ivicat13 48 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac, Hvala puno na divnom putopisu. Sta vise reci kada su ostali sve rekli... Veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 27, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Cesto naletim na neki putopis sasvim slucajno ili kada neko izvadi temu iz bunara ( i naravno budem samo tako zahvalan kolegi na nekom bez veze postu kao sto je i ovaj moj ) Tako se i sada nadam da ce mladje kolege na forumu da kazu : vidi ga ovaj pajser vadi temu iz bunara... cek da prelistam... wooooow !!!! Mikulanac... prikljucujem se grupi drugara koja te iskreno mrzi i zavidi na ovakvoj putesestviji Svaka cast! ps. putopis srbija - iran ti nema gotovo ni jednu sliku cisto da znas ako nekada budes imao vremena nakaci neki photobucket da balavimo veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 30, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imao je slike koje su prelaskom na novi forum misteriozno nestale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav putopis, čita se u jednom dahu! Svaka čast na avanturi, tekstu i fotkama... Skidam kapu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Melburn 8 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Gde jutra pocinju... Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio na Tajlandu ove godine i u potpunosti me je odusevio. Ljudi su ljubazni, prirodne lepote neopisive a klima samo takva Chang Mai mi se izuzetno dopao jer nije toliko turisticki u odnosu na ostale delove (na jugu ili Bangkoku) tako da jedva cekam sledeci odlazak u Aziju koja me jos vise privlaci od ove posete. P.S. motor nisam vozio jer su mi mnogi sugerisali da se radi na divlje po turistickim lokacijama i da su motori za iznajmljivanje u jako jadnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 16, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put kada dodjes lepo se javis, dobijes rutu i objasnjenja gde i kako. Nemoj bas verovati svemu sto ti kazu. Po mnogima mi iz Srbiji smo ljudozderi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 16, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put kada dodjes lepo se javis, dobijes rutu i objasnjenja gde i kako. Nemoj bas verovati svemu sto ti kazu. Po mnogima mi iz Srbiji smo ljudozderi. ...a ono nije da nismo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 10, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bi se Cika Rajku koji mi je dozvolio editovanje slika tako da i ovaj putopis osim teksta sada ima i fotografije. Pregledavsi opet sve slike kao da sam ponovo bio na turi. Hvala Cika Rajko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 11, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan i ja se zahvaljujem omladincu Rajku a ti Mikula e jesi lud ko bik i zato su tvoji putopisi citljivi i po nekoliko puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 12, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3022 Napisano Novembar 13, 2017 Drug član, 723 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast što ste oživeli putopis i omogućili nam da uživamo u ovim udaljenim i egzotičnim destinacijama. Tura, ekipa, vožnja čista 10-ka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...