cezarpa 11317 Napisano Jul 28, 2022 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je max brzina ,kad je putna 150+? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2130 Napisano Jul 28, 2022 Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Po satu 180 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3854 Napisano Jul 28, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 948 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je skuter, da kupujem njega bih gledao sigurno. Jesi ga oglasio na PA i za pare,ne ono RFQ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2130 Napisano Jul 28, 2022 Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Jesam, naravno, i dešava se upravo ono što sam želeo da izbegnem RFQ-om. - Da li prodaješ varijator odvojeno? Ovo je ubedljivo najčešće pitanje, evo i primera jedne od poruka: Pozdrav, i postovanje. Da li biste mogli da mi napravite cenu za Malossi? Svakako nece niko bodovati to, Srpski narod je retardiran.. 300€ dajem za varijator i oprugu. Unapred hvala. Pozdrav. Svako dobro. Pa onda na moj odgovor da ću svakako ja zameniti varijator ako ne prodam motor u međuvremenu dobijam ali meni samo varijator treba. - Da li prodaješ kofer odvojeno - drugo najčešće pitanje - Da li prodaješ oklope odvojeno - treće najčešće pitanje - Gde si kupio senzore za pritisak - ovo sam dobio samo dva puta A posebna su kategorija oni koji zovu samo da mi čuju glas. Zovu, ispričamo se, sve lepo objasnim. Super druže, čujemo se posle posla/kad završim smenu/kad se vratim iz Novog Sada... i onda se nikada ne jave. I tako, sreća pa se ne žurim nigde, a sa ovim novim gumama se tako lepo vozi da razmišljam da ga skinem sa oglasa 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3854 Napisano Jul 28, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 948 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Istina, kad covek promeni gume kao da kupi novi bolji motor 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2130 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ode 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8195 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ispratio - jel se merka štogod? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2130 Napisano Jul 31, 2022 (promenjeno) Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, biće u nekoj temi u touring sekciji kada dođe vreme Promenio Jul 31, 2022 član Mr_Wolf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...