hellena 60 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Lenštine jedne No. 1 Canon ISO speed: 200 Aperature: f/8 Shutter Speed: 1/100 s Exposure Compensation: 0 EV Focal Length: 28 mm No. 2 Canon 400D No. 3 No. 4 Pogled u svet I molim vas još jednom da proverite pre nego što pošaljete fotografiju da li ste je smanjili na zadatu veličinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Samo cetiri fotke :-\ , toliko cekanja za cetiri fotke, necu da se igram :'( :'( :'( . Ekipa mala al' odabrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' prva malo "filovana" u PS-u...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 25, 2008 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas br 4, broj 1 preterana upotreba ps.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 25, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno cetvorka. 1.Previse sminke 2.Po meni promasena tema 3.Nekako "obicna" Bez uvrede,ovo je samo misljenje totalnog nepoznavaoca materije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan No.2- Veselo i duhovito. To volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan keca bi voleo na desktopu da imam dvojka mi je cista petica sreca sreca radost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
desetar 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za keca.... pod pretpostavkom da je ispostovano ono oko preteranog peglanja u fotosopu... nisam strucnjak pa ne mogu da provalim dal jeste ili neje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 25, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan dvojka je vau!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan glasao za dvojku,jer je to neki svet oko nas za kojim zudimo gde se svi vole bez obzira na vere i nacionalnost i gde su svi srecni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Glasala sam za fotografiju br. 2 jer je simpatična, domišljata i vesela. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 25, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cetvorka prikazuje najbolju ideju na ovu temu, moj glas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Novembar 26, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan No. 4 ... jer oslikava moj pogled pa mi samim tim dodje realisticna a i dovoljno umetnicka za moj ukus . Srecno svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanielaGT 0 Napisano Novembar 28, 2008 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan 4, sjajna ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, ajmo, komentari, glasajte, šta ste se umrtvili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan I imamo pobednika, a pobednik je... ?? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I imamo pobednika, a pobednik je... ?? ? ... pobedniCA Cestitam, lep prizor i kadar i... ma bas je bas. Ponavljam se vec vise puta, ali eto, vidis da sam u pravu kad rekoh da i mi tebi treba da kupimo cokoladu, Hellena. Ne oklevaj sa novom temom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan I imamo pobednika, a pobednik je... ?? ? ... pobedniCA Cestitam, lep prizor i kadar i... ma bas je bas. Ponavljam se vec vise puta, ali eto, vidis da sam u pravu kad rekoh da i mi tebi treba da kupimo cokoladu, Hellena. Ne oklevaj sa novom temom ! Aha, pa pobednice cestitam !!! A medju tri fotke koje su bas dobre, nasla se moja , i neko je glasao i za mene, eto da bas ne budem jedini sa krompirom glasova. Tom nekom hvala, a poenta moje slike je bila onaj znak za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje i pored njega 5 automobila, e u takvom svetu saobracaja zivimo, gde i kad stoje prave prekrsaje a kamo li kad se voze!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan JEEEEJ pobedila hellena svaka cast ... ... ko sad da ti kupi čokoladu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 2, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Hellena! Jos samo kada bi dosla na vrijeme jednom da postavis novu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nja, nja, nja....Samo bre zanovetaš Nova tema je "ZABORAVLJENI". U nekom maračnom kutu, dalje od ljudskih pogleda, zabačeni, ostavljeni, zaboravljeni...Može to biti bilo šta, potrebna je samo vaša mašta. Šaljite fotografije do 9.12. na bjb.photo@gmail.com Obratite pažnju da li ste fotografije smanjili na traženu veličinu pre nego što ih pošaljete. Učestvujte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nekom maračnom kutu, dalje od ljudskih pogleda, zabačeni, ostavljeni, zaboravljeni...Može to biti bilo šta, potrebna je samo vaša mašta. alo bwe ... kasniš ... ili si možda zabroavila na nas (pola 5 je za 45 min ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan U nekom maračnom kutu, dalje od ljudskih pogleda, zabačeni, ostavljeni, zaboravljeni...Može to biti bilo šta, potrebna je samo vaša mašta. alo bwe ... kasniš ... ili si možda zabroavila na nas (pola 5 je za 45 min ) Zašto kasnim, kad sam na tri min. od trga? Neću valjda dan ranije da krenem :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo, malo da vam zagolicam maštu, jedna od fotki iz Italije. Santa Maria del Fiore, Firenca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...