aca-pn 6392 Napisano Jul 9 (promenjeno) Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam MediaNav na Renou, na nekom forumu nasao uputstvo i uspesno ubacio nove mape (nije imao.mape.naseg regiona), nije tesko, samo treba naci pravo uputstvo. Prvo sa krekuje sam uredjaj i posle se ubacuju i obnavljaju mape, bez problema. Sad je testirao na putu za Grcku, odlicno radi, cak upozorava i na kamere za brzinu. Promenio Jul 9 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jul 9 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Brate , ja sam siguran da ta podesavanja neka kod tebe nisu dobra , rutiranje ili sta si mu zadao ..realno , neverovatno mi je to sto pricas , da toliko omane. Sad kad smo bili na voznji u CG , ja i Stefan, on je koristio gmaps , ja tomu , i put koji toma kaze svaki put bio bolji. Zapravo mislim da je kategorizacija puteva bolja kod tome E moguće je, ima milion postavki za rutiranje Pogledaću još kako i šta, pokušavam da uhvatim neku analogiju sa Garminom ali ne vredi, potpuno je različito sve.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4733 Napisano Jul 9 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zapravo tu i gresis , sto kod tome trazis gramina .. vrati ga na fabricka podesavanja i probaj ... To sto se sad pojavila kartica i uspeo da resis , jesi nesto radio sa kompom u medjuvremenu ? Neki restore ili nesto...ja bih opet povezao prosli problem sa kompom , vise nego sa tomom Promenio Jul 9 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8759 Napisano Jul 12 Drug član, 1885 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 7. 2024. at 16:02, Darko Mihajlovic je napisao: Brate , ja sam siguran da ta podesavanja neka kod tebe nisu dobra , rutiranje ili sta si mu zadao ..realno , neverovatno mi je to sto pricas , da toliko omane. Sad kad smo bili na voznji u CG , ja i Stefan, on je koristio gmaps , ja tomu , i put koji toma kaze svaki put bio bolji. Zapravo mislim da je kategorizacija puteva bolja kod tome Sygic, molicu lepoooo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4733 Napisano Jul 12 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aha ..e pa eto... Cekaj , sygic ti je bese premium ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 13 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan o garminu je dosta receno, evo mog prvog kontakta sa TomTom: Nazoovem servis za Ficu, kazu ne moze preko telefona, ok zakazem odem tamo! Daju mi instukcije za registaciju i skidanje mapa (jednom u tri meseca max) evo linka: register MAPS.MOPAR.EU popunim ne radi? verovatno kasni registracija? Ponovo podrska, obecanje sad cemo? cekam,.. nastavice se,.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 13 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih kad, ako, proradi, sve je prosto, dalje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 16 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Javis se prodavcu, on ti otvori nalog, postupis po uputstu, i sad je na redu testiranje! Fajle su april ove godine,.. da vidim pa javljam! MOPAR MAP CARE EN.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 28 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tomtom Rider 550: Kako da dodjem u tacku gde me pita za koju namenu cu koristiti SD karticu?? Imam neke vazne track logove koje moram da izvezem na komp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 28 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li mogucnost da se track log izveze na racunar preko kabla ili na telefon preko bluetooth-?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 28 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ili, kako formirati sd karticu da rider 550 na nju snimi track log?? Ima li neko tako formiranu karticu da na nju izvezem track logove?? Hvata me panika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 28 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam dosao do te lekcije, borim se sa azurnoscu! Mislim da u mojoj varijanti to nije moguce! (kod tomtom-a) kod garmina to je prosto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Avgust 2 ODUSTO OD DIJETE, 2636 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pravi ruta sa više tački, sem starta i cilja. Hoću ja da odredim kojom rutom dolazim na cilj putovanja. Ne mogu da izvalim gde to da odradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...