stilgar 1264 Napisano April 5, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Home theatar kućište, očuvano, prvi vlasnik, 3X12 cm ventilatori u kućištu, 2XHDD 1XDVD. za micro ATX i ITX ploče. Dimenzije su hifi, lepo se uklapa u ostatak uredjaja u polici. Kućište je bez napajanja, sa chiftec napajanjem 500 w koje je bilo u njemu cena bi bila 75 evra. Dvd koji je sad u njemu ide sa kućištem.50 evra samo kućište.063 318129P.S. slikao sam ga kad sam ga izvadio iz police, prašinu sam obrisao na zadnjoj slici komp je ispod risivera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan koga zanimaju detalji i dimenzije https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/GD05/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...