Mikulanac 7910 Napisano Novembar 26, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki pregled je pun raznoraznih panoa o nesrecama a provalili smo i kakve gace nose policajci u Kini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 26, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zamena to jest pokusaj zamena ulja u kardanu , serbian way . Tajci u cudu ali pomazu . Njima za nevericu Boza ne namerava da odustane . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 26, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Posle zamene ulja nastavak voznje ka Jin Hongu . Put planinski , kroz sumu , veoma klizav trazi maximalnu paznju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 26, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Napokon sam pri kraju , sada i zadnje slike koje dugujem . Nece mi se ova greska vise nikad ponoviti . Izvinjenje profesoru Nikoli i ostalima zbog moje gluposti . Na slikama je ulazak u Jin Hong i vecera u tamo cuvenom restoranu . Ove devojke kuvaju , sluze , pevaju , piju sa gostima , dalje nismo probali . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 26, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Milulanac!!! Konacno da vidimo iz bliza te voznje po dalekom istoku. Ovo za fotke, ni ja ih ne vidim... Valjda cemo uskoro da vidimo i kako se Peca i Jeca vozaju po Tailandu... Hvala doktore , evo nekako sam ispravio gresku sa slikama . Peca i Jeca su dobili dobre instrukcije tako da i ja jedva cekam njihove slike sa severa Tajlanda . Bojim se samo da se oni nece vratiti za Srbiju ,tako mi izgleda za sada . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ove devojke kuvaju , sluze , pevaju , piju sa gostima , dalje nismo probali . Ovo ti bas i ne verujem, al ajde neka ti bude ovaj put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su stvarno VRH, fantasticne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ...Izvukao si se ovaj put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mikulanac, super je i put i slike, ma sve! To bi moglo da bude Long way .... hmmm.... Long way right ;D ili Long way east Vidim ja da je tamo zanimljiva priroda... Hoce li biti jos slika i prica? P.S. ucila sam kineski 3 godine, mogla bih da idem sa vama kao prevodilac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kalina tebi je sudjeno da ides opet u Aziju,samo da kupis cizme. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na ovom putvanju...jako lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan hocemo josss :o :o :o...i slika i teksta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre Mikulanac, Brale, vrati se ovamo, vidis kako im je tamo blatnjavo. Dodji da vidis kakav je sneg napadao sinoc u bgdu, prosto imam zelju da stavim neke celave gume i da se provozam po gradu, pa da ti pokazem sta je ludilo zezanje ;D ;D A i u nedelju je koncert naseg prijatelja Steve, to ne smes da propustis Ako mi ova dvojica priznaju onaj tiket za koji sam , ustvari ja dao pare, a oni se prave blesavi, docicu sam, jer cu njih dvojic, usput da izgubim (citaj: udavim. naravno dolazimo brodom, jer sumnjam da ce mo imati para za avion, sto znaci cekaj nas sledece sezone), eto i mene da ti pravim drustvo, cisto da ti ne bude dosadno. ;D Pozdrav i uzivaj iz sve snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 26, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ih da mi je da mog Ćetalja provozam po onim drumovima! Mikulanac, kako se pokazala ona METZELER endurance? Interesuje me posto imam istu takvu na ST-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično,sve čestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan evo da se malo rashladis na 0 stepeni, u pitanju su zimske carolije na Bukulji 23.11.08. p.s. NECE PO LEDU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 26, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac svaka cast za putesestvije, ne mogu da verujem sta ljudi tamo nazivaju putevima :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 26, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Evo da nastavim tamo gde sam stao jutros . Verujem da vise