Blaza 9536 Napisano April 23, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.4.2022. at 17:12, Biker Q je napisao: Ajd kao masinca da pitam jos nesto. Da li ima svrhe pokusavati navariti ovaj deo aluminijuma (polovina zuba bravice kofera odlomljena)? U Motolandu su imali ali nemaju odavno pratim, trebali da dobiju ali nista. Nisam cak siguran ni da li cist aluminijum ili neka legura sto ne moze da se zavari. U naslovu piše da vare sve vrste, možda mogu da pomognu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano April 23, 2022 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da probamo da ga zavarimo, to nije cist aluminijum sigurno e sad nekad i te legure se zavaruju fino a nekad samo prsti i odma zezne vrh volframa. Pusti mi poruku pa cemo se dogovoriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7632 Napisano April 24, 2022 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi se tako nesto moglo napraviti od metalne ploce?Jeste da ima posla ali bi bilo znatno jace.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano April 24, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvo pomislio da možda može 3D modeling da pomogne, samo ne znam koliko je tvrda ta plastika, koliko bi trajalo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se nastavim na @Bigor-ov post. Ovaj deo je relativno jednostavnog oblika. Nacrta se u AutoCAD-u i sa tim crtežom odeš u, recimo, Jeep Comerce na Pančevačkom putu ( nije reklama i nemam veze sa njima već sam koristio njihove usluge ). Oni ti to iseku laserski od gvožđa debljine koja ti je potrebna ( 5 - 6 - 7 mm ). Ne verujem da bi koštalo više od 1000 dinara. Ako je potrebno još ga malo doradiš kući turpijom i taj deo traje koliko i kofer . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...