Arakis 6070 Napisano Novembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da to nisu one čuvene kineske piramide, što su ih namerno "zasadili" drvećem da se ne vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 27, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Autoput zaista nosi mnogo zamki . Nije opterecen saobracajem ali jeste stokom . Ovaj pomahnitali bik je pobegao od gazde i stvorio se ispred nas u sekundi . Naravno iskulirli smo mada je bila zajebana situacija . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 27, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da pravish tako duge pauze izmedju postova ;D samo pishi i kachi slike Sjajan putopis ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, lepe zemlje! Matori, priznaj da iza vas idu trojica u kombiju, ko bre pravi ovako lepe slike?!?! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 27, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Opet smo na motorima , jurimo ka kineskoj Djavoljoj varosi da bi je obisli dok se ne smrkne . Izgleda doista zanimljivo . Krecemo lagano u obilazak a Alex i Boza odlucuje da budu noseni a ne da koriste svoje noge . Jos mi nije jasno kako su podigli Alexu i njegovih 115 kg pa jos setnja uzbrdo . Video ja da ovi kinezi sa nosiljkama mlate DOBRE pare pa resih da probam . Posle dizanja i par metara shvatih da postoji mnogo bolji i laksi posao za zaradu a oni neka rade svoje i uzimaju 1 euro po voznji , mene vise nece videti ;D ;D . Polako ulazimo u smiraj dana i dolazimo u novi grad za nocenje , Shi Zhong . Vrlo dobro pamtim ovaj dan , bio je to 10.april . Moj rodjendan . Kao i dva zadnja provodim ga na moto turi u krugu dobrih prijatelja . Ima li sta lepse ? Naravno kao i uvek torta zavrsi u mojoj faci i onda nastaje rat . Lepo je ponovo evocirati uspomene sa putovanja . Veliko je bogastvo putovati i upoznavati neku zemlju motorom . ps . Nastavak sledi ,pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što pre..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 27, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ...daj bre neku sliku na kojoj se vidi suncano vreme, ili toga tamo nema?! :o ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 27, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan ...daj bre neku sliku na kojoj se vidi suncano vreme, ili toga tamo nema?! :o ??? ;D Doktore za to su zaduzeni Peca i Jeca ali im nesto ne ide postavljanje teme . Ipak Kina nije poznata po suncu ali bas ako hoces mogu ti naci neku suncanu sliku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 69 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan ...daj bre neku sliku na kojoj se vidi suncano vreme, ili toga tamo nema?! :o ??? ;D Doktore za to su zaduzeni Peca i Jeca ali im nesto ne ide postavljanje teme . Ipak Kina nije poznata po suncu ali bas ako hoces mogu ti naci neku suncanu sliku . Za Doktora red sunca, red palmica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ih alexa da ima 115 kila.....nemoguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Sto srbi kazu,lepo u P.M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogao si da postavis mapu puta da vidimo kako izgleda ruta puta na karti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Da li nastaviti dalje ? - pitao se Boza 3 stotinke i krenuo u jutarnju proceduru tankovanja ulja . Vec postaje opasno . Gume je stalno masna a samim tim i klizava . Svaka krivina potencijalna opasnost . Juce je Boza izgubio zadnju kocnicu . Plocice i disk su natopljeni uljem i vise nemaju funkciju , ABS vise ne radi i ostaje mu samo kocenje motorom i prednja mehanicka kocnica . I mi ostali proveravamo gume . Danas imamo dobar deo puta makadama , zemlje i blata . Nalazimo se u gradu odakle je drug Mao Ce Tung pokrenuo revoluciju stoga obilazimo to mesto gde je regrutovao svoje saborce . Ne znam jel ovo slikanje na spomeniku primereno ali nama je izgledalo kao dobra ideja . Posle planinskog asfaltiranog krivudavog puta pocinje zemljani i makadamski put . Veoma opasan za voznju jer je uzan a ne postoje nikakve bankine . Jedna greska i mozete zavrsiti zaista duboko u provaliji . Pocinjem otezano da disem a i zvuk motora je totalno drugaciji . GPS pokazuje 3318 metara nadmorske visine . Sada mi je sve mnogo jasnije . Ovaj put jako zamara sam po sebi a jos redak vazduh daju osecaj osamucenosti zato smo primorani na cesce odmore . Boza zicka cigaru od kineza koji je tu u prolazu i jada mu se zbog kardana . Kinez izgleda iskusmo mada nisam siguran da ga je ista razumeo . Alex i Peera se takmice ko vise devojaka moze da podigne . Zanima li vas ko je pobedio ? Na kraju kratke pauze How i Alex odlucuju da promene prevozno sredstvo ali ne zadugo . Tu sam video i najmisterioznije izoranu