Jump to content

Moto Zajednica

Termignoni

Recommended Posts

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

404.jpg

Uspjesno montiran i rekao bih perfektno uklopljen :)

Nije bas da grmi ali ima nekako vise muski zvuk, a veci obrtaji su najljepsa pjesma! Medjutim, kada bi mu se izvukao kiler mislim da bi to bila totalno druga pjesma ali mi se to ne da josuvijek...

Evo i koja slika, po meni je neuporedivo ljepsi od fabrickog, a pritom je i komad manji, pogledajte...

u9Jf1_spa0753oe4.th.jpg 404.jpg 404.jpg 404.jpg 404.jpg 404.jpg 404.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Samo jos da dobijes trkacku licencu, potpuno si full. Mogu da zamislim kako riche hazdaja sa topom...

(Da ti je Naomi pozirala gola, ne bi je onoliko islikao :shock: :D )

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

:D Super izgleda!

Zao mi je samo shto ga nisam uzzivo chuo! :cry: Drugi put! :wink:

Ps.Hocesh li ga penjati za Bg? Ne zaboravi da je ovde sezona bar do novembra....a nekad.... 8)

• Vlasnik sajta, 5358 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Lepo, nema sta :) :kul:

Al nema zvuka bez V2 iljadarke i Leo Vinci ful otvorenih auspuha ;)

:D Super izgleda!

Zao mi je samo shto ga nisam uzzivo chuo! :cry: Drugi put! :wink:

Ps.Hocesh li ga penjati za Bg? Ne zaboravi da je ovde sezona bar do novembra....a nekad.... 8)

Da li cu ga penjati :D Stizem za desetak dana i odmah ti turiram pod prozor 8)

ahhhhh kako je legao yebacki... ko ti ga je montiraoi stelovao?...

Montirasmo sve ujak i ja. Nije bilo problema' date=' on ima znanja, a i sa njim se dobije uputstvo sa kojim bi ga i debil sastavio :lol:

...sad kad budemo vozili moracu pred tobom da idem da me ne izgoris ;)

Nisi ni ti sa onim tvojim naivan uopste, prosli put sam se iskompleksirao ziv sa onim mojim gej zvukom pored Z serijale :( Ali sada mogu da pariram i to uspjesno :mrgreen: :wink:

Danas smo Gasho, Peca i ja skinuli DB killer. Samo cu reci: GRMLJAVINA !!! :shock: :shock: :shock:

Sada mi je jasno zasto je Terminjoni No.1 :kul:

• Svrati ponekad, 296 postova
Nemam lose misljenje o akrapovicu' date=' ali treba da cujete sebring...[/quote']

Sebring :roll:

Taj izduw po meni ne da zwrchi,nego ZWRCHI! Jbg,mojne da se naljutish,ali bash mi se nimalo ne swidja.

Owo je neka moja lista:

1. Akrapovic;

2. Yoshimura;

3. Termignoni;

4. Laser;

5. Swi ostali proizwodjachi i serijski izduwi.

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Svi vi pricate o zvuku, nekupuje se izduv zbog zvuka! Licno sam pre par godina dok je Hayden vozio u AMA SBK, video na trci u Road America kada je njegov mehanicar izvadio iz kutije novi Akrapovicev auspuh i skinuo nalepnicu pa onda stavio cini mi se Hindle koji je bio njegov sponsor u to vreme. Jedino mi je krivo sto nisam imao kameru da slikam.

Ja imam Akrapovica i jako sam zadovoljan, kao sto sam bio zadovoljan i sa Leo Vinci, i Arrow izaduvima koje sam takodje probao. Da ponovo kupujem sigurno bih uzeo nesto jeftinije od Akrapovica.

Svi vi pricate o zvuku' date=' nekupuje se izduv zbog zvuka! Licno sam pre par godina dok je Hayden vozio u AMA SBK, video na trci u Road America kada je njegov mehanicar izvadio iz kutije novi Akrapovicev auspuh i skinuo nalepnicu pa onda stavio cini mi se Hindle koji je bio njegov sponsor u to vreme. Jedino mi je krivo sto nisam imao kameru da slikam.

