Che007 11 Napisano April 26, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Lešak Motocikl: Nemam trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Здраво свима, зовем се Милан, 39 година, из Лешка са севера Косова и Метохије, бајкер са "касним паљењем" (положио за А категорију пре месец дана)што се каже, иако љубитељ мотора од ране младости. Тренутно без мотоцикла, у преговорима са супругом око куповине истог 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 26, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao. Nikad nije kasno. Prošle subote sam bio u društvu čikice od 70 leta koji je položio sa 60 i ne skida osmeh sa lica dok je na staroj Jamahi R1, pa ti vidi. Samo lagano i uživaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Nije kasno i ja sam krenuo sa 40god. Steta bi bila da nikada nismo probali? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 26, 2022 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Kasnis , pozuri sa kupovinom . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Che007 11 Napisano April 26, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Lešak Motocikl: Nemam trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Drelens said: Dobro dosao. Nije kasno i ja sam krenuo sa 40god. Steta bi bila da nikada nismo probali? Дефинитивно не би ваљало, први пут сам сео на мотор у ауто-школи, од првог до последњег часа ја нисам скидао осмех са лица 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano April 26, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 26, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano April 26, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Дефинитивно не би ваљало, први пут сам сео на мотор у ауто-школи, од првог до последњег часа ја нисам скидао осмех са лица Znam taj osecaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano April 28, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče godina - taman, pozdrav i dobrodošao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanS. 115 Napisano April 28, 2022 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Suzuki DL VStrom 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nista ne brini ima i starijih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...