Alp 2240 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan I ja cekam. I polako gubim strpljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alp je napisao: I ja cekam. I polako gubim strpljenje. Ništa od čekanja, kupit ovdje i uvesti samostalno, mislim da je ostao još samo jedan za ovu godinu. Evo i testni je na prodaju, cijena je naravno stvar dogovora. AJP Motos PR7 600 cm3, 2021 god. WWW.NJUSKALO.HR AJP Motos PR7 600 cm3, testni motor, Godište: 2021, Prijeđeni kilometri: 8000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 2993 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Strašno. Uopšte nisi drugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Octobar 12, 2022 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, AnteK je napisao: Ništa od čekanja, kupit ovdje i uvesti samostalno, mislim da je ostao još samo jedan za ovu godinu. I dodati skoro 30% cene motora na dazbine (porez, carina itd) Tesko da se to kome isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, aca-pn je napisao: I dodati skoro 30% cene motora na dazbine (porez, carina itd) Tesko da se to kome isplati. Pa ako kupuješ novi plaćaš ovdje samo neto cijenu, carine/porezi su stvar svake države posebno i u njoj se plaćaju, nema dvostrukog oporezivanja. Dodatni trošak ti je to da dođeš sam negdje po motor, tj. transport, jbga tu se neko nekako snalazi. Ništa komplicirano, samo traži malo vremena. Veći problem ti je zapravo podrška ako nemaš u vlastitoj državi servis/zastupnika... Al evo, dolaze po PR7 ovdje ljudi iz Bugarske, Mađarske , da ih je bilo još 20 komada sve bi se prodalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 2993 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan EU, njima je lako... Mi smo rektum sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Mart 3, 2023 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna fotografija sa prošlomjesečnog putovanja po Tunisu. 21 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5363 Napisano Mart 3, 2023 Drug član, 1921 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva fotografija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Decembar 31, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Inače AJP PR7 se jako lako digne konjaža na 60 konja zamenom ECU i auspuha...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...