Ja imam Akrapovica i jako sam zadovoljan, kao sto sam bio zadovoljan i sa Leo Vinci, i Arrow izaduvima koje sam takodje probao. Da ponovo kupujem sigurno bih uzeo nesto jeftinije od Akrapovica.[/quote']

Pa zbog chega se kupuje ako ne zbog zwuka? Mozda tebi zwuk nije bitan,ili mislish da je swaki zwuk isti? Warash se ,ni jedan nije isti.

Pa zbog chega se kupuje ako ne zbog zwuka? Mozda tebi zwuk nije bitan' date='ili mislish da je swaki zwuk isti? Warash se ,ni jedan nije isti.[/quote']

Pre svega after market izduvni sistem se kupuje radi poboljsanja performansi motora tj povecanja snage i obrtnog momenta a ne zbog zvuka. Zbog toga skoro svaka zamena serijaskog auspuha zahteva i zamenu dizni ili reprogramiranje ECU. A ako ti je do zvuka onda ugradi CD, narezi MP3 of Formule 1 i cepaj do mile volje i obavezno stavi neonke kao light show.

Pa zbog chega se kupuje ako ne zbog zwuka? Mozda tebi zwuk nije bitan' date='ili mislish da je swaki zwuk isti? Warash se ,ni jedan nije isti.[/quote']

Pre svega after market izduvni sistem se kupuje radi poboljsanja performansi motora tj povecanja snage i obrtnog momenta a ne zbog zvuka. Zbog toga skoro svaka zamena serijaskog auspuha zahteva i zamenu dizni ili reprogramiranje ECU. A ako ti je do zvuka onda ugradi CD, narezi MP3 of Formule 1 i cepaj do mile volje i obavezno stavi neonke kao light show.

Chekaj da widim da li sam te dobro skapirao; ti bi pre kupio neki izduw koji recimo dodaje,npr 50ks a ne chuje se nishta,a ne bi kupio neki izduw koji daje recimo 15ks i grrrrrmi kad odwrnesh gas? Ne bih bash rekao da zwuk nije bitan... :roll: A inache,zwuk formule nikad ne moze da bude isti kao zwuk motora. Ako ti se toliko swidja F1 kupi Sebring pa cesh tako i zwuchati- da se ne muchish oko ugradnje MP3 playera. A i jeftiniji je od Akrapovica.

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Pre svega after market izduvni sistem se kupuje radi poboljsanja performansi motora tj povecanja snage i obrtnog momenta a ne zbog zvuka. Zbog toga skoro svaka zamena serijaskog auspuha zahteva i zamenu dizni ili reprogramiranje ECU. A ako ti je do zvuka onda ugradi CD' date=' narezi MP3 of Formule 1 i cepaj do mile volje i obavezno stavi neonke kao light show.[/quote']

Potpuno si u pravu! :thumbs_up:

Dushane nemoj da se ljutish i da me shwatish pogreshno. Nemam ja nishta protiw sebring izduwa,jednostawno mi se ne swidja i to je to. Stawi ti koji hocesh izduw,nemam ja nishta s'tim,owde smo da ukrstimo mishljenja :wink:

Chekaj da widim da li sam te dobro skapirao; ti bi pre kupio neki izduw koji recimo dodaje' date='npr 50ks a ne chuje se nishta,a ne bi kupio neki izduw koji daje recimo 15ks i grrrrrmi kad odwrnesh gas? Ne bih bash rekao da zwuk nije bitan... :roll: [/quote']

Absolutno si dobro skapirao, ja bih pri pre uzeo izduv koji poboljsava performanse i necuje se, nego nesto sto se mnogo vise dere. Naravno da bi izduv bio sto efikasniji on ima mnogo manje restrikcija od serijaskog pa je samim tim i mnogo glasniji.

Da ne idemo dalje u off, ja vise necu odgovarati na ovu temu jer nema svrhe raspravljati........

Ljudi, stvarno smo sisli sa teme. Ja sam samo htio da vam pokazem kako to izgleda na mom motoru.

Sa ovim izduvom motor "zdravije dise", mnogo linearnije mi isporucuje snagu, bez rupa i prelaza, toliko sam za sada primjetio. I naravno, lijepo se cuje. I ne arlauce u leru kao razni pozerski auspusi a la kucna radinost pa se od njih ne cuje nista u krugu od 500 metara :roll:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja