Titja 5 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A kojoj deci ce tacno ici ti paketici, mozda bih mogao da nadjem neke sponzore, ali ne znam sta ljudima da kazem... Boki pa jel ti ucestvujes? Sta je bilo sa zimovanjem? Kada se vracas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda cu ucestvovati, znacu do ponedeljka... A mislim da mozda moj cale moze da nadje neke sponzore, samo da znam sta da kazem ljudima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Za to je Dragica zaduzena pa njoj posalji poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Da vas obavestimo da smo otvorili sezonu DEDA MRAZOVA u Zrenjaninu. MK MUŽLJA je danas, 05.12.2008., obradovala klince iz lokalnog vrtića sa 200 paketića. Ovo je inače u Mužlji već tradicija i neka bude uvodna akcija akcije DEDA MRAZ ZRENJANIN 2008. koju ćemo zdušno podržati i učestvovati u njoj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2831 Napisano Decembar 5, 2008 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Da vas obavestimo da smo otvorili sezonu DEDA MRAZOVA u Zrenjaninu. MK MUŽLJA je danas, 05.12.2008., obradovala klince iz lokalnog vrtića sa 200 paketića. Ovo je inače u Mužlji već tradicija i neka bude uvodna akcija akcije DEDA MRAZ ZRENJANIN 2008. koju će mo zdušno podržati i učestvovati u njoj!!! Svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na uspesnoj akciji. Drago mi je sto ste i vi sa nama jer ce samim tim i obim akcije biti veci. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Izbacili smo galeriju sa danasnje akcije poglej na http://www.motoklubmuzlja.com/ Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 5, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan svaka vam cast!vidimo se na ovoj sledecoj akciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Paketice cemo deliti deci bez roditelja i deci koja su socijalno najugrozenija. Posto u Zrenjaninu nema nijedan dom,ovo cemo ostvariti u saradnji sa centrom za socijalni rad. Ja sam u kontaktu sa diraktoricom centra. Istu saradnju smo imali i prosle godine. U akciji ce ucestvovati moto klubovi: wrong way,road flyers i muzlja. Bice i ucesnika koji nisu u klubovima,ali bilo bi dugacko da ih nabrajam. Volela bi da neko stupi u kontakt sa clanovima tri sesira i prenese im za akciju. Oni su prosle godine bili najbrojniji i verujem a bi nam se pridruzili i ove godina,ali sam ja bila u kontaktu samo sa Jocom i nemam brojeve ostalih. Sto se tice medija obavesteni su Zrenjaninski mediji i oni ce sigurno biti tu. Prosle godine je bio i neko iz blica,ali je njih obavestio Shejtan. Vujo,pomoc bi nam u svakom slucaju dobrodosla. Bili bi ti vrlo zahvalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U akciji ce ucestvovati moto klubovi: wrong way,road flyers i muzlja. Bice i ucesnika koji nisu u klubovima,ali bilo bi dugacko da ih nabrajam. Volela bi da neko stupi u kontakt sa clanovima tri sesira i prenese im za akciju. Oni su prosle godine bili najbrojniji i verujem a bi nam se pridruzili i ove godina,ali sam ja bila u kontaktu samo sa Jocom i nemam brojeve ostalih. Zaboravila si da kazes da ce i 3 clana iz Mk Underground ucestvovati ;D A Tri Sesira sada vodi Jocin zet,mislim da mi je tako rekao Mirko,Jocin sin. Samo ja ne znam ko je on i ne vidjam nikoga u kafani,a zivim preko puta...Mogu Mirka da pitam ako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan U akciji ce ucestvovati moto klubovi: wrong way,road flyers i muzlja. Bice i ucesnika koji nisu u klubovima,ali bilo bi dugacko da ih nabrajam. Volela bi da neko stupi u kontakt sa clanovima tri sesira i prenese im za akciju. Oni su prosle godine bili najbrojniji i verujem a bi nam se pridruzili i ove godina,ali sam ja bila u kontaktu samo sa Jocom i nemam brojeve ostalih. Zaboravila si da kazes da ce i 3 clana iz Mk Underground ucestvovati ;D A Tri Sesira sada vodi Jocin zet,mislim da mi je tako rekao Mirko,Jocin sin. Samo ja ne znam ko je on i ne vidjam nikoga u kafani,a zivim preko puta...Mogu Mirka da pitam ako treba. Pitaj ih i daj im moj broj telefona,pa neka mi se jave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto nisam navela vas klub,ali ti si mi postavio pitanje pa sam mislila da se to podrazumeva. Sorry. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nista ;D Malo sam se salio... svraticu u kafanu pa cuim reci za akciju i sve to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da vas sve obavestim da je MK Tri Sesira obavesten o akciji i da se nadam da ce neko od njih takodje ucestvovati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je zbog toga. Oni su prosle godine bili najbrojniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam dobila informaciju da cemo imati sastanak sa predsednikom opstine,pa nam drzite palceve. Javicu vam kako smo prosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drzim palceve da ga ne uhapse do sastanka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 10, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Drzim palceve da ga ne uhapse do sastanka. ;D c c c, sram te bilo! nema politike na forumu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija trenutno? Ima li nekih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Dobicemo nesto para od opstine. Mislim da ce i brodogradiliste dati malo. Kapa polako sa svih strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan A kome mi da dajemo pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A kome mi da dajemo pare? Ti dajes meni. Zvacu te u sredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 15, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan koliko para se donosi? i jos jedno pitanje, gde u ZR-u da nadjemo odela deda mraza?? to cemo nositi, zar ne ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ivane dajemo pare za odela i koliko sam skontao sta ostane ici ce za paketice. Detalje dobijes sutrau skolici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzili su nam se i Panonski Vukovi i Tri Sesira. Danas idem na sastanak sa Vukovima,a u toku nedelje cu se sastati i sa nekim iz mk Tri Sesira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...