Titja 5 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi stigle Torbe tako da sada imam komplet tank torbu i bisage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6108 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan A gde si uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6108 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A je l' ima u drugoj boji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan ;D Fali ti tail torba! Koliko si platio bisage? Tank torba je bas veelika, a cini mi se da su i magneti po PS-u, nadam se da dobro drzi, posto sam letos imao lose iskustvo, doduse sa slabijim magnetima, i sa brzinom daleko iznad deklarisane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan au sta je pitanja....ajd odgovaraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 19, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Napravi neke distancere,bocne torbe ce ti izgrebati plastiku... Inace, imam istu takvu tank-torbu i odlicna je, za te pare nema bolja!Ja sam je prepunio, i takodje vozio dosta preko deklarisane brzine(100km/h pise na etiketi) i nije ni mrdnula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Novembar 19, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Imam takvu tank torbu i prezadovoljan sam ispunila je sva očekivanja , preživela celu sezonu, staje u nju djavo i po i testirana preko 200kmh i nije se milimetra pomerila. A cene sitnica 30e i ko mi onda kaže da jeftino ne može biti dobro, a znam ljude koji su kupovali tank torbe za 100+ evra i cibzari im popustili za sezonu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tank torba je bila 29.90 i bisage isto toliko. Kod Bere sam narucio i covek mi je poslao posle nedelju dana. Sa postarinom me je izaslo 3200 na kucnu adresu. u tu tank torbu stane moja alpinestars jakna i drzi na 200 km/h. U drugoj boji nema. Ja sam uzeo prvenstveno zbog cene jer meni ne trebaju neke torbe koje bih koristio svakog dana. Napravi neke distancere,bocne torbe ce ti izgrebati plastiku... Inace, imam istu takvu tank-torbu i odlicna je, za te pare nema bolja!Ja sam je prepunio, i takodje vozio dosta preko deklarisane brzine(100km/h pise na etiketi) i nije ni mrdnula. Jesi li siguran da ce mi izgrebati plastiku? Imas neki primer kako to da napravim? A sto se tail torbe tice, nisam ni video u katalogu a da je louis 70... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 19, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan O tank torbi imate vise ovde: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=14053.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 19, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da ce mi izgrebati plastiku? Imas neki primer kako to da napravim? Siguran sam 100%,matirace ti farbu. Ne znam da li si video, ja sam to video da taksisti koriste... to je kao neka penasta guma,oni to stave iznad instrument table,da im mobilni ne klizi levo-desno.Ako znas na sta mislim to je prava stvar za tebe.Kupi,i stavi izmedju,i nemas brige.U svakom slucaju ne smes ni cistu gumu,jer je i ona dovoljno gruba da matira farbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da ce mi izgrebati plastiku? Imas neki primer kako to da napravim? Siguran sam 100%,matirace ti farbu. Ne znam da li si video, ja sam to video da taksisti koriste... to je kao neka penasta guma,oni to stave iznad instrument table,da im mobilni ne klizi levo-desno.Ako znas na sta mislim to je prava stvar za tebe.Kupi,i stavi izmedju,i nemas brige.U svakom slucaju ne smes ni cistu gumu,jer je i ona dovoljno gruba da matira farbu. jel znas kako se to zove? Ako nista ne nadjem ubudzicu na torbama nesto mekano sto nece izderati farbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 19, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan jel znas kako se to zove? Ako nista ne nadjem ubudzicu na torbama nesto mekano sto nece izderati farbu. Ne znam... Slicno je i ono sto se koristi da tepisi ne klize po parketu, potrazi u nekoj prodavnici tepiha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jel znas kako se to zove? Ako nista ne nadjem ubudzicu na torbama nesto mekano sto nece izderati farbu. Ne znam... Slicno je i ono sto se koristi da tepisi ne klize po parketu, potrazi u nekoj prodavnici tepiha. OK. Hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u kutijama od matičnih ploča tako nešto, idi u neku radnju sa računarima i zamoli ih da ti daju. Dakle, kao sunđer debljine 2-3mm, mekano i fino ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u kutijama od matičnih ploča tako nešto, idi u neku radnju sa računarima i zamoli ih da ti daju. Dakle, kao sunđer debljine 2-3mm, mekano i fino ;D Good idea!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih bas narucio pre neki dan i ocekujem ih za 2 nedelje. Za te pare ne mogu pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Imam takvu tank torbu i prezadovoljan sam ispunila je sva očekivanja , preživela celu sezonu, staje u nju djavo i po i testirana preko 200kmh i nije se milimetra pomerila. A cene sitnica 30e i ko mi onda kaže da jeftino ne može biti dobro, a znam ljude koji su kupovali tank torbe za 100+ evra i cibzari im popustili za sezonu.... Slazem se sa Grofom. Putovao sa PRETOVARENOM tank torbom 660 km, a nije ni mrdnula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan imam i tu torbu i te bisage, torba je odlicna, bisage su .... putovali smo na taru pa posle na more i prosli kroz pakao sa kisom kabanica u bisagama sluzi iskljucivo da se pokriju na motoru koji stoji na kisi! ukoliko se vozi tako, `kabanice` skupljaju vodu i nakon recimo sat vremena, ispod bisage se formira `sisa` od po litar vode sa svake strane da ne pricam o stvarima unutar tih mokrih bisaga. epilog, oni spoljni spojevi su po povratku poceli da se raspadaju na donjim unutrasnjim coskovima... tank torba je drzala dobro i nije propustila ni kap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 27, 2008 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo Tank torbu LOUIS 70 ljetos na Kawasaki Z 750 , jest da je malo veca, ali sam prezadovoljn sa njom , pogotovo odnos cijena - kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti komplet Tank torba + bisage. Torba se pokazala super i u nju moze da stane gomila stvari, a biasge nisam koristio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan bisage ce sigurno oguliti (matirati) plastike, ja sam u par zadnjih godina lepio na plastike providnu foliju (samolepljive tapete). lako se zalepe, cuvaju plastike, NEVIDE SE, i lako se skidaju po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 29, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Acim je rekao da moze da se zalepi i onaj sundjer od kompjuterskih komponenti,graficke i toga svega pa cu to uraditi ovih dana. bolje mi je da zalepim na bisage nego na motor jer se ovo nece ni videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Acim je rekao da moze da se zalepi i onaj sundjer od kompjuterskih komponenti,graficke i toga svega pa cu to uraditi ovih dana. bolje mi je da zalepim na bisage nego na motor jer se ovo nece ni videti. Druze, taj sundjer je ostar i opet ce ti fasovati boja!!! Idealno bi bilo neku gumenu podlogu da napravis, ima nesto u Louisu ali nije jeftino. Neznam kako bi bilo da uzmes unutrasnju gumu od kola, imas po vulkanizerskim radionicama stare za dzabe, pa da nju zalepis za unutrasnju stranu bisaga... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street triple 105 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan momci slobodno probajte da zalepite bilo sta na unutrasnju stranu bisaga, . . . sve sto zalepite ce izguliti farbu na motoru. posle toga dolazi farbanje motora pa onda . . . ipak providna folija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...