Krce 242 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Nista sladje no kada vidim bobbera Nego, kazi mi prijatelju, koliko te izashao taj soft-tail ram i gde si ga nashao? Isto vazi i za amortizere. Ram sam sam napravio kao sto vidis iz predhodnih postova,papiri su bili najveci problem je je vrlo tesko ih naci. Prvo sm kupio ram od Night Train-a koji je bio u udesu ali sa papirima pa sam onda na osnovu ostecenja rama dobio dozvolu za zamenu pa smo onda sastavili rucno ram po mom ukusu pa odradili atest u Dekri dobili nove brojeve koji su ukucani u ram i stare papire. Ta operacija je kostala negde oko 3500e sto je za 1000 jeftinije od rama ispravnog sa papirima. Da napomenem da je moj ram koji sam kupio bio od motora koji je 2008 godiste i jos se vodi kao registrovan tako da po sastavljanju ne moram raditi tehnicki pregled jer ce mi registracija jos vaziti dve godine.U sustini to je najveci problem kod Harleya jer jednom toalno razbijen ne moze biti zamenjen drugim ako ga jednom odjavis sa regitracije i naplatis osiguranje onda papiri se unistavaju a ti dobijes u sustini od osiguranja manje para nego da ga prodajes u delove.Ja sam samo papire platio 2500 a stari ram sam posle atesta bacio na otpad. Amontizeri su od 200e pa navise zavisi sta hoces moji su bili 280e i ne mogu se stelovati po duzini i tvrdoci moras da vrlo precizno napravis nosace na ramu i svingeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Pitam sve ovo jer sam vec vidjao ovakav ram na ovoj web stranici : http://64.172.168.34/neatstuff/downloads.htm Znaci moze se besplatno i skinuti detaljni tehnicki crtezi za bobber ram. Ima raznih od jednodelnog tj. tvrdog do ovog mekanog sa amortizerima sto ti imas. Pitam sve ovo jer je i meni padalo nesto slicno na pamet ali sam ocajan sa varenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Pitam sve ovo jer sam vec vidjao ovakav ram na ovoj web stranici : http://64.172.168.34/neatstuff/downloads.htm Znaci moze se besplatno i skinuti detaljni tehnicki crtezi za bobber ram. Ima raznih od jednodelnog tj. tvrdog do ovog mekanog sa amortizerima sto ti imas. Pitam sve ovo jer je i meni padalo nesto slicno na pamet ali sam ocajan sa varenjem Hvala za ovaj link,odlicni crtezi za viljuske. pozz svim ljubiteljima customa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 26, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na poduhvatu ovo ce da izgleda vrhunski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Poz. pogledaj ramove ovde. http://www.zodiac.nl/en/news/index.html Hvala na odgovoru. Pitam sve ovo jer sam vec vidjao ovakav ram na ovoj web stranici : http://64.172.168.34/neatstuff/downloads.htm Znaci moze se besplatno i skinuti detaljni tehnicki crtezi za bobber ram. Ima raznih od jednodelnog tj. tvrdog do ovog mekanog sa amortizerima sto ti imas. Pitam sve ovo jer je i meni padalo nesto slicno na pamet ali sam ocajan sa varenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ custom bobber, ep.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rad ja bih skinuo zadnje sediste kao i zmigavce blatobran maksimalno priblizio zadnjem tocku a auspuh definitivno mora drugi ovaj je katastrofa( odprilike sao malo veci fi nego sto je na izlazu iz krivine i ne duze od osovine zadnjeg tocka malo povijen na gore) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 13, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rad ja bih skinuo zadnje sediste kao i zmigavce blatobran maksimalno priblizio zadnjem tocku a auspuh definitivno mora drugi ovaj je katastrofa( odprilike sao malo veci fi nego sto je na izlazu iz krivine i ne duze od osovine zadnjeg tocka malo povijen na gore) Ma sve je to meni poznato, ali imaosam par stvari koje sam morao da ispostujem... 1.-Ovaj motor vozim svakodnevno, zato mora da bude po PS...odnosno po zakonu a to podrazumeva zmigavce... 2-Blatobran mi je potreban zbog vode 3-Zadnje sediste najverovatnije leti, jer nije bas funkcionalno-suvise usko 4-Auspuh kod dvoktaktnog motora je zakon. Znam da je ruzan, ali iakos e malo modifikuje cvaja nece da radi kako treba i zbog toga je morao da ostane... Hvala na sugestijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 3, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dokle je stigao projekat, ima li novosti?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, Krce je ovo vozio citavo ljeto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da,vozio ga je,imam negde slike pa cu postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Novembar 4, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da,vozio ga je,imam negde slike pa cu postaviti. Nije ovo taj agregat. Motor koji je vozio ima agregat od nekog Sportstera, ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...