njivu . Nedugo zatim poceo je opet asfalt ali i dalje putevi bez bankina i veoma ostrim ivicama . Nastavak veceras u vanrednom izdanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan kakve slike, najezila sam se! Predivna je priroda... a kako je na magarcu posle motora? ;D kol'ko magarac ima konja? Cekamo jos slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ovog magarca tice kada ga god neko uzjase ima jednog konja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo u Kunming .Glavni grad provincije Yunan . Ostajemo ovde dva dana pa je odluceno da potrazimo neki servis koji bi mogao da sanira kvar na Bozinom motoru . Naravno BMW ne postoji , jer nema razloga . Izabrasmo jedan od gomilu . Cini mi se da je prevagnulo sto je majstor imao bmw jaknu . Posle tri sata mucenja i pravljenja specijalnog alata kuciste kardana je otvoreno . Dosta toga je samleveno . Lezaj pukao , itd .... Fino se mi ismejasmo u servisu . Akcija se sledeca .Pogledasmo sta fali i poslali mail u BMW servis na Tajlandu . U jucerasnoj voznji Peeri je propisao zadnji amortizer white power tako da i njegov deo ocekujemo da se posalje avionom u Kunming . Bozin motor je opet sklopljen samo ocisceno kuciste i on opet nastavlja dalje . Svi delovi dolaze avionom gde ih kupi mehanicar koji seda u drugi avion i leti za grad Baoshan u kome cemo se ponovo naci . Plan je komedija ali sta da se radi , postoji nada koja nas drzi .Boza je i dalje sa smeskom . Pokret iz Kunminga . Jutarnja fiskultura . Prasitivom adventuru je riknuo akumulator . Gurasmo tri kruga dok nije upalio . Dusa nam je svima u nosu . Krampon guma je smrt kada treba upaliti na gurku po masnom asfaltu . Ne vata nikako . Naplatna rampa , kako to gordo zvuci . Opet cekanje ali drugi razlog . Cekamo policijsku pratnju jer je ovaj autoput opterecen pa mi kao neiskusni vozaci ne smemo sami . Tugu zbog cekanja utapamo u slusanju muzike sa Alexinog LT-a . Ganula me neka pesma pa sam morao da padnem u sevdah , svi su u cudu a evo i policije . E sad da vas vidimo braco Kinezi . Upaljena rotacija , vozimo u koloni , najbrza traka , najjaci smo trenutno . Alex je nasao novog drugara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ih ne valjaju nesto vasi BMW-i, sve se nesto kvare ;D gde je nemacki kvalitet? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najgore kad pogledam naslov "TAJLAND , LAOS , KINA pa nazad ....."...već su u Kini, znači pola puta pređeno...još samo pola putopisa i gotovo. Tužno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan komso, nesto mi Alex-ov prijatelj ne deluje tako sitan,izgleda da imamo predrasude o kinezima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 28, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Malo cu biti off ali moram da odgovorim Kalini a ujedno ispricam jednu anegdotu u vezi motora . Amortizer white power se kupuje naknadno i nije originalni bmw deo , mada je vrhunska firma ali se desava . Boza je zutog GS-a koji tokom celog puta za Kinu ima problem kupio od Alexe . U septembru 2006 vozimo turu za Maleziju i Bozi na autoputu strada kardan . Posto bmw u Kuala Lumpuru nema to kao rezervni deo kontaktiramo Nemacku . Svaba kad je cuo za kardan samo se nasmejao i rekao nemoguce , to se ne kvari . Postoji mogucnost ako neko vozi na zadnjaka ali to retko ko radi . Rekosmo mi svabi da niko nije vozio na zadnjem tocku i da je otislo samo od sebe . Posle razgovora konektujmo se da preko SKYPE zovemo Alexu u Bangkok . Na skype Alexa prikacio sliku on sa zutim GS-om vozi na zadnjaka . Prasnuli smo u smeh i nismo ga zvali . Evo ti par slika za dokaz da vidis o kakvom se slucaju tu radi( mislim na Alexu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm....kakav je to motor kad ne sme na zadnjaka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan haha, pa ocigledno nemci ne voze svoje motore na zadnjaka i ne znaju kako voze ludi srbi a Aleksa moze da radi u kineskom cirkusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac ja sam verovao da ti uzivas i da ti je lepo dole,ali ovoliko, odusevljen sam...A sto se tice Alex-a,nedavno sam bio kod onog coveka sto sam snjim dolazio na Tajland i rece da se upoznao sa Alex-om,jos i sam pomenu da vozi bmw-a.Ne verujem da ima jos neki. ;D Kad ga vidis pitaj za Gorana iz Mladenovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis.Jako neobican a prvi put chitam o ovakvoj destinaciji.Svaka chast ljudi.Posebno su mi impresivni predeli planina sa malom kolicinom kiseonika...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Novembar 28, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan kad vidim gde je sve Boza popravljao motor Rade Kocka mu dodje kao Selters banja,e mucenik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...