Zero_Cool 0 Napisano Avgust 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=28512&c=1&s=dd&p=9 :roll: :?: :roll: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 11, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Novi Piaggio-v koncept motora/skutera ili cega vec sa 3 tocka, tzv MP3: http://www.mp3.piaggio.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 13, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavaju da nam nametnu modu trotockasa,ali je po meni ovo potpun promasaj od "motora"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 13, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Spremite se - trotoskaci stizu Ovo je jedna od poslednjih studija, inace su BMW i vecina drugih proizvodjava vec daleko odmakli i u dizajnu i u koncepciji trotockaca. Pitanje je samo ko gde stavlja 1 tocak, napred ili nazad odnosno gde su ostala 2 postavljena.... gledao sam na Discoveriju prekljuce emisiju koja je trajala jedno 2h i video vecinu modela, sto bi rekli IN Action. Ovaj na slici je jedan od radikalnijih, u smislu sto dolazi do naginjanja i vozi se kao dvotockas.... Ovaj drugi ( ne secam se proizvodjaca ostavio je 2 nazad a kupola sa jednim vozacem se naginje sa prednjim tockom (kao motor) pri skretanju ne zavisno od zadnje osovine.... :?: :!: Sto se mene tice, do daljnjeg me ne zanima, a verujem da ce proci dosta vremena do serijske proizvodnje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 23, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znak mu stoji odma iznad farova, izgleda interesantno ali ipak 2 tocka su 2 TOCKA!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...