shoyyka 10528 Napisano April 10, 2022 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naručio za sva tri kofera,dečko javlja da je prodao motor,spakovan za slanje...80€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10528 Napisano April 10, 2022 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U roku od odma' prodato...valjda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4890 Napisano April 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Milanče, jel ja to vidim rdju na prvoj slici? Na delu rama gde je zašrafljen nosač fuzastera za suvozača? Ako jeste, brzo čelična četka, pa šmirgla, pa zaštita,pa crna farba Promenio April 10, 2022 član Markone88 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10753 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da on to nije već obavio istog dana! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8414 Napisano April 10, 2022 Ne silazi, 2186 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to se sakrio leptir od hladnoće. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10528 Napisano April 10, 2022 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Markone88 je napisao: Milanče, jel ja to vidim rdju na prvoj slici? Na delu rama gde je zašrafljen nosač fuzastera za suvozača? Ako jeste, brzo čelična četka, pa šmirgla, pa zaštita,pa crna farba Nemo' me sekirate...Kad dojdem iz KG-a gledam odma',moguće od nosača...Odma' mu dajem antitetanus...Inače samo je lanac rđav! I ja... Nisam...dobar sam! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...