Denis231 2 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje. Prodao sam svoj motocikl i gledam da kupim drugi,u ovom slucaju EX500A. Zanima me jel vozio neko ovaj motocikl i jel moze navesti prednosti/mane. Takodje na sta bih trebao pripaziti,... Da napomenem i da imam A2 kategoriju,te je motor na 25kW i motocikl koji sam vozio pre je bio Yamaha szr 660 2000. godiste. Hvala Vam unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano April 12, 2022 Ne silazi, 4862 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je provereni GPZ500. Ima dosta kolega sa foruma koji su ga posedovali i dugo vozili, tako da sačekaj da ti neko od tih kolega odgovori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da gpz ima 60 konja tj ne pada u A2. a gpz je brzi i manji. Szr ako ima punu snagu eksplozivan je na manjim obrtajima ali nema maksimalnu koliko i gpz. Mada osim maksimalne brzine ne vidim sto bi menjao szr sa gpz. Szr je po meni dosta ozbiljniji motor.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Denis231 2 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Darko 012 said: Mislim da gpz ima 60 konja tj ne pada u A2. a gpz je brzi i manji. Szr ako ima punu snagu eksplozivan je na manjim obrtajima ali nema maksimalnu koliko i gpz. Mada osim maksimalne brzine ne vidim sto bi menjao szr sa gpz. Szr je po meni dosta ozbiljniji motor. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Ima ih par na A2 kategoriju. Naspram gpz,szr je imao dosta nezgodniji polozaj sedenja. Bar za mene,ali masina kao masina je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano April 12, 2022 Ne silazi, 4862 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko 012 je napisao: Mislim da gpz ima 60 konja tj ne pada u A2. a gpz je brzi i manji. Szr ako ima punu snagu eksplozivan je na manjim obrtajima ali nema maksimalnu koliko i gpz. Mada osim maksimalne brzine ne vidim sto bi menjao szr sa gpz. Szr je po meni dosta ozbiljniji motor. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Zavisi, imaš i SV650S na A2 kategoriju, ne pitaj kako znam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gpz ce ti odgovarati ako si ispod 180 visine. Meni je sa mojih 183 bio premali.Ma znam da ima velikih motora na A2 ali to treba da naleti i kad naleti ne mozes mnogo da biras.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Denis231 2 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Darko 012 said: Gpz ce ti odgovarati ako si ispod 180 visine. Meni je sa mojih 183 bio premali. Ma znam da ima velikih motora na A2 ali to treba da naleti i kad naleti ne mozes mnogo da biras. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Visok sam negde oko 176/177. Vozao sam ga 50-ak km,delovalo mi je ok,ali naravno to je sitna kilometraza.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš temu od preko 100 strana o tom motoru i ER-5, što mu je naked varijanta, u podforumu Naked, među prvih 10 tema najverovatnije. Ako se setim poslaću ti link kad sednem za komp.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 109 Napisano April 12, 2022 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam taj motor par godina i mogu ti reći da sam se slatko navozao. Kod kupovine obrati pažnju na uobičajene stvari - bez zveckanja i čukanja iz agregata, bez dima raznih boja iz auspuha, stanje diskova i pločica itd i obavezno pregledaj rezervoar, skloni su rđanju. Baš pouzdan motor uz normalno održavanje, pod uslovom da nađeš pristojan primerak. Evo ti link do teme koju je @Gordak985 pomenuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Denis231 2 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam taj motor par godina i mogu ti reći da sam se slatko navozao. Kod kupovine obrati pažnju na uobičajene stvari - bez zveckanja i čukanja iz agregata, bez dima raznih boja iz auspuha, stanje diskova i pločica itd i obavezno pregledaj rezervoar, skloni su rđanju. Baš pouzdan motor uz normalno održavanje, pod uslovom da nađeš pristojan primerak. Evo ti link do teme koju je @Gordak985 pomenuo Hvala drug!Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mu je malo retro dizajn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dizajn il' te radi ili ne, kao i za sve uostalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno. Po meni bi bio lepsi da je N verzija. Ili da su mu vremenom malo zaostrili linije, stavili drugi far i bio bi i dan danas top motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...