Krce 242 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan U zimsko vreme vozim motor samo lepim danima a ostalo vreme provodim razmisljajuci kako da kupim neki oldtimer pa ga do proleca restauriram i ponovo ozivim.Posto nisam vican sa aparatom za varenje kao nas clan Konzul ja sam resio da sklopim ove zime jedan Harley tako sto cu sve delove kupiti iz oglasa ili sa buvljaka kojih u Nemackoj ima u izobilju bas preko zime. Najvazniji deo ram je naravno i najteze naci posto mora da ima uredne papire zbog registracije.Evo ukratko kako bi trebalo da izgleda to sto sam zamislio. Ram ce biti standard soft tail, viljuska springer standard, masina 1350 evo naravno carburator, primar otvoreni kajis sekundar lanac,zadnji zubcanik ce u isto vreme biti i kocioni disk, nozno kvacilo i rucni menjac,tockovi napred21"ili 23"guma 90,pozadi 16"guma 200 i sto manje vidljivih kablova i sajli boja crna i to je to . Cilj odnosno kraj projekta planirao sam za skup u S.Mitrovici (test) a prva prava voznja Umag.Sa trazenjem rama sam vec krenuo pa mogu s vremena na vreme da vam se sa nekom fotografijom izvestim o napredku projekta. Administratorima, Ne bi bilo lose da ova tema bude aktuelna(stalna) tokom zime da svi mi koji srafimo, varimo,lakiramo i ostalo mozemo da kacimo slike prerada ,dorada i ostalih budzenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta da ti kazem, srecno u radovima i posalji i nama neku slicicu kako napredujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ubacujem u temu old moto kad sam zaboravio da sam zapoceo ovde. Za sada odradeno ram napravljen i atestiran ukucani novi brojevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovde sveze izlakiran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ram sastavljen podignut na stalak,stavljeni zadnji amontizeri i nosac menjaca usput doslo je do promene u izboru masine umesto evo1340 cm bice stavljena masina sa S&S kucistem od 1995cm3 i 110ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Februar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, za sada super izgleda. Samo napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostala springer viljuska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Februar 27, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ero, da nije malo slabašan ram za 110 konja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ero, da nije malo slabašan ram za 110 konja? i meni se cini pogotovo u delu od viljuske prema motoru . koje si cevi koristio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostala springer viljuska? Ne znam zato sto je nisam jos uzeo ali negde oko 900e dva inca preko standarda plus leteca kanca kocnice sa diskom jedno300e . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostala springer viljuska? Ero, da nije malo slabašan ram za 110 konja? Ram je prosao ladno Nemacke rigorozne ateste tako da nema problema . Po zakonu ne sme da bude manja cev od 5mm debljine. Kaljene cevi hladno savijane nemaju ni milimetar elasticnosti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ero ovo je naj bolje nesto sto sam video da neko radi kod nas, ovo nije prerada ili budzevina (kao moj kinez) ovo je pravi HD u kvalitetu pravog amerikanca, skidam kapu :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Danas ubacismo i menjac pet brzina rachet ili ti suvi bez ulja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ideja samo napred za sad ti dobro ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zato sto je nisam jos uzeo ali negde oko 900e dva inca preko standarda plus leteca kanca kocnice sa diskom jedno300e . U bwe skupo...al' vredi Stavi sliku kada je nabavis, bas me zanima kako izgleda ta kocnica za springera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ram si farbao ili plastificirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Ram si farbao ili plastificirao? Izlakirao sa nekom nijansom polusjajne crne. U Peugeotu sam nasao neki novi elasticniji lak malo otorniji na udarce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan E pa Ero svaka ti dala,vrlo profesionalno,bez improvizacije,jedva čekam da završiš motor.Uprkos novom motoru sve me više privlače ovakve sprave i naravno Čista Mehanika - bez elektronike molim ;D Puno sreće u radu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti da je neko počeo da sastavlja svoj motor po svom ukusu. Znam da smo već pričali na PP, ali imam springer vilu za 800 eura na tvoju kućnu adresu. Ako te zanima javi mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Ero, samo napred, bice ovo jedan od najinteresantnijih postova na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Danas ubacena masina stavljen karburator, platine i sitna struja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :o svaka cast Slikeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Juce odradeno upasovan zadnji tocak,uljani tank,nozne komande ,unutrasnje deklo primarnog prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ero, ovaj projekat stvarno zasluzuje respekt!!! :o jos jednom svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nista sladje no kada vidim bobbera Nego, kazi mi prijatelju, koliko te izashao taj soft-tail ram i gde si ga nashao? Isto vazi i za amortizere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...