mitri 1847 Napisano Avgust 10, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Jel idemo u Sutomore ? :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Avgust 10, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan uvek mi krecemo 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 11, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali sledece godine. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 14, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja krecem 26,ali bez motora,vodim mladu i cerkicu na more,ali skup sigurno necu zaobici,vec sam se i kontaktirao sa gashom da se nadjemo dok sam dole,a ko planira da bude tamo na skupu,ili na odmoru nek mi posalje broj na p.p,pa da imam tamo skim da pijem ladno pivo :jos_piva: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 22, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da cu morati sam da pijem pivo :?: moj br. je 0638114949,pa ako neko odluci u zadnjem trenutku da dodje,nek se javi :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 24, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan nije jos sigurno , ali najverovatnije sredinom sledece nedelje krecem za CG...na par dana krstarenja po CG i u subotu na skup ... zna li neko kakav je put : Pljevlja - Djurdjevica Tara - Zabljak - Savnik - Niksic ? ...moze li se tuda mojim motorom ? ...nikad nisam bio , a verujem da ima sta da se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Avgust 24, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan mozes da strikas slobodno a u povratku probaj podgorica - bioce-lijeva rijeka - kolasin preko veruse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 31, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu skoknut do sutomora samo na kratko u subotu, pa ako neko vidi crnog Z750 neka mi se javi slobodno, ili sad na PP pa cu dat broj tel ako treba sto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 31, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu taman poc s iceom dolje s tim sto cu vjerovatno poci i u nedjelju i ostacu nesto duze. Ko bude isao nek mi posalje broj na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 1, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene i mog stromka malenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 2, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vako bismo fino sparki ja i ice i bilo je poprilicno lijepo, vrijeme je posluzilo mnogo motora fina voznja defile mnogo dobra promoterka ( :!: ) ali mi kakvi smo kreteni nijedan fotoaparat nismo ponijeli tako da cete za slike ostat uskraceni ovaj put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Septembar 3, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Trebali smo i mi ici na ovja skup, ali kao da ste gledali neki akcioni film , pet minuta pred da krenemo je otkazao lanac ( koi je bio promenjen prije samo 3nedelje :-k ) Bilo bi ljepo neko da pise vise, kako je bilo, neka fotka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 3, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Makedonac, stvarno smo nas 3(areout, sparco i ja) seljaci nevidjeni, ne uzesmo fotoaparat i nista nismo zabiljezili... a kad se Sparco sjetio da ima dobar zoom na tel, stavio ga iznad instrument table i dobro ga "podesio" da snima defile... kasnije je vidio da je snimio nebo plavo inace sami skup je bio fenomenalan, motora oooooooogroman broj, iz bukvalno svih SFRJ republika, nikakvih ekscena nije bilo, druzili se fino i pili.... a promoterku necu pominjat, zamalo se ne polomih kad sam je vidio :shock: Uglavnom, ovo cemu smo prisustvovali bilo je prelijepo, za dalji program ne znam jer ne ostasmo toliko dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Septembar 4, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je zao sto nisam bio, ali veca sila... Imam snimak sa defilea u Baru, pa cu pokusati da ga stavim... Dav sorry jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 5, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da dodam par reci,skup je zaista bio na super mestu,uz samo more tako da su mnogi trazili spas od vrucine u moru,ulaz za motorase je bio besplatan,a za ostale samo JEDAN euro,majce su staja le malo vise,sedam eura,dok se uz kupljenu majcu dobijao casopis moto magazina i ulaznica za kamp.nebi se slozio da je bilo bas punooooo motora,bilo je mnogo manje nego na bilo kom skupu na kojem sam bio,ali to nije smanjivalo lepotu ovog skupa,veoma je ulepsalo okupljanje i dolazak bas dosta klubova iz mnogih zemalja.mislim da sam video i motor od vecegcrnogorca,imao je na zadnjem sedistu sivu kacigu u mrezici,pokusao sam da se i upoznam sa gashom,ali nazalost nismo uspeli jer je ima posla preko glave,i samo da napomenem da ako dolazite u sutomore obavezno svratite u lokal PULENA,koji je gashino vlasnistvo,ovo nije reklama,pizze su mu zaista najlepse na primoriju,PROVERENO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Septembar 6, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bo u prilici da prisustvujem,ali je moj dragi bato bio dole kaze da nije bilo lose,a ako uspije da mi posalje koju slicicu,posto mi je veza ocajna okacicu,posto vidim svi pozaboravljali aparatice?! P.S. Da i ja dam glas za Gashovu pizzu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 6, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Septembar 6, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ðe ih vidiš... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Septembar 6, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo po koja slika,nadam se da cu dobiti jos koju! Neki su odma bili voljni da zaguslaju!!! Eto to je ono sto sam dobio do sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 7, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da, prvi put da sam uzivo vidio Agustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' prvi put da sam uzivo vidio Agustu [/quote']Teshka sredina...ta Crna Gora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Septembar 7, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar je moguce da niko nije dole slikavao??? Dje su svi ti silni motoristi sa aparaticima??? Eto ostasmo izgleda uskraceni za zadovoljstvo slicica iz Sutomora!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 14, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika iz Sutomora Bilo je motora iz Srbije Hrvatske Slovenije Bosne i Hercegovine Švajcarske Bilo je i: lijepih prerada i ne baš lijepih Harley Davidson i PIVO a poneko ne voli serijski izduv ljubitelji trajkova su mogli da uživaju Defile je bio na relaciji Sutomore - Bar - Sutomore Polazak na defile zastoj defilea u centru Bara povratak sa defilea Izgled kampa Grupa motora iz Budve Bilo je neindetifikovanih vozila Ekipa iz Petrovca je finalni pobjednik Tradicionalni pasulj Bina Eto par slika od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Septembar 14, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo nema sta Pogotovo ovo na kraju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...