lomitelj 5814 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju je mašina za šivenje AEG. Moja majka ju je za života rado koristila ali u krajnje amaterskim i kućnim uslovima. Nažalost nemam trenutnu fotografiju sa sobom jer je mašina u Beogradu a ja nisam, zato sam stavio neku fotku sa neta, onako po sećanju, zarad ilustracije. Ispravna je i u originalnoj kutiji. Kutija je sada samo čuva od prašine, ništa više. Cena je 50€ i preuzimanje samo lično u Novom Beogradu 11.04. ili 12.04. Ukoliko ima zainteresovanih van Beograda, 11.04. vrlo rano planiram do Jagodine pa bi se i tu mogli organizovati. Zainteresovanima bih mogao na Viber ili WhatsApp poslati fotografije trenutnog stanja tek 11.04. Kontakt na forumu preko PP ili na +4917648513185 na Viber ili WhatsApp. Imam zaista malo vremena i vrlo rado bih više izašao u susret ali je tako, kako je, apelujem na razumevanje. Hvala unapred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo po meni svaka kuca treba da ima, ja imam neku nego nema servisera kod nas. Ova deluje kao ful prosta za koriscenje sve nacrtano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1308 Napisano Mart 27, 2022 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si bio do sad, eno keva uzela u lidlu "by PFAFF" i vise nego zadovoljna ( kako da nebude kad je nova) , a inace dugo trazimo masinu neku lepu da moze cik-cak da radi. Jbg, bas mi krivo, da nismo uzeli lindinu - ja bi bio musterija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem osim da je do skoro bila u upotrebi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega se interesovao ali je interesovanje splaslo jer nije naišlo na podjednako interesovanje krajnjeg korisnika. Dakle, oglas je i dalje aktivan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Par najsvežijih fotografija, "iz moje ruke" što bi rekli nekadašnji klinci. Kutijica sa alatom i dodacima je iz davnih vremena i prethodne mašine ali i dalje korisnim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjam sena nedostatku oštrine na fotkama. Da se ne pravdam bez veze, neka ostane na tome da nemam pojma o fotografisanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...