kolja 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, kupujem kruzer pa bih voleo da cujem i vase misljenje posto imam dosta dilema na tu temu. Dvoumim se dal je bolje kupiti za 4 soma neki polovan tipa Dragstar 650,hondu 600 (najmanje mi se svidja),Suzuki intruder 600 ili 750(moj favorit),virago 535,kawasaki en 500 ili se dobro stisnuti i 4 soma dati za ucesce i uzeti kredit za novi Kawasaki vn 900 ili suzuki intruder VZ. I koliko kod kupovine polovnjaka treba obratiti paznju na godiste,da li je 10-ak godina dosta za motor ili to uopste nije vazno ako je motor o.k.? Koliko dilema a samo jedna kupovina:) Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 23, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Uopsteno gledano, godiste nije od presudne vaznosti, vec kilometraza, ukupno stanje motora, sta sve treba da se ulozi u njega, sta ima od dodatne opreme,da li je registrovan itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kupi nov, a ako uzmeš na lizing, učešće je 10% tako da sa recimo 700 evra sedaš na motor i voziš se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 23, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan MOTOGUZZI NEVADA 750 Kad sam ga video uzivo iznenadio sam se kako dobro izgleda. Svrati u Guevaru, tamo ima jedan dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja 0 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MG Nevadu sam odavno vec snimio,super izgleda,cini mi se i da je visi od ostalih kruzera sto mi i odgovara jer sam ja visok(190cm),samo sam malo skeptican kako ide sa nabavkom delova i servisom ovde kod nas.Cini mi se da je sa ovim japancima sve mnogo uhodanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Novembar 23, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nov kupi samo ako si siguran u izbor i ako neces pozeleti brzo da ga prodas. Ako bi u dogledno vreme da probas drugu klasu motora, ili neki drugi kruzer kupovina novog se ne isplati, mnogo ces izgubiti prilikom prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Nov motor i nije resenje, u startu je skup, odrzavanje (servisi) skupi, par godina star, razradjen je vec bolje. To su kruzeri, sa njima se ne manijaci, masine duze traju i velike su sanse da nadjes dobar polovni. Ako si vec visok odustani od Guzzija ili Intrudera, mali su, nema mesta za noge. Preporucujem VN 800 ili 900, ili po meni najbolji u klasi Honda Shadow 750 ACE. Oni imaju dosta izbacene komande i iako su nizi mnogo su komotniji. Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ako si visok 190cm, EN500 i VIRAGO535 ce ti biti malo tesni. Jedino da za EN-a nabavis i produzene komande, mada je bolje resenje neki veci motor.Nov motor je naj bolje resenje ako si siguran da ga neces uskoro menjati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 24, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nevada mi daleko, daleko mocnije izgleda od intrudera. Naravno za moj ukus! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda samo izgleda he,he,he.....pustite sta izgleda nego i sta sutra dan moze da se proda!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan a vidim da peacemaker uporedjuje intrudera sa Nevadom,ocigledno nije video uzivo Nevadu Sad nije nego.. Ocigledno sam sve vozio(osim VN 900) pa sam na ime toga izneo misljenje. Nemoj prerano da donosis zakljucke. Imas lep motor koji prodajes i ne zelim da ti kvarim prodaju ali ovo nije tvoja tema pa sme da se kaze i drugo misljenje. Covek je pitao za misljenja, to je i dobio. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravno,dobio je misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svako svog konja hvali a zima je duga,vec ce se nesto naci za mene do proleca. i dalje favorit intruder opasno mu se priblizio i marauder:) meni je samo vazno da se ne jebavam po majstorima,sa proslim sam imao problema bar dok ga nisam sredio a to je kostalo.Valjda sad zato imam toliko dilema pri kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...