Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima. Imam ograničen budžet za kupovinu motora, a to je do 4500 € i hteo bih savet iskusnih bajkera koji motor da odaberem. Pošto obožavam enduro motore i imao sam ranije Yamahu Tenere 660 pa posle Yamahu Super Tenere 750 i vec sam 5 godina bez motora odlučio sam se da kupim opet neki enduro odluka je pala na BMW F 650 GS. E sad me zanima kakav je to motor sa održavanjem, sa potrošnjom, sa koliko km krecu veliki kvarovi, da li se isplati uzimati takav motor sa 50-60000 km, kakav je za voznju van asfalta i da li je pametnije uzeti neki stariji od 650 ccm ili ove novije od 800 ccm ili možda ovaj noviji BMW G 650 GS od 650 ccm ? Nisam neki adrenalinski zavisnik pa da vozim ludo niti pravim velike kilometre u toku godine niti bih sa tim motorom išao na more znači isključivo mi treba motor da se za vikend lepo izvozam da malo odem do nekog jezera ili planine. Moj brat mi hoce pozajmi novac i savetuje da uzmem novog Benelli TRK 502X za koji po YouTubu slušam samo hvalospeve. Zanima me i šta mislite o toj ideji mada se meni ne svidja jer se na novom ukoliko se prodaje puno izgubi. Takodje sam razmišljao i o kupovini Ducati Multistrade 620 kojih nema puno, ali su jeftiniji od BMW. Oprostite na dugačkom tekstu, ali sam sve lepo objasnio i koga mrzi da cita nek preskoči,a unapred hvala svakom na mišljenju i savetu. Inace ako neko ima da ponudi dobro održavan i u duzem vlasništvu enduro nek se javi. Preprodavci STOP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dok cekas da ti neko iskusniji da odgovore, ovde imas slicnu temu. Podeljena su razna misljenja i verujem da ces dobiti informacije koje ce ti biti od koristi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 27, 2022 Ol' dirty bastard, 617 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... za pokretanje ovakvih tema za nove clanove obavezno je da priloze sken licne karte! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan samo benelli brate moj nikakav dukati/bmw veruj mi uzmi benelli neces pogresiti najbolji odnos cena/kvalitet uzmi ga neces zazaliti veruj tvom bratu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Nebi otvarao novu temu, pa da se nadovezem na ovu. Vozim 650cc, ali sam odlucio da kupim teneru 1200cc. Mada se ipak razmisljam da kupim neki stari skuter od 250cc, ipak je njemu najmanja potrosnja. Sta da radim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Da dobro razmisliš o tome čemu tebi služi motocikl. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Mart 27, 2022 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Trolovi su medju nama, definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan samo benelli brate moj nikakav dukati/bmw veruj mi uzmi benelli neces pogresiti najbolji odnos cena/kvalitet uzmi ga neces zazaliti veruj tvom bratu Moze umesto benelli i mitas da se stavi On topic : Zavisi da li vozis teren i koji teren vozis i da li ides sam ili vozis nekog?Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djokic je napisao: Hmmm... za pokretanje ovakvih tema za nove clanove obavezno je da priloze sken licne karte! I PCR test , vakcine ako je primio- koje i kad… ako je bolovao od Corone, jesu li ostale posledice ne daj Bože… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djokic je napisao: Hmmm... za pokretanje ovakvih tema za nove clanove obavezno je da priloze sken licne karte! Vidim i ti si priložio sliku iz licne. Nov sam ovde i ne kapiram te vaše zajebancije. Imam 37 godina i normalno da necu da bacim novac bezveze prvo se raspitam jer znam da nisam najpametniji a lepo sam napisao ako neceš da pomogneš zaobidji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Tarmi636 je napisao: Pozdrav, dok cekas da ti neko iskusniji da odgovore, ovde imas slicnu temu. Podeljena su razna misljenja i verujem da ces dobiti informacije koje ce ti biti od koristi. Hvala druze procitao sam i malo su mi jasnije neke stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Darko 012 je napisao: Moze umesto benelli i mitas da se stavi On topic : Zavisi da li vozis teren i koji teren vozis i da li ides sam ili vozis nekog? Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Uglavnom se sam vozim. Od terena makadam i seoski putevi necu da idem po šumama i gorama sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, vasa.93 je napisao: Da dobro razmisliš o tome čemu tebi služi motocikl. Decko napisao sam vec zasto mi sluzi i necu sa njim na more vec cisto za neku razonodu ako nemaš šta da kažeš ili ponudis motor zaobidji temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Majstore, odgovorio sam drugom liku koji je upao u tvoju temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vasa.93 je napisao: Majstore, odgovorio sam drugom liku koji je upao u tvoju temu. Sorry druze mislio sam da si meni pisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, vasa.93 je napisao: Majstore, odgovorio sam drugom liku koji je upao u tvoju temu. Ocigledno ne kapiras zafrkanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Dzonikeda je napisao: Ocigledno ne kapiras zafrkanciju Ako ti je do zafrkancije idi na neki drugi post ako imaš nešto pametno da napišeš napiši. Pre sat vremena, vasa.93 je napisao: Majstore, odgovorio sam drugom liku koji je upao u tvoju temu. Sorry druze mislio sam da si meni pisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li razmisljao o Hondi Transalp 700? Sjajan motor Послато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada imao susreta sa Hondom slušao sam razne price neko kaže da je ok neko je kudi mada ako bih nasao neku da vredi da nije puno vozena uzeo bih ne patim od toga da moram isključivo BMW-a da kupim bolje Honda koja je malo vozena nego BMW iz uvoza i petog vlasnika kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos94 15 Napisano Mart 28, 2022 (promenjeno) U prolazu, 27 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Tarmi636 je napisao: Pozdrav, dok cekas da ti neko iskusniji da odgovore, ovde imas slicnu temu. Podeljena su razna misljenja i verujem da ces dobiti informacije koje ce ti biti od koristi. Pozdrav @Tarmi636, hvala na deljenju teme @Mura85 izmedju raznih hajde da ih nazovemo 'nekorisnih' i malo zajedljivih komentara, moze se naci veoma korisni koje su iskusniji clanovi nesebicno podelili. Meni je pomoglo dosta. Promenio Mart 28, 2022 član milos94 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 28, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan @milos94procitao sam i ima dosta korisnih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom se sam vozim. Od terena makadam i seoski putevi necu da idem po šumama i gorama sa njim. Da li si uzimao u obzir transalp 700 u tom slucaju? Ima ih dosta na oglasima i proverena je masina.EditVidim da ti je Zivko isto predlozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 28, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Darko 012 je napisao: Da li si uzimao u obzir transalp 700 u tom slucaju? Ima ih dosta na oglasima i proverena je masina. Edit Vidim da ti je Zivko isto predlozio. Ne bežim od Honde transalp samo me zanima kakve su ove novije od 700 ccm mislim na 2008. pa nadalje vidim da su ove starije od 650 ccm na ceni. Jel si imao iskustva sa njima? Negde sam pročitao da imaju problem sa elektronikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mura85 6 Napisano Mart 28, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan @Darko 012inace ova novija je bas lepa nasao jednu u Italiji sa 50000 km 2010.za 2900€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...