necu imati gresaka i da nece biti problema oko postavljanja slika . Sto se tice situacije ovde nije zabrinjavajuca kao sto novine i vesti govore . Aerodrom je do daljnjeg blokiran tako da ko je planirao da dodje morace motorom ;D . Danas sam izvozao oko 400 km naokolo i nisam primetio nikakve promene . To je to o situaciji a sada na putopis . Svanuo je novi dan i doslo je vreme za polazak . Obicno se uvece dogovaramo kada se krece . Najcesce je to bila kombinacija 7,8,9 sto bi Tajci voleli da kazu ili u prevodu 7 ustajanje , 8 dorucak i 9 dupeta na motorima za pokret , to je teorija . U praksi to izgleda 8.45 , 8.50 , 9 . Naravno sto smo duze na putu dolazi do zamora a ima i nekih koji vole da spavaju . Ovaj put imali smo Bozu koji je dobio nadimak Oil man i koji je morao svako jutro da bude prvi i spricom ufiksa novu dozu ulja u njegov kardan . Svakim narednim danom gubio je sve vise i vise ulja ali nije mu padalo na pamet da odustane . Sledeca destinacija je bio grad Simao poznat po proizvodnji cajeva . Definitivno najveci problem ove ture je preci naplatnu rampu . Motorima je zabranjeno kretanje autoputem a i pored svih dozvola nekad smo cekali po par sati za odobrenje . Za animiranje ekipe na stajanjima zaduzen je srpski tim . Cesto sam im pevao a kad su mi zabranili poceo sam da ih poducavam sa slikama iz srpskih magazina CKM -a, Playboya ... To su rado sa smeskom prihvatili . Posle tri sata cekanja dobijamo informaciju da zbog vikenda ne mogu proveriti nase dozvole a samim tim ne mozemo preci famoznu rampu . Da su nam to rekli ne vreme vec bi bili na zeljenoj destinaciji .Svi smo zbog toga dosta nervozni tako da besni stizemo u hotel . Grad Simao je tezak smor tako da i nije vredan paznje . Svice novo jutro . Boza je na vec poznatom mestu . Zuti GS prima dozu . Hoce li izdrzati jos jedan dan ? Boza i dalje uspeva da zadrzi vedar duh . Pocinje kisa a svi znate kako je lepo voziti po njoj . Sa obzirom da je prosao vikend nadamo se nece biti problema oko putarina ponovo . Ovaj put uz krace cekanje ipak se dize to parce metalne sipke i mi ulazimo na autoput . Jos smo u neverici . Posle stotinak kilometara novi problem . Pri vecoj brzini dolazi i do veceg trenja u kucistu kardana a samim tim ulje gubi gustinu i pocinje obilato da curi . Sledi novo tocenje za Oil mena . Verujem da je Boza gledajuci ka provaliji razmisljao da li da baci motor ili on da skoci . Posto kao i uvek posle kise dodje sunce resili smo da stanemo i napravimo mali piknik uz primese striptiza . Trebalo je skinuti kisna odela i malko napuniti stomake nekom supicom . Neko je to iskoristio da napravi modnu reviju dugih gaca . Nakon zavrsenog piknikovanja sedamo opet na nase motorine . Mister How clan tajske ekipe oseca monotoniju na auto putu pa je resio da malo zabavi kineske vozace . Dolaskom na novu rampu opet ista prica samo sto ovog puta i milicija intervenise opominjujuci tajca da autoput nije mesto za akrobacije sa motorom . Ne znamo jos ko ga je uopste snimio i javio policiji . Prosavsi i ovu rampu nailazimo na nesto poput nase Djavolje varosi samo mnogo vece . Zaista lepo izgleda . Dogovaramo da obavezno obidjemo to u nekom od narednih dana posto nas je vec uhvatio mrak . Verovali ili ne jos jedna naplatna rampa i novih pola sata uveravanja . Blizu smo da pocnemo da grizemo . Jako komican sistem ali nema sta sve mora po pravilima sluzbe . Tako i radimo . Cudi me da ni jedanput nismo nocili na rampi ali ko zna mozda na sledecoj turi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Evo da nastavim tamo gde sam stao jutros . Verujem da vise necu imati gresaka i da nece biti problema oko postavljanja slika . Sto se tice situacije ovde nije zabrinjavajuca kao sto novine i vesti govore . Aerodrom je do daljnjeg blokiran tako da ko je planirao da dodje morace motorom ;D . Danas sam izvozao oko 400 km naokolo i nisam primetio nikakve promene . To je to o situaciji a sada na putopis . Svanuo je novi dan i doslo je vreme za polazak . Obicno se uvece dogovaramo kada se krece . Najcesce je to bila kombinacija 7,8,9 sto bi Tajci voleli da kazu ili u prevodu 7 ustajanje , 8 