TA96 300 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reche mi neko da je ta radnja nedavno zatvorena ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Novembar 22, 2008 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ta radnja bila gde se sada prodaju Skoda automobili, na auto-putu,ka Nisu,preko puta Slap pumpe,odprilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 23, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno Mass company drzi Dainese opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Decembar 24, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno Mass company drzi Dainese opremu. Upravo tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 28, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drze dainese ali nemaju mnogo do uvoza za sledecu sezonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Decembar 28, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drze dainese ali nemaju mnogo do uvoza za sledecu sezonu. Ja sam bio pre par dana i imaju solidan asortiman. Jos su mi rekli da uskoro treba da dobiju robu koju su narucili. Koliko sam razumeo, roba je stigla i treba da se proknjizi i ubaci u radnju, tako da ce posle praznika, izbor biti jos bolji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 28, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan bio sam i ja u mass kompani sve im stoji od prosle godine cene da utrnes i to je sve dainese oprema iz propale prodavnice koju su preuzeli da prodaju a svaki put pricaju pricu da je roba stigla knjizi se itd nema nista od toga sve isto bilo i u maju kao i sad pre tri cetri dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Decembar 28, 2008 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan bio sam i ja u mass kompani sve im stoji od prosle godine cene da utrnes i to je sve dainese oprema iz propale prodavnice koju su preuzeli da prodaju a svaki put pricaju pricu da je roba stigla knjizi se itd nema nista od toga sve isto bilo i u maju kao i sad pre tri cetri dana Vrlo moguce, jer sam prvi put otisao da vidim Dainese opremu kod njih pre mesec dana. Nisam bio ranije, tako da ne znam da li su ubacivali nesto novo od opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan onda dajte sajt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan http://eshop.mass.rs/ ili www.mass.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...