Dominator 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ukradena zoljica u novom sadu na novom naselju, evo dole fotka pa ako neko sluuuuuuuuucajno vidi neka javi na tdbpunk@gmail.com skinuli su je sa 12-og sprata bez zadnjeg tocka, kako nemam pojma znaci ja sam u zivotu video samo jos 1 sem mog da je te boje, 89-o godiste kupljen u fabrici, manje vise je vrednost motora ali sam poceo da ga vozim sa 12god i svasta radio sa njim i na kraju mi ovako nestane, ako ga neko vidi neka javi ili neka zove muriju i da, ima kapu od stubline vecu tj dole je standardna a gore je veca tj od ATX-a, BT-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel zgrada ima teretni lift ili su je nosili na ruke 12 spratova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan iam teretni ali mi se cini da juce nije radio znaci moguce je da su ga nosili malim ali ja sam se patio kao isus kad sam ga nosio gore dole sa oba tocka i otkljucanog ali ovo... svaka im cast, ja cu im dati 100e samo nek mi vrate motor i da mi kazu kako su uspeli :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 16, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo motorce posten i vredan lopov nece ni pogledom da okrzne. Mislim da su ga drpili afro-srbi, mozda im zatrebao neki deo za one njihove 'pobesneo maksa' skljopocije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 16, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce narkosi iz kraja, kad zagusti, i tomasaki je vredan, a ni 12ti sprat nije daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 16, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo motorce posten i vredan lopov nece ni pogledom da okrzne. Mislim da su ga drpili afro-srbi, mozda im zatrebao neki deo za one njihove 'pobesneo maksa' skljopocije... Nije to *pobesneo maksa* ves APEN CETIRI KARAVAN Majke im ga spalim lopovsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan To su narkici maznuli,imao sam ja ranije u kraju takve likove ali su se odselili ili predozirali,i oni su redovno maznjavali zoljice zbog lake prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majke im spalim,sto ih kriza nije uhvatila dok su krali pa se se poizvrcu na ledja ko kornjece. Zelim ti uspeh u pronalazenju ljubimca.Jadno sta reci.... > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 16, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, iglicari mi ne padose na pamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma i u muriji su mi rekli da nisam ni svestan kako je lako ukrasti, kaze pandur jedan lud i drogiran ga sam moze odneti a ja ko pravi hondu drzao u prizemlju vezanu za gelender, dobro da mi to nije neko podigao inace bi upalio motornu testeru i cesljao grad. razumem kad neko ukrade auto i tu moze d auzme par soma ali na biciklu ili ovako necemu 50-100e misim dokle su oni spali, mobilni teleon vredi kao 3 zoljk.... a valjda cu ga naci mada... tesko, vec je to ko zna gde :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
niki0910 1 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan au bre kakva stoka!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za rubriku verovali ili ne Pretpostavljam da ih niko ije sreo kako svlace motor kroz zgradu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma bre zgrada puna penzionera, i da jesu verovatno ne vide, pa jbg punoljudi zivi u zgradi a ono, subota po podne, likovi nose motor na popravku, nista cudno, ja ne poznajem pola ljudi u zgradi i non stop se neko mota ali je moj hodnik uvucen tako da je neko morao da zaviri da bi ga skontao i neko je propratio situaciju i maznuo kad nikoga nije bilo na spratu, sad cu da napizdim kameru iznad vrata i kad skontam da se neko mota izadjem i nabijem mu iglu u buljager. rekao sam u muriji da je vrednost 500e hahaha jer za 100 nece da traze a ovo kao moraju mada ne verujem, pa jbt 2 ipo tenka su neki cigusi maznuli pa su ih tek onda navatali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga prijatelju, meni su iz zgrade capili jedan APN-6 i dve bicikle i nikad nista nisam nasao.Sad konacno imam garazu. Nisam te bas utesio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Bitje skoro, propast sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde ode ovaj svet :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam okasnio, ali aj da se javim. Meni su pre dosta godina ukrali APN6. Stajao je u dvorishtu, zaklonjen od ulice(ne vidi se), vezan lancem, bash ispred prozora koji je u prizemlju (moja soba). Dakle ja sam u trenutku kradje bio oko 2.5m udaljen od motora, ali sa druge strane roletne. Gornji luftashi otvoreni... Ujutru me budi cale i pita: Gde ti je motor ?.. Ja onako u chudu kazem: pa eto ga tu ispred, jebote, jesi corav... I onda se pogledamo i skapiramo obojica.... Prijavili miliciji...oni kazu slaba vajda... E posle nedelju dana zovu panduri i kazu: Nasli smo vas motor na njivi u Mokrom Lugu... Otishli u stanicu, uzeli motor....i to je to... Falilo je zadnji dobosh (mehanizam). Ochigledno im je to trebalo pa su ukrali motor, skinuli shta treba i bacili ga u njivu. Eto sreca. Chisto da znash da ima shanse da ga nadjesh, deshava se... Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a kakav je gelender gde vezujes hondu , mislim jel treba vise od 2 min da se bosekom isece geleder ili mozda moze makazama za armaturu brze ??? ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 12, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan a kakav je gelender gde vezujes hondu , mislim jel treba vise od 2 min da se bosekom isece geleder ili mozda moze makazama za armaturu brze ??? ??? ??? ??? ??? ??? pazi strucnjaka ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan steta i greota... ali mnogo ste lako odbacili najsumljivije... kazes penzioneri.... i motiv i vreme ))) nadam se da ces naci motor a da neces naci one koji su ti ga ukrali... jel i zbog takvih se robija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WEZNASA 1 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije maznuo neki komsija - samo preneo u svoj stan, pa ce u delove pa na vikendicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 12, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije maznuo neki komsija - samo preneo u svoj stan, pa ce u delove pa na vikendicu. Ima logike :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2408 Napisano Decembar 12, 2008 Andragog, 4980 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan ??? Brate stavi drugog A 3 pa ukljuci 220 volti u gelender da bude brek densa :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 13, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pre desetrak godina maznuli bajs ispred stana ( na petom spratu ) Nasao sam ga na desetom u hodniku zakljucanog lancem za cev od grejanja. - Pretresi zgradu ( podrum, tavan , susionice za ves ) Mozda ga neki nadrkani penzos negde sakrio da ti digne pritisak ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...