dorucak i 9 dupeta na motorima za pokret , to je teorija . U praksi to izgleda 8.45 , 8.50 , 9 . Naravno sto smo duze na putu dolazi do zamora a ima i nekih koji vole da spavaju . Ovaj put imali smo Bozu koji je dobio nadimak Oil man i koji je morao svako jutro da bude prvi i spricom ufiksa novu dozu ulja u njegov kardan . Svakim narednim danom gubio je sve vise i vise ulja ali nije mu padalo na pamet da odustane . Sledeca destinacija je bio grad Simao poznat po proizvodnji cajeva . Definitivno najveci problem ove ture je preci naplatnu rampu . Motorima je zabranjeno kretanje autoputem a i pored svih dozvola nekad smo cekali po par sati za odobrenje . Za animiranje ekipe na stajanjima zaduzen je srpski tim . Cesto sam im pevao a kad su mi zabranili poceo sam da ih poducavam sa slikama iz srpskih magazina CKM -a, Playboya ... To su rado sa smeskom prihvatili . Posle tri sata cekanja dobijamo informaciju da zbog vikenda ne mogu proveriti nase dozvole a samim tim ne mozemo preci famoznu rampu . Da su nam to rekli ne vreme vec bi bili na zeljenoj destinaciji .Svi smo zbog toga dosta nervozni tako da besni stizemo u hotel . Grad Simao je tezak smor tako da i nije vredan paznje . Svice novo jutro . Boza je na vec poznatom mestu . Zuti GS prima dozu . Hoce li izdrzati jos jedan dan ? Boza i dalje uspeva da zadrzi vedar duh . Pocinje kisa a svi znate kako je lepo voziti po njoj . Sa obzirom da je prosao vikend nadamo se nece biti problema oko putarina ponov Ovaj put uz krace cekanje ipak se dize to parce metalne sipke i mi ulazimo na autoput . Jos smo u neverici . Posle stotinak kilometara novi problem . Pri vecoj brzini dolazi i do veceg trenja u kucistu kardana a samim tim ulje gubi gustinu i pocinje obilato da curi . Sledi no Cudi me da ni jedanput nismo nocili na rampi ali ko zna mozda na sledecoj tur POSLAO SAM TI SMS, NEODGOVARAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan respect bucku i ekipici, a posebno lavu na desnom krilu! stvarno ste jake momcine a tebi komso brate, ako ti ovo niko nije jos rekao,e ja cu : Dejo,deeejo,dejo majstore pa ti si bog! De,o de de o de o dejoo dejo majstore pa ti si .....kad on vozi, to je lom....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć Forrest i ja bili da uzmemo Deda Mraz kostime pa posle, naravno, u bircuz da proslavimo ;D Da znaš, ako te svrbela guza, to smo te nas dvojica otrcavali ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis a slike, ekstra,ekstra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno izuzetno zanimljiv putopis........sa fotografijama koje zaista prenose jak utisak vidjenog na putu. Imam samo reci hvale, i iskreno ...............zavidim vam na voznji. Veliki pozdrav iz Afrike............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 27, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Novi dan nosi srecom kratkotrajna cekanja na poznatim mestima . Vozimo autoputem na kojem je zabranjeno kretanje motora a nailazimo na komicne situacije pa se u glas pitamo ko koga ovde zajebava . Slike ce vam reci bolje od reci sta mozete sresti jedno jutro na kineskom auto putu . Vesto izbegavajuci lude kineske motoriste , raznoraze krave i bikove kao i pesake koji setaju najbrzom trakom autoputa nailazimo do prelepih zelenih predela jako cudnih oblika . Cenimo da bi obilazak vodopada u blizini i malo odmora prijalo svima nama . Boza je jedan od najumornijih i svaki momenat koristi za spavanje . Nisam siguran da ga pirinac u svim bojama moze razbuditi . Dok smo bili odsutni razgledajuci vodopade i prelepu prirodu kinezi su iskoristili da se slikaju na motorima a fotograf je slike za prodaju stavio u kola cekajuci musterije da se vrate iz obilaska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Novembar 27, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod njih ni jedne zivotinje nema da pase u polju, sve su na auto putu, rade neumorno upregnute kao i Kinezi i hrane se asfaltom Nije mi samo jasno sto su zabranjeni motori na auto putu, jer nigde nisam video svinje koje bi mogle da izjedu plastiku i vozace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...