vojinp 1 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probiker pantalone velicina 66 (najvece koje prave) Crna boja textil, protektori, ispod cene u Louis-u 70eur 065/3302010 Voja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu za nekog ko ima preko 2m Daj sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ko to pa ima preko 2 m, a vozi motor?! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan A ko to pa ima preko 2 m, a vozi motor?! ;D ;D Ti imas mnogo preko 2m ovo su lone za nas sa malko preko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slikacu veceras i kacim sliku. Izmericu struk i duzinu celih pantalona pa merite :-) Mislim da su vise za one sa stomacima :-) Namenjene mom ocu, ali covek smrsao 15kg od oktobra i ostadose pantalone. Nikad obucene U Beogradu sam ako nekog zanima za probu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan duzina od kuka 116-118cm, obim struka oko 130cm *plus-minus par santimetara Zaboravio sam pantalone imaju postavu koja se skida Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a ja bio ubedjen da sam kurupan:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili, ovo je izgleda za putovanje u dvoje, a? Obim struka 130? ;D ;D Da ne kvarim coveku trgovinu, lone su dobre, samo se dimenzijama smejem, jer ja bas tu muku imam, nemogu da nadjem dugacke, a dovoljno uske pantalone! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 25, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kome su ove lone velike .....pa taj i nije neki bajker... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Novembar 25, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma kao salivene za Dexterr-a ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kome su ove lone velike .....pa taj i nije neki bajker... Ne zezaj, upoznali smo se, nisi ni ti bas tilika gromada, ovo je za Hulka ubilo se! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Nagrdiste lone, sad mi glupo da ih kupim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo navalite sa off topicom, bar je tema stalno prva :-) Pantalone jesu velike, otac mi je imao oko 130-140kg kada su mu kuplljene :-) Visina oko 180-185-190 odgovara Ma naci ce se neki krupan biker sigurno :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 25, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ove pantalone su kao salivene za mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...