Bubba Zanetti 1 3 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha fazer 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsijama od mk Bubba Zanetti iz Kragujevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan DESAVANJA PRATIM I PODRZAVAM,A STO SE TICE ZURKE SAM ZA UVEK!PA VIDECEMO?I SVE JE TO LEPO ALI IPAK NEDOSTAJE ONO GLAVNO!!DZABA PRICE NEGO TREBA SE POZOVU I OSTALI KLUBOVI SRBIJE!!AKO NAS VEC NISU ZABORAVILI?? ??? ??? E, da zaborivio sam da kazem da cu ove godine pokusati da organizujem akciju BAJKERSKI DEDA MRAZ. Naime potrebno je skupiti para za 170 paketica koliko ima dece koja se nalaze u hraniteljskim porodicama i Decijem selu. Za sada sam uspeo da skupim od donatora oko 60.000,oo dinara ali treba jos toliko. Plan je da se 30.12.2008.godine skupimo ispred Milutina, u 11,30, a da u 12,oo sato obuceni u odela deda mrazava odenesemo paketice i podelimo deci.Akciju zvanicno organizuje MC KINGS ali su dobro dosli svi bajkeri iz Kraljeva. Ukoliko ima zainetersovanih da pomognu akciju nema se jave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan DESAVANJA PRATIM I PODRZAVAM,A STO SE TICE ZURKE SAM ZA UVEK!PA VIDECEMO?I SVE JE TO LEPO ALI IPAK NEDOSTAJE ONO GLAVNO!!DZABA PRICE NEGO TREBA SE POZOVU I OSTALI KLUBOVI SRBIJE!!AKO NAS VEC NISU ZABORAVILI?? ??? ??? E, da zaborivio sam da kazem da cu ove godine pokusati da organizujem akciju BAJKERSKI DEDA MRAZ. Naime potrebno je skupiti para za 170 paketica koliko ima dece koja se nalaze u hraniteljskim porodicama i Decijem selu. Za sada sam uspeo da skupim od donatora oko 60.000,oo dinara ali treba jos toliko. Plan je da se 30.12.2008.godine skupimo ispred Milutina, u 11,30, a da u 12,oo sato obuceni u odela deda mrazava odenesemo paketice i podelimo deci.Akciju zvanicno organizuje MC KINGS ali su dobro dosli svi bajkeri iz Kraljeva. Ukoliko ima zainetersovanih da pomognu akciju nema se jave. OK PODRZAVAM TO I DOLAZIM OBAVEZNO!! MOZE MALO DETALJNIJE OBJASNJENJE?DALI SE DOLAZI MOTOROM GDE SE UZIMAJU ODELA,I KOLIKO NOVCA JE POTREBNO DATI PO OSOBI?? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Palnirano je motorima da se dodje isped Milutina. Za nabavku odela bice najverovatnije zadzen Micko. Koliko sam uspeo da saznam odela kostaju oko 300 dinara u Metrou. Do 20.12.2008. znacu tacno koliko js para treba. Ako uspem da obezbedim novac nece biti potrebe da niko od cesnika daje novac, sem za kupovinu odela.Posle 20. znacemo sve blize detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan Palnirano je motorima da se dodje isped Milutina. Za nabavku odela bice najverovatnije zadzen Micko. Koliko sam uspeo da saznam odela kostaju oko 300 dinara u Metrou. Do 20.12.2008. znacu tacno koliko js para treba. Ako uspem da obezbedim novac nece biti potrebe da niko od cesnika daje novac, sem za kupovinu odela.Posle 20. znacemo sve blize detalje. OK SALE VALJALO BI DA ME OBAVESTIS NA VREME?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i od mk čoper-srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam takodje zaiteresovan za tu akciju. Javite mi gde mogu nadji micka da bi uzeo odelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan INTERESANTNO JE TO STO JE VUK NAPISAO!!TREBA MISLITI O TOME ILI OSTAJES U ZABORAV!A POSTOJE LI USLOVI BAR ZA NEKU ZURKICU GODISNJE!?A NADAM SE UZDOBRU PRETRAGU NACICE SE SPONZORI!EVO NPR.JA SAM PRVI ZA TO I PODRZAO BIH VAS U SVEMU!!POZZ! ako pratis desavanja u Kraljevu, sigurno ti je poznatao da smo zadnje dve godine organizoval zatvaranje sezone na Rudnu. Prosle godine i ove godine u oktobru mesecu smo pozvali sve bajkere iz grada na druzenje. Ove godine smo imali i goste iz Trstenika. Sto se tice zurki sledece godine ce mo napraviti sigurno bar jednu onako gala.Manje zurke mozemo da organizujemo u brvari. pola bajkera nije ni doslo zato sto je put los. bolje da je organizovano u gradu nago na rudnu u vukojebini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 18, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan INTERESANTNO JE TO STO JE VUK NAPISAO!!TREBA MISLITI O TOME ILI OSTAJES U ZABORAV!A POSTOJE LI USLOVI BAR ZA NEKU ZURKICU GODISNJE!?A NADAM SE UZDOBRU PRETRAGU NACICE SE SPONZORI!EVO NPR.JA SAM PRVI ZA TO I PODRZAO BIH VAS U SVEMU!!POZZ! ako pratis desavanja u Kraljevu, sigurno ti je poznatao da smo zadnje dve godine organizoval zatvaranje sezone na Rudnu. Prosle godine i ove godine u oktobru mesecu smo pozvali sve bajkere iz grada na druzenje. Ove godine smo imali i goste iz Trstenika. Sto se tice zurki sledece godine ce mo napraviti sigurno bar jednu