomazhe... stvarno svaka chast... poz svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...