*zeka* 1185 Napisano Mart 28, 2022 (promenjeno) Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan R1150GS u dobrom stanju , vlasnik sam od 2016 godine. Ima tema o kupovini ovde na forumu. Redovno odrzavan i bez skrivenih mana. Abs prestao sa radom pre par godina nakon zamene kocione tecnosti u modulu , pokusao kod Rauša da ozracimo sistem ali Abs nije proradio. Motor nije vozen u drugi servis na popravku. Trebao bi po preporuci Bože Rauša da odem do nekih momaka u Mladenovac da pogledaju ali nikako da se nakanim. Inače Abs je prvi model kod kog nebi trebalo da bude problema. Shodno godinama motor je u dobrom stanju. Bez nekakvih kvarova. 12v uticnica,grejaci rucica,... Sva tri kofera i tank torba. Gume u dobrom stanju. Zamenjeno ulje i filter i zadnje plocice (nije na slikama iz servisne) Za sve sta Vas interesuje stojim na raspolaganju. Cena: 3590 Zamena jedino za versysa 1000, ktm 1190, mozda bi i Tracera 900 probao. Ako nisam dostupan posaljite poruku na Viber 063 - 83 61 252 BMW R1150GS R 1150 GS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R1150GS R 1150 GS, 2000. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 66990 km, Vrnjačka Banja. Cena 3.590... Promenio Mart 28, 2022 član *zeka* 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 29, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja se obustavlja. Krece sezona ,planirane neke duže vožnje a motor koji sam hteo da pazarim je prodat. Tako da ću jahati mog vernog ata i ove sezone. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano April 29, 2022 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sta trazis preko leba pogace, teraj konja kojeg poznajes, a to sa ABS-m ozraci ceo sistem ponovo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 29, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, nesto imam poverenja u ovaj motor da mogu svakog trenutka da sednem i putujem bilo gde bez razmišljanja. A sa druge strane kopka crv da se proba i nesto drugo i novije, vec sest godina je kod mene a do sada se zadrzavali maksimalno po dve sezone Abs-u nikako da se posvetim i rešim ga, u suštini nista mu ne fali i bez njega ali malo iritira kad je nešto pokvareno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 30, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Opet je motor aktuelan , presao jos oko 4000-5000km preko napisane kilometraze, stavljene nove Tourance Next gume. Shodno povećanju kilometraze i novim gumama cena se spušta na 3.300 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 30, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motocikl. Ova generacija GS-a mi je ubedljivo najvbolja. Pogotovo njihovi agregati. Deluje mocno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Novembar 2, 2022 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena i za Multistradu 1200 2015+ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da dignemo oglas malo, Motor registrovan godinu dana, kilometraza maltene da se nije ni povećala. Sve u svemu par poziva ali niko nije dosao da pogleda motor, daleko sam od Beograda Ko prvi dodje kupiće motor uz dobar popust, ne mogu više da ga gledam Promenio Septembar 1, 2023 član *zeka* 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Septembar 1, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najbolji GS ikad napravljen. Imam 1100GS, da imam mogućnosti 1150 bi bio jedina alternativa (šestobrzinski menjač, bolja prednja viljuška, lepši izgled). Čudno mi da nije već odavno našao novog vlasnika. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da li je u medjuvremenu rešen problem funkcije abs-a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 1, 2023 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni pokušavao da rešim. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 1, 2023 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i aktivnog linka sa PA. http://www.polovniautomobili.com/motori/21783128/bmw-r1150gs-r-1150-gs-r1150 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 12, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ne prodas do proleca dolazim kod tebe......Kako vidim cas na prodaju cas nije Inace problem ABS-a cu sam da resim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 21, 2023 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Otišao novom vlasniku A šta ću sad, 'bem li ga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 21, 2023 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan R1200GS ADV 2010 ili 2011 i miran si duuuuugo god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Septembar 21, 2023 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...