onako gala.Manje zurke mozemo da organizujemo u brvari. pola bajkera nije ni doslo zato sto je put los. bolje da je organizovano u gradu nago na rudnu u vukojebini Put do rudna ne da nije los, nego je nov novcat! A poenta je i da se malo provoza, uziva u prirodi...i time oznaci simbolicno kraj sezone, za one koji ga imaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Kraljevima vec se rade neki planovi da vas posjetimo jedan vikend prije sezone cim malo zatopli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Decembar 25, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Kraljevima vec se rade neki planovi da vas posjetimo jedan vikend prije sezone cim malo zatopli Bice nam drago da vas ugostimo!!! Imamo solarijum za gude i jage pa mozemo da stavimo nesto da se sunca!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Kraljevima vec se rade neki planovi da vas posjetimo jedan vikend prije sezone cim malo zatopli Bice nam drago da vas ugostimo!!! Imamo solarijum za gude i jage pa mozemo da stavimo nesto da se sunca!!! ;D to se ne odbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 29, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan ako pratis desavanja u Kraljevu, sigurno ti je poznatao da smo zadnje dve godine organizoval zatvaranje sezone na Rudnu. Prosle godine i ove godine u oktobru mesecu smo pozvali sve bajkere iz grada na druzenje. Ove godine smo imali i goste iz Trstenika. Sto se tice zurki sledece godine ce mo napraviti sigurno bar jednu onako gala.Manje zurke mozemo da organizujemo u brvari. [/quote E pa prijatelju ok je sto ste imali goste iz Trstenika a sta je sa drugim gostima kao na primer sa gostima koji su vozili iz Britanije do Kraljeva da posete MC KINGS. Terza Y BRODORION (Brotherhood) WALES] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan ako pratis desavanja u Kraljevu, sigurno ti je poznatao da smo zadnje dve godine organizoval zatvaranje sezone na Rudnu. Prosle godine i ove godine u oktobru mesecu smo pozvali sve bajkere iz grada na druzenje. Ove godine smo imali i goste iz Trstenika. Sto se tice zurki sledece godine ce mo napraviti sigurno bar jednu onako gala.Manje zurke mozemo da organizujemo u brvari. [/quote E pa prijatelju ok je sto ste imali goste iz Trstenika a sta je sa drugim gostima kao na primer sa gostima koji su vozili iz Britanije do Kraljeva da posete MC KINGS. Terza Y BRODORION (Brotherhood) WALES] Nismo hteli da se hvalimo. Pokusao sam samo da objasnim ljudima zasto ne pravimo skup.A, sto se tice poseta klub ui njegovoh gostiju ovog puta posebno pozdravljam Terzu i BRODORION (Brotherhood). Pored nase brace iz Britanije nas klub su posetili i ekipe iz Madjarske, Nemačke, Poljske, Slovenije imnogi klubovi iz Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Danas, organizujemo akciju Bajkerski Deda Mraz 2008 godine.Podelicemo 170 novogodisnjih paketica, deci smestenoj u hraniteljskim porodicama, deci sa posebnim potrebama i deci smestenoj u Decijem selu. Stigao je i Vucko da iz Londona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 30, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Ma tako brate Sale. Pomeni nego sta. Vidim da se vodi jako puno polemika oko MC Kings-a i skupa u Kraljevu. Kao sto i sam znas kad se taj klub organizovao a bogami i pre bio je jedan od najvecih i naj postovanijih klubova. Vremena su se promenila i "Bike scene" vise nije kao sto je nekad bio. Prema tome radi te onako kako vi mislite da treba. Pozdravi bracu puno i cestitaj im svima novu godinu. Veliki pozdrav RIDE SAFE Terza-YBRODORION (Britherhood) Wales Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Danas, organizujemo akciju Bajkerski Deda Mraz 2008 godine.Podelicemo 170 novogodisnjih paketica, deci smestenoj u hraniteljskim porodicama, deci sa posebnim potrebama i deci smestenoj u Decijem selu. Stigao je i Vucko da iz Londona. receno ucinjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan [/img] svidela mi se organizacija danas i svi su bili lepi deda mrazevi,ali batic je NAJACI ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Narode svaka cast za organizaciju i dobro delo. Nego kad se svi obukoste, kako se ne setiste da obucete i Milutina u deda mraza Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 31, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, drugari! To se ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Otvorena sranica na Facebook-u za sve ljubiyrlje i fanove KINGS MC http://www.facebook.com/group.php?gid=143819595